Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот Синьо сърце » 14 сеп 2010 00:36

temerut написа:Синьо сърце,май и ти не си ме разбрал.Аз не подкрепям съперника им,аз съм против тях,бре,толкова ли е трудно за разбиране.Не им съчувствам,а куфея,ако ще и талибаните в Кандахар да ги онождат.
А тва за скачането на главата....естествено,че е риторично и виртуално,да не съм инквизитор,баси...

Edit: Тоя,дето трие,ако може да обясни,коя нежна душа нараних ? Може би напсувах някой или във форума на Левски нямам право да унижавам розовите ?

Напротив,разбирам те!И аз съм против тях,както и те против нас,това си е генетично заложено!Но това няма общо с идеята на темата-бъзикай,унижавай не с думи-а с факти,спори с тях-това е нормално и естествено!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 14 сеп 2010 00:37

gonzalves написа:наистина му трябва малко на човек ,за да е щастлив. Левски-Гент 2:0 и Бешикташ-Цска 3:0 и съм сигурен ,че ще има около 4 000 000 оргазма тази вечер :) :) :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 14 сеп 2010 00:43

Аре,ония си легнаха.След тях,да уважим и жените си. Лека и Само Левски !...и успех на Гути и Куарешма в четвъртък :mrgreen:

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 14 сеп 2010 00:45

Gonzo0009 написа:
Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

Браво приятел все си мисля ако поне малко се намали делението(ясно е че не може без него) поне малко ще тръгне и футбола ни...Още веднъж БРАВО ;)

стига бе човек. деление има по цял свят. помисли само дали феновете на Партизан викат за Звезда,тези на Диномо за Хайдук,дали феновете на Рома стискат палци за Лацио или пък тези на Ливърпул за Юнайтед.Едва ли феновете на Стяуа викат за Динамо или пък тези на Реал за Барса . Разделение е имало и ще има винаги. Иначе ще изчезне тръпката в дербитата

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 14 сеп 2010 00:45

Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите

Майкоооооооооооооо Изображение

Алоооо левскари, опомнете се малко А,това са тия червените които ни се подиграваха,то не беше бате борисов трактора,то не беше,че жилина са ни ужилили то не беше евро идиоти и т.н.А и тука половината червени фенове да не ми се правят на голямото добро утро,все едно не са си умирали от кеф като сме падали от по горе изброените отбори.Затова само ЛЕВСКИ.А за розовото отборче,те турчолята си знаят работата бой до посиняване.
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 14 сеп 2010 00:53

bobby198 написа:
Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите

Майкоооооооооооооо Изображение

Алоооо левскари, опомнете се малко А,това са тия червените които ни се подиграваха,то не беше бате борисов трактора,то не беше,че жилина са ни ужилили то не беше евро идиоти и т.н.А и тука половината червени фенове да не ми се правят на голямото добро утро,все едно не са си умирали от кеф като сме падали от по горе изброените отбори.Затова само ЛЕВСКИ.А за розовото отборче,те турчолята си знаят работата бой до посиняване.

Ако се отърват с 5:0 добре ще е за отбора на цска :?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 14 сеп 2010 01:16

Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

Да не би да си се опомнил (което ме съмнява)по едно време беше най активен в друг форум,а и не само ти Я :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ВНО ТИЧАТЕ ПРЕД ВЯТЪРА И СЕ ЗАСТРАХОВАТЕ ААААААА

slobo
Контакти:

Мнениеот slobo » 14 сеп 2010 01:28

Темата ми се струва абсолютно обречена...
Похвална е добрата мисъл, с която е създадена, но както в единия така и в другия лагер е пълно с хора, които умират от кеф на чуждия неуспех. Въпрос на култура или национална черта- не знам. Иска ми се и двата отбора да се представят достойно и да си тъгнат с хубав резултат, макар че за ЦСКА силно се съмнявам. Аз лично съм левскар, но истината е че отборите ни са под средното европейско ниво и това противопоставяне е направо смешно .Вместо да се броят титли от ШЛ и тем подобни, ние си го мерим с участие я в ШЛ, я в ЛЕ и се радваме като малки деца на спечелена точка...

УСПЕХ И НА ДВАТА ТИМА !!!
.

Kalts
Контакти:

Мнениеот Kalts » 14 сеп 2010 01:37

levski30 написа:Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите

Ще ме прощаваш ама аз в тоя мач български отбор не виждам :!: По темата - към кого трябва да проявим разбиране? Към тия същества дето при всеки техен гол (колкото и рядко да им се случва) изпадат в див екстаз, крещейки кзл? Към същите тия дето на националния празник на България отидоха да подкрепят чуждестранен отбор срещу Левски и пак да си викат обичайните свинщини? Към тези, които постоянно се гаврят с паметта на Гунди и Котков и им оскверняват гробовете? Към тези, които се снимат на фона на надпис "Поп Кръстьо нашия герой"? Към тези, които правят заря, когато на Левски му вкарват гол в Шампионската лига? Към тези изроди, които преиначават историята, само и само да си припишат някое отличие? Към тези, които крадат песните на Сектор Б и си ги присвояват?

Аз разбиране към такива промити мозъци не мога да проявя!Огромен чеп за измисленото четирибуквие и два пъти по-огромен чеп за червените "фенове" :!: Дано ги закрият, светът ще стане с една идея по-хубав :!:

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 14 сеп 2010 01:39

Харесвам SLAYER,мразя червеното във всичките му форми.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_hUM2YH41jE&ob=av2e[/youtube]
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Левски”