Ботев - Загорец 8:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Ботев - Загорец 8:0

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 сеп 2010 21:38

antonzzzzzz написа:Само аз ли съм на мнение,че въпреки резултата,Загорец бяха поне "класа" над отборите,с които играхме досега?

Не бях на мача (в интерес на истината още съм на работа), но чух, че момците от Загорец се опитали да не играят "11 в защита", може би и затова е станал такъв резултат и може би заради това са изглеждали по-силни от другите, дошли в Пловдив.
Не натискайте ТУК!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 08 сеп 2010 21:48

Няма ли снимки и клипове?При тия умрели мачове в А група,като че ли ще е по добре Ринг да се насочи към вашите мачове :)И публика има и емоции,а и доколкото имам наблюдение на В групите,играе се истински футбол там,без тънки сметки,без симулации,просто футболистите се забавляват!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 сеп 2010 21:52

Шврнц Тпрунков написа:
antonzzzzzz написа:Само аз ли съм на мнение,че въпреки резултата,Загорец бяха поне "класа" над отборите,с които играхме досега?

Не бях на мача (в интерес на истината още съм на работа), но чух, че момците от Загорец се опитали да не играят "11 в защита", може би и затова е станал такъв резултат и може би заради това са изглеждали по-силни от другите, дошли в Пловдив.

Наистина, Загорец изглеждаха най-силният отбор досега. Първото което ми направи впечетление играха компактно и тактически. Второ и най-важното: На нито един от играчите им не се схвана крак!!! Демек имаха добра подготовка. И трето: Наситна се опитаха да атакуват а не само да седят и да чистят както всички други.

Парадоксално обаче резултата е 8-0. Което показва с колко класи сме над другите. Тове е нещо много важно, защото Нафтата и Созопол ще се опитат да ни атакуват. И тогава тежко им и горко!!
Последна промяна от rump_shaker на 08 сеп 2010 21:53, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Incroyant
Контакти:

Мнениеот Incroyant » 08 сеп 2010 21:53

Вярно е Тупрунков . Загорец съвсем не са лошо отборче , мога да кажа ,че първото полувреме стояха по-добре и от Чирпан , и от Карлово... Грешката която направиха - играха доста открито и на изкуствени засади. Първото полувреме , докато бяха свежи - горе-долу им се получаваше. Но втората част като свършиха въздуха - гащите им паднаха на завалиите и стана гол след гол... :) Мога да кажа , че отборът игра по-концентрирано в атака , в сравнение с предните 3 мача и вместо гредите , този път нацелвахме мрежата !

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 08 сеп 2010 21:54

Първото полувреме не бяхме на ниво, играхме нещо като на мача в Димитровград. Второто обаче, след като още в началото падна третия гол, бяхме пълни господари на терена. Надявам се, че това помага на тези момчета да трупат самочувствие и когато срещнат по-добри отбори, да знаят че те са БОТЕВ ПЛОВДИВ! Напред канари! Всички чакаме с нетърпение по-големи отбори за купата! А ние ще помагаме яко, то се знае!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
topleva
Контакти:

Мнениеот topleva » 08 сеп 2010 22:01

Не, и аз съм на същото мнение. Не играха затворено, както всички останали.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 08 сеп 2010 22:23

Вярно е, Загорец се опитваха да атакуват. Може да прозвучи смешно, ама играта ни много прилича на тази на Барса, само дето на тях им идва отвътре, като са го тренирали с години. Имам предвид подаванията, техниката, пробивите по крилата, и това да играеш срещу бетон. И при нас проблема е да падне първия гол.
А публиката... по трибуните става супер шоу, особено когато всички станат на крака и запеят, ама целия стадион.. Е тва е!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 сеп 2010 22:34

Не бе ,днеска бяхме уникални...

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 08 сеп 2010 22:39

Изображение

Снимката говори сама по себе си!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 сеп 2010 22:46

Може да сме били по- малко от другите мачове заради делничният ден, може през първото полувреме да не сме били много активни (за ТИ става въпрос), но адското шоу дойде след като бяхме замлъкнали, а Трибуна Запад ни даде глас и започна целият стадион да пее, тогава найстина усетих как стадиона се тресеше .. Някой може да каже, че си измислям, но това беше найстина - Колежа се тресеше под краката ни! Също така добре се падна добре, че в делничен ден сме домакини, а през уикенда сме гости ... По този начин ще можем по 5 000 средно да подкрепяме канарите на домакинските мачове и ще могат повече хора да ходят по другите стадиони, по гостуванията! Тука ми изплува един въпрос в съзнанието, а той е: "къде ще ни "приютът" Хебър??

Върни се в “Ботев”