Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Гордея се!

Мнениеот bomberman64 » 17 сеп 2010 07:36

ТИ ЛУД ЛИ СИ?АЗ НЕ СЕ ГОРДЕЯ СЪС СВИНСКИЯ ОТБОР!НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА ДА ПОБЕДЯТ БЕШИКТАШ!АКО ЛЕВСКИ БЕШЕ ИГРАЛ КАТО ТЯХ ПРЕДИ ГОДИНИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ,НАЙ МАЛКО РАВЕН ЩЯХА ДА ДОКОПАТ ,СЕЩАТЕ СЕ ЗА КАКВО ПИША НАЛИ?ТОЯ ТРЕНЪОР НА ПРАСЕТАТА БЕШЕ НАРЕДИЛ ОТБОРЧЕТО ИМ ЗА ДА ОТМЪКНЕ РАВНИЯ, НО НЕБИ !!! В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЕСТОТО, И АКО БОКЛУКЧИИСКОТО ТИМЧЕ БЕШЕ ВЗЕЛО ТОЧИЦАТА, МНОГО ЩЕШЕ ДА МЕ Е ЯД.САМО Л Е В С К И !!! ето това се очаква от един ЛЕВСКАР да напище за чорбетата !АЗ НЕ СЪМ ЛЪЖЕЦ!НА ТЕЗИ КОИТО ПРАВЕХА ЗАРЯ ЗА ВСЕКИ ПРОТИВНИКОВ ГОЛ ВЪВ НАШАТА ВРАТА НЯМА КАК ДА ИМ ПРОСТЯ!!![color=#FF0000]И НЕМИ СКАЧАЙТЕ НАСРЕЩА СЪС НЯКАКВИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ ЗА ПАТРИОТИЗЪМ!!![/color]
maximalniq написа:Наистина много, много жалко за ЦСКА... Пропуснаха много положения, можеха да бият, а загубиха... Много ме е яд.
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 сеп 2010 07:50

Малките душици изплуваха. Чесно казано и мен ме хвана яд от победата на ФК Левкси, но не защото са били или защото съм анти-лескар, ами защото знам какви коментари ще изплуват във форума. Това което искам да кажа, е че много голяма част от сините драскачи, в този форум, по никакъв начин не заслужават такъв красив мач. Вместо да са на 7мото небе, те тръгнали пак да злорадстват. Това е жалко. Още е рано да се гордеем, особенно ние ЦСКА'рите. Играхме безлично-в глуха защита. Отпред бяхме трагични. Страхотен М'Боли и Янчев.

А до колкото за наръганото момче... какво да ви кажа. Агитките са пълна кочина. Сини, червени... все тая! Трябват камери, трябва правосъдие. Иначе хората няма да се върнат на стадионите.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 17 сеп 2010 07:57

С ВСИЧКО СЪМ СЪГЛАСЕН ОСВЕН СЪС КАЗАНОТО ЗА ГОСПОД ,АЛЛАХ ИЛИ ЙЕХОВА ИЛИ ДРУГИТЕ ОЩЕ 97 ИМЕНА СЪС КОИТО ГО ВИКАТ НАРОДИТЕ ПО ЗЕМЯТА!ТА ТИ ПОСЛЕДОВАТЕЛЮ НА ХРИСТОС!ТИ БОГОХУЛСТВАШ!ТИ СЕ КЛАНЯШ НА СИНА НА ГОСПОД СПОРЕД ТЕБ?А ВСЕМОГЪЩИЯ ПЕНСИОНИРА ЛИ ГО? :) ТОЙ НА ЗАСЛУЖЕНА ПЕНСИЯ ЛИ СЕ ОТТЕГЛИ?КАКВО,ТОЙ ДА НЕ БИ ДА ПРЕДАДЕ ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО НА ХРИСТОС?Е, ТЕ ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ВЪВ СЪДНИЯ ДЕН!КОГАТО ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД АРХАНГЕЛ МИХАИЛ !ИСТИНСКИЯ СЪЗДАТЕЛ НА ИСУС!КОГОТО ВИЕ НАРИЧАТЕ ХРИСТОС, ТОЙ ЩЕ ВИ ПОПИТА : КАК РАБЕ МОЙ СЛУЖИХТЕ НА ГОСПОД? ИСТИНСКОТО ВИ РАЗОЧАРОВАНИЕ ЩЕ НАСТЪПИ В ТОЗИ МИГ!!!ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАБЛУДАТА, НО ЩЕ Е КЪСНО. НО НА ВСЕКИ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ!!! САМО ЛЕВСКИ !!!
ivaka написа:И аз се гордея, но съм левскар!
Гордейте се и Вие, червени фенове!
Желая Ви все такива достойни игри и резултати!
Тази вечер беше помрачена само от едно, турци биха българи, но за това пак Вие сте виновни.
Преди време на Аллах щяхте да се молите за нещо, ЦИТИРАМ ВАШ ЧЕРВЕН ЛИДЕР, но тази вечер Аллах на друг помогна.
Аз преди мача с Гент на Христос се молих и той ме чу!
Следващият път пак към Аллах се обръщайте, но той българи не чува, за цесекари не знам!
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 17 сеп 2010 08:19

crap написа:Малките душици изплуваха. Чесно казано и мен ме хвана яд от победата на ФК Левкси, но не защото са били или защото съм анти-лескар, ами защото знам какви коментари ще изплуват във форума. Това което искам да кажа, е че много голяма част от сините драскачи, в този форум, по никакъв начин не заслужават такъв красив мач. Вместо да са на 7мото небе, те тръгнали пак да злорадстват. Това е жалко. Още е рано да се гордеем, особенно ние ЦСКА'рите. Играхме безлично-в глуха защита. Отпред бяхме трагични. Страхотен М'Боли и Янчев.

А до колкото за наръганото момче... какво да ви кажа. Агитките са пълна кочина. Сини, червени... все тая! Трябват камери, трябва правосъдие. Иначе хората няма да се върнат на стадионите.

крапчо, КРАСИВИЯ МАЧ ГО НАПРАВИХА ИГРАЧИТЕ ДОЛУ НА ТЕРЕНА!!!ТИ СИ НАПЪЛНО В ПРАВОТО ДА НЕ СЕ РАДВАШ НА ПОБЕДАТА НА ЛЕВСКИ !НИЕ И НЕ ГО ЖЕЛАЕМ ,СТРАННО ЗВУЧИ ОТ УСТАТА ЧЕРВЕН ФЕН ДА ХВАЛИ ПОБЕДИТЕ НА ЛЕВСКИ !ПОЧТИ КАТО БОГОХУЛСТВО :) СЪЩО И ОБРАТНОТО Е РЕЦИПРОЧНО :) ЗА ТОВА НЯМА ЗАЩО ДА СЕ СЪРДИТЕ ЧЕ НИЕ СЕ РАДВАХМЕ НА НАШАТА ПОБЕДА 99% И СИ ОСТАВИХМЕ ОНЗИ 1% ЗА ДА СТАНЕ ЩАСТИЕТО НИ ПЪЛНО ЗА МИГА В КОЙТО ЦСКА ЗАГУБИ ОТ БЕШИКТАШ :) :) :) СЕГА СМЕ 100% ЩАСЛИВИ !!!А ВИЕ,ВИЕ СЕ СВРЕТЕ НЕЙДЕ И СИ БЛИЖЕТЕ РАНАТА , ЩОТО СИ Е ГОЛЯМА И КЪРВИ ДОСТА ,ДВА ПЪТИ ДА ТЕ ГРЪМНАТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ЗА ЕДНА НОЩ!ЩЕ ДА Е ДОСТА ТЕЖИЧКО :)
Изображение

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 17 сеп 2010 08:38

Гуу написа:
mironi88 написа:За сигурно 54-ти път от август насам ще го повторя - НА ЦСКА ТРЯБВА ТЪРПЕНИЕ И СПОКОЙСТВИЕ, НЕ ИГРАЧИ !

Дано само феновете осигурят спокойствие на всички футболисти, а не да търсят, освиркват и търсят обяснение и отговорност за загубата тази вечер (визирам най-вече да не се напада Шеридън).

Е как да не го нападат, та той става само да брулиш орехи с него.

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 17 сеп 2010 08:55

Форум на ЦСКА , тема за ЦСКА , от последните 10 мнения - 9 на ГОВЕДА ! Радвам се когато турско сините се радват на победата на Бешикташ ( тяхната родина ги зове , както преди това зовеше 15те играча на турско сините , които отидоха в анадола ):)

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 17 сеп 2010 09:22

Какво, да се кефя на турски отбор срещу български ли????
Наистина ме е яд за загубата на ЦСКА и не лицемернича!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 17 сеп 2010 09:24

БРАВА НА МОМЧЕТАТА!АЗ СЪЩО СЪМ ГОРД!

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 17 сеп 2010 09:30

just one is eric написа:Форум на ЦСКА , тема за ЦСКА , от последните 10 мнения - 9 на ГОВЕДА ! Радвам се когато турско сините се радват на победата на Бешикташ ( тяхната родина ги зове , както преди това зовеше 15те играча на турско сините , които отидоха в анадола ):)

Аз пък не им се радвам а им се чудя .И все не мога да си обясня защо продължават да са доволни от успехи на турски отбори .Дали не е нещо с генетиката им ? \m/

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 17 сеп 2010 09:35

Жалко за ЦСКА, много ме е яд, че загубиха в последната минута. :x Но какво да се прави, да мислим позитивно и дано следващия мач да се представим още по-добре. :) Иначе за тези фенове, които се радват на победата на Бешикташ срещу ЦСКА, ще кажа просто *******. Ако искате ме псувайте или проклинайте, но това е уникално тъпо в евротурнирите да се радвате нашите отбори да губят! Точно тук трябва да покажем единство и да се подкрепяме за коефициента на България, а вие какво правите? Радвате се, че падат ЦСКА. :cry: Срам, срам!

Върни се в “ЦСКА”