Всички са срещу Левски, но...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всички са срещу Левски, но...

Мнениеот kartago » 30 авг 2010 15:18

Fridtjof Nansen написа:
kartago написа:Fridtjof Nansen, колега, ако си забелязъл, аз нямам претенции за това! Всеки има право да купува! А отговор не искаш, защото отговора на въпроса, който аз ти зададох ще направи тази тема безпредметна! И ти го знаеш, и аз го знам! ;)

А бе, темата става все по-интересна май, защото всеки има право да купува, ама някои имат право и да не плащат, както в доброто старо време на др. М.Б. и др. Д.Дж., когато взеха Стоичков от Пазарджик с една джипка..... или по-късно, когато размениха Бербатов срещу няколко чифта футболни обувки и топки ...... или когато сега не плащат на "Миньор" (примерно, защото има още много пропищели отбори) и т.н., и т.н..... :lol: :lol: :lol:

Ти обаче продължаваш да го даваш "хлъзгаво" и да бягаш от конкретен отговор на въпроса ми! Че ако се вземем да се връщаме много назад и вие сте събирали играчи ей така, Руси Гочев например, но за едно си прав, за големи цели, не може да се кара само със собствена школа, просто и при двата отбора нещата са същите! ;)

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 30 авг 2010 15:34

Караджов написа::lol: :lol: :lol: Всеки търси марката "ЦСКА" -не виждам нищо лошо хора с амбиции да искат да играят в най-успешният бълг.клуб,доказано име в Европа-което предполага и качествен трансфер в чужбина!!

:o То пък и цска-то е голяма марка... Най-успешният отбор в БЪЛГАРИЯ :o
Ти пиян ли си бе?! Кое Ви е успешното? А да досещам се ... равенството 2:2 с Видима :lol:

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 30 авг 2010 15:36

Караджов написа:
Червени_шампиони написа:Усещам синя завист. :roll:
Te вече не знаят на кой Господ да се молят. Вчера плюха ЦСКА и казаха че си измисляме-че как такъв добър вратар ще дойде при нас? Днес обърнаха плочата:МБоли не ставал за нищо.... :roll:

Вие се молете да се качите още 2-3 места надолу. Не ни мисли нас :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 авг 2010 15:41

ето, че се завърза интересен "спор"...Но идеята ми беше не кой е по- велик, а липсата на професионализъм и субективното отношение спрямо "синия" отбор...Далече съм от мисълта да пледирам за "подаряване" едва ли не на играчи, както някои нискочели червени фенове разбират нещата...Въпросът беше, че не се поставят на равен старт нещата. Когато ние се поинтересуваме от даден български играч, следва пъчене и обявяване на някакви баснословни суми за него. А в момента, в който от "червения" лагер се пожелае играч- и хоп- той е трансфериран без никакъв проблем. Това е- и докато в България не се погледне принципно и професионално, а се гледа само "мръсно" да се прави на някой- няма да има прокопсия...
Но в случая не губим ние- губят такива като Камбура, Димо и тем подобни, защото щяха да бъдат забелязани в Европа...Но нека си разцъкват там, където са- ние си намерихме мноооооого по- добри от тях.А тези, които не могат да приемат фактите, говори лошо за тях...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 авг 2010 15:43

Темата е безмислена според мен. Почти всички са срещу Левски, но от привържениците-според мен, защото е такъв манталитетът в България, да мразиш силните и успелите /това за нивото на страната ни/. Иначе междуфирмените отношения са бизнеш, приятелства и т.н. Може би пък батков не е сред кръга от мутри и затова често не го огрява, освен когато финансите играят. ;) Иначе ми е все тая за тоя вратар...
П.П. Бих попитал драгите почитатели на червения отбор какви ли толкова трансфери са направили след Бербатов? И кои са първите три най-скъпи трансфери на българи от български отбор към чужбинско, че съм забравил? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 авг 2010 16:24

Какво бихте казали ако влезнете в супермаркета и на касата за 1 хляб да речем ви кажат,че струва 5лв.? Ще се откажете от него. Нали? Обаче за човека след вас на опашката същия този хляб му го дават за 0.50 лв.Човека взима хляба и си тръгва, като казва, че ще плати другия месец. След 1г. разбирате от някъде,че този човек още не си е платил 0.50 лв. които дължи за този хляб. В същото време обаче го виждате как си купува мляко за 1 лв. за което на вас прди това са поискали 8лв. и той пак си тръгва без да плати.

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 30 авг 2010 16:29

parvanoff написа:Темата е безмислена според мен. Почти всички са срещу Левски, но от привържениците-според мен, защото е такъв манталитетът в България, да мразиш силните и успелите /това за нивото на страната ни/. Иначе междуфирмените отношения са бизнеш, приятелства и т.н. Може би пък батков не е сред кръга от мутри и затова често не го огрява, освен когато финансите играят. ;) Иначе ми е все тая за тоя вратар...
П.П. Бих попитал драгите почитатели на червения отбор какви ли толкова трансфери са направили след Бербатов? И кои са първите три най-скъпи трансфери на българи от български отбор към чужбинско, че съм забравил? ;)

Да,най-скъпият български футболист,продаден от български отбор е...Гонзоооо!!! Рен плати на Левски 4 200 000 евро!Тогава и Фулъм се включи в наддаването,с оферта от 5 000 000,но Гонзо предпочете Франция!
Последна промяна от Levski_Valencia на 30 авг 2010 16:39, променено общо 1 път.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 16:38

Levski_Valencia написа:
parvanoff написа:Темата е безмислена според мен. Почти всички са срещу Левски, но от привържениците-според мен, защото е такъв манталитетът в България, да мразиш силните и успелите /това за нивото на страната ни/. Иначе междуфирмените отношения са бизнеш, приятелства и т.н. Може би пък батков не е сред кръга от мутри и затова често не го огрява, освен когато финансите играят. ;) Иначе ми е все тая за тоя вратар...

Да,най-скъпият български футболист,продаден от български отбор е...Гонзоооо!!! Рен плати на Левски 4 200 000 евро!

И най скъпия провал за всички времена на световно ниво ;) Не се гордейте колко струва а какво е показал! Как е представил българия? До ден днешен в Испания викат "Стои'ков", Марто Петров е извстен и в Англия и Испания! Бербатов в Германия и Англия! Стенли е известен в Шотландия и Англия(не нашия модератор а Стилиян Петров). Трансфера на Гонзо е като да си купиш наденица "Стара Планина" и в момента в който платиш огромна сума за нея да се окаже развалена. Ако нямаше интернет спортните журналисти нямаше да могат да намерят никакво инфо за него!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 30 авг 2010 16:47

TPAKTOP написа:
Levski_Valencia написа:

Да,най-скъпият български футболист,продаден от български отбор е...Гонзоооо!!! Рен плати на Левски 4 200 000 евро!

И най скъпия провал за всички времена на световно ниво ;) Не се гордейте колко струва а какво е показал! Как е представил българия? До ден днешен в Испания викат "Стои'ков", Марто Петров е извстен и в Англия и Испания! Бербатов в Германия и Англия! Стенли е известен в Шотландия и Англия(не нашия модератор а Стилиян Петров). Трансфера на Гонзо е като да си купиш наденица "Стара Планина" и в момента в който платиш огромна сума за нея да се окаже развалена. Ако нямаше интернет спортните журналисти нямаше да могат да намерят никакво инфо за него!

Ставаше въпрос за това ,че Левски също е продавал в бели държави!Домо играе в Германия,Порто плати на Левски за Михтарски 800 000 долара!И друго,Гонзо беше играл в Левски 6 години,преди трансфера...А от тези който си изброил,без Стоичков,другите само минаха през армията,на двама от тях им бихте шамарчета ,след 0-8 отт Литекс,а третият беше унижаван жестоко,след пропуските на Герена...Обаче,сега ги уважавате много.И още нещо,какви трансфери правите сега,в Русия,2 френска дивизия,2 бундеслига(един от най-добрите халфове,играли в бг),Хидиует,Румъния...Сега знам какво ще кажеш;-A Гранден?
Последна промяна от Levski_Valencia на 30 авг 2010 16:53, променено общо 1 път.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 16:51

kartago написа:Ти обаче продължаваш да го даваш "хлъзгаво" и да бягаш от конкретен отговор на въпроса ми! Че ако се вземем да се връщаме много назад и вие сте събирали играчи ей така, Руси Гочев например, но за едно си прав, за големи цели, не може да се кара само със собствена школа, просто и при двата отбора нещата са същите! ;)

"Ами как се променя животът на Руси Гочев. Малко е известно, че бургазлията е приет да учи медицина. Тъй като по онова време за бургазлии е по-лесно да следват във Варна, Руси се гласи да ходи там. Ректорът на медицинския факултет във Варна доктор Каприлян разбира, че един надежден футболист може да му бъде студент и се възползва от другата си длъжност. Той е председател на футболния клуб "Черно море". Ходи дори да увещава родителите на Гочев в Бургас, като ги посещава в дома им, техният син да играе за "моряците". Но неговият съотборник в националния тим Николай Грънчаров (вечна му памет) го кандърдисва за Левски. Въпреки че и съотборници в националния тим от ЦСКА също го коткат за "Армията", не се получава.
Отново ръката на Иван Вуцов е най-дълга...
Преди това като емисар до морето ходи и комендантът на София и запален левскар Никифоров. Маршрутът е познат. Следват чести и настоятелни посещения до родителите на Руси и не след дълго момчето е в Левски, където ще стане част от "синята" история."
Не гарантирам за верността на фактите в цитирания материал, все пак това са разкази на съвременници. Но съгласи се, колега, че за едно момче от Бургас (или Варна примерно), особено по онези времена, е било много по-привлекателно да живее и да се развива в София. :) (Филмът "Любимец 13" с великия Апостол Карамитев е прекрасен, но съдържа елементи на романтична фантастика :) ). А и има съществена разлика да играеш в "Левски" по желание, вместо да те вземат в спортна рота (както сигурно знаеш, дори безсмъртният Гунди е бил принуден 1 година да играе във "Ботев" Пловдив) ;)
Питай колега, питай и ще имаш отговор на всеки въпрос, поне до 18 часа днес, когато почва нашият мач. :)
Последна промяна от Fridtjof Nansen на 30 авг 2010 16:59, променено общо 1 път.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Левски”