Светът посочи Левски за клубната гордост у нас

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Светът посочи Левски за клубната гордост у нас

Мнениеот blue SASHO77 » 02 сеп 2010 20:48

Значи, да играе6 1/4 финал в сега6ния формат на УЕФА си е чиста доза късмет, да влезнеж в груповата фаза на ШЛ си е чиста доза късмет. Аджаба, защо тогава великите панчаревци гледат 1/4 финал и групова фаза на ШЛ само по ТВ-то???!!!!! Еми отговора го знае и всяко дете- ЗАЩОТО ЦЕЦКА ПАНЧАРЕВСКА не става за тези големи форуми в Европа!!! Като напълните В. Левски 5-6 мача под ред, тогава ми говорете за вашия измислено-комунистически отбор!!!
САМО ЛЕВСКИ

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 02 сеп 2010 21:20

Blue Mind написа:
***cska*** написа:Светът посочи Левски:The EUROIDIOTS - FC Levski Sofia ИзображениеИзображениеИзображение

Казва фен на последните в европа . Завиждате ясно е.. никой от нас не се радва толкова на тази класация колкото вас ви е ят ,затова Изображение

За последните 20 години имате повече усехи от нас - да сте живи и здрави; за последните 5 нямате - то се вижда и от ранглистата на Уефа, където сте с една точка повече от нас по коефициент. За всички времена обаче работата е друга - ние сме пред вас, и то с доста. И не ми казвайте, че комунистите са играли 1/2 финали за КЕШ. Че това е далечна история, така е, но всеки обича своя клуб и се надява славните времена да се върнат. Даже и привържениците на Нотингам Форест.
Така че стига сте се надували с тая глупава класация - играйте си в ЛЕ, бийте Лил, Спортинг и кажете много сме добри - само дебил ще го отрече. А сега още не сте били никой. АИК никой не ги брои за живи.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 сеп 2010 22:12

Клубната Гордост :mrgreen: с престижните успехи :mrgreen: :shock:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 02 сеп 2010 23:08

cvalkov написа:
BELIEVER написа:ЕВРОидиотите то Антверпен гордостта на България!До къде я докарахме!

Щом набедените за "евроидиоти" са на най-предно място в класацията от всички български отбори...Тогава другите трябва да са ХИПЕРИДИОТИ.

Поздрави от Фабрицио Раванели :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,
ПО - здрави от Греъм Сунес :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... засега.
Последна промяна от левскар07 на 02 сеп 2010 23:09, променено общо 1 път.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 02 сеп 2010 23:15

И кога някои червенотиквеничковчета ще признаят, че благодарение НА, а не въпреки омразния им Левски, участват три отбора в турнира на ЛЕ. Естествено - никога.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2010 23:43

Бахти класацията, бахти повода за гордост. Смешни сме и сини и червени и зелени, всякакви. На 150-то място, ми браво, ама не можем да бием беларуси и словаци, на 160-то, чудесно, ама се мъчим с някакви ирландски и уелски аматьори. Вместо да се погледнем колко сме смешни всички, ние се дърляме тука, все едно някаква измислена класация има значение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 03 сеп 2010 09:47

И само ЛЕВСКИ але, и само ЛЕВСКИ але, и само ЛЕВСКИ але, и само ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Потребителски аватар
Professor Green

Мнениеот Professor Green » 05 сеп 2010 13:14

rhaegar написа:Бахти класацията, бахти повода за гордост. Смешни сме и сини и червени и зелени, всякакви. На 150-то място, ми браво, ама не можем да бием беларуси и словаци, на 160-то, чудесно, ама се мъчим с някакви ирландски и уелски аматьори. Вместо да се погледнем колко сме смешни всички, ние се дърляме тука, все едно някаква измислена класация има значение.

Какво им е на беларусите и словаците? Словакия игра на СП тая година и би Италия, а Беларус се изгавриха с французите насред Франция. А нас ни бият като мачета на Уембли!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 05 сеп 2010 14:48

Professor Green написа:
rhaegar написа:Бахти класацията, бахти повода за гордост. Смешни сме и сини и червени и зелени, всякакви. На 150-то място, ми браво, ама не можем да бием беларуси и словаци, на 160-то, чудесно, ама се мъчим с някакви ирландски и уелски аматьори. Вместо да се погледнем колко сме смешни всички, ние се дърляме тука, все едно някаква измислена класация има значение.

Какво им е на беларусите и словаците? Словакия игра на СП тая година и би Италия, а Беларус се изгавриха с французите насред Франция. А нас ни бият като мачета на Уембли!

Това казва и той ;)

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 06 сеп 2010 00:24

По скоро заглавието трябва да е "Светът посочи кой е по-малко жалък от отборите у нас"
Няма какво да се лъжем...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Левски”