Поредният добър футболист, на когото не можа да му се намери правилното място в ЦСКА.
Руи Мигел умее да задържа топката, а и има поглед върху играта.
Неговото място беше в средата на терена, а не на върха на атаката, където непрекъснато го слагаха всички, поради липса на кадри.
Пропуските му са плод на психика, за която трябва да се погрижи треньора, тоест - да седне и да се занимава индивидуално с него.
Ама това е "висша математика", която нашите треньори още не я владеят.
В ЦСКА има много футболисти, с които трябва да се работи индивидуално, да се разговаря с тях, да им се моделира манталитета, нагласата и психиката.
Те не са слаби или бездарни.
Примери?
Маркиньос - все още продължава да ръкомаха и да влиза като идиот в единоборства, което дразни съдиите. Червеният картон във всеки мач му виси.
Делев - ударът му е ужасяващо разсеян, тича като ненормален по целия терен, без да мисли и так дале.
И прочие, и прочие.
Примерите са много.
Да не говорим за футболистите, които бяха продадени в Русия и които бяха отново заклеймени като "бездарни".
Същите тия футболисти, които победиха Динамо Москва и влязоха в групите. Същите тия футболисти, които победиха и Левски.
Значи... хем са добри, хем не, така ли?
Няма такова нещо, те са едни и същи, просто треньорът трябва да работи с тях и преди всичко с тяхната психика.
А не после треньорите да се оправдават, че ги били подвеждали и да им крещят като селяни, когато пропускат. И, в крайна сметка - да ги махат, щото "не стават за нищо".
Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА
dimitroff78 написа:Поредният добър футболист, на когото не можа да му се намери правилното място в ЦСКА.
Руи Мигел умее да задържа топката, а и има поглед върху играта.
Неговото място беше в средата на терена, а не на върха на атаката, където непрекъснато го слагаха всички, поради липса на кадри.
Пропуските му са плод на психика, за която трябва да се погрижи треньора, тоест - да седне и да се занимава индивидуално с него.
Ама това е "висша математика", която нашите треньори още не я владеят.
В ЦСКА има много футболисти, с които трябва да се работи индивидуално, да се разговаря с тях, да им се моделира манталитета, нагласата и психиката.
Те не са слаби или бездарни.
Примери?
Маркиньос - все още продължава да ръкомаха и да влиза като идиот в единоборства, което дразни съдиите. Червеният картон във всеки мач му виси.
Делев - ударът му е ужасяващо разсеян, тича като ненормален по целия терен, без да мисли и так дале.
И прочие, и прочие.
Примерите са много.
Да не говорим за футболистите, които бяха продадени в Русия и които бяха отново заклеймени като "бездарни".
Същите тия футболисти, които победиха Динамо Москва и влязоха в групите. Същите тия футболисти, които победиха и Левски.
Значи... хем са добри, хем не, така ли?
Няма такова нещо, те са едни и същи, просто треньорът трябва да работи с тях и преди всичко с тяхната психика.
А не после треньорите да се оправдават, че ги били подвеждали и да им крещят като селяни, когато пропускат. И, в крайна сметка - да ги махат, щото "не стават за нищо".
От всичко това което прочетох мога спокоино да напиша: Ти неразбираш от футбол въобще !
Ти си от тези хора които само приказват и дават акъл ,но и идея си нямат от тази игра.Приятелю ти разбираш ли,че 90% от написаните ти неща са пълна глупост. Руй Мигел ако има поглед върху играта аз ставам трамвай ! Този футболист правеше само едно - тичаше . Нито можеше да задържа топката,нито можеше да подава,нито имаше поглед върху играта ,не е колективен футболист, като му подадат топката хуква да бяга с нея посока вратата и тогава има 2 варианта само пред него или центрира(и ако има някой там или квото стане),ако е много встрани от вратата или изпробва удара си,който за никой от нас не е таина колко трагичен е.
За психиката си прав ...
В ЦСКА поглед върху играта има Маркиньос,той си е футболист отвсякаде ... техника,поглед,пас,удар (вярно е че някой път паса не му връзва,но това е рядко,а и никой футболист няма 100% точни пасове в един мач ... поне 4-5 може въобще да не ти се получат).Единственият минус на този футболист е че страшно много се влияе от феновете на отбора ни и когато нашите фенове го освиркват,той не издържа психически и играта му заминава на кино ...
catch me ... if you can !
Много съм съгласен с ''димитрофф',евала пич,кажи им го-НЕ РАЗБИРАТ ОТ МАТЕРИЯТА ФУТБОЛ,наистина онзи дето ти отговори,трябва да стане на трамвай.Аз съм я играл 13 г.,тази игра,учил съм треньорски методи,наясно съм с играта и пак ще ви кажа-Руи Мигел е много добър играч,Гранден дори леко му отстъпваше в някои аспекти,така че сами си направете извода-ако можете де/то мисленето не е за всеки/.
king1979 написа:Много съм съгласен с ''димитрофф',евала пич,кажи им го-НЕ РАЗБИРАТ ОТ МАТЕРИЯТА ФУТБОЛ,наистина онзи дето ти отговори,трябва да стане на трамвай.Аз съм я играл 13 г.,тази игра,учил съм треньорски методи,наясно съм с играта и пак ще ви кажа-Руи Мигел е много добър играч,Гранден дори леко му отстъпваше в някои аспекти,така че сами си направете извода-ако можете де/то мисленето не е за всеки/.
Аз съм от школата на ЦСКА и с половината А група съм играл имам 11 години футбол от които 9 в ЦСКА и смея да твърда ,че освен играта познавами качествата на много от футболистите с които се виждаме често и сме добри приятели,а ти пък кой беше ? Мигел бил по-добър от гранден ти изобщо наясно ли си какво пишеш ... въобще какво се занимавам и аз с такива като теб незнам
-
- Контакти:
Може, не знам, може и да не разбирам, аз футбола само го гледам, не съм се занимавал професионално с него, затова и предполагам, че седя във форума, вместо да съм на тренировка, където трябва да си ти, приятелю, щом си от школата, нали?
Руи Мигел е голмайстор на ЦСКА в 2 или 3 от подготовките, не съм сигурен, но са повече от 2.
Вкарвал е по 7-8 гола всеки път, нищо, че за нищо не става. И въпреки, че не е играл там, където трябва да играе.
Пропуските му в официалните мачове се дължат само и единствено на слабия психически и мотивационен подход на треньорите. На нищо друго.
И на публиката, която го обижда и псува, все едно, че сме аборигени.
Миналият сезон Бербатов се скъса да пропуска, какви ли не простотии не прави, да си чул някой от публиката на Манчестър Юнайтед да му крещи "Аре вкарай бе, ********!" по време на мач? Някой да го е освирквал?
Отивай да тренираш, BaLoN, пък дано да се пребориш за място в преставителната гарнитура и да ми затвориш устата на мен - НЕразбирача - като вкараш 25 гола за ЦСКА, аз лично ще дойда да ти искам автограф, ако го направиш.
Руи Мигел е голмайстор на ЦСКА в 2 или 3 от подготовките, не съм сигурен, но са повече от 2.
Вкарвал е по 7-8 гола всеки път, нищо, че за нищо не става. И въпреки, че не е играл там, където трябва да играе.
Пропуските му в официалните мачове се дължат само и единствено на слабия психически и мотивационен подход на треньорите. На нищо друго.
И на публиката, която го обижда и псува, все едно, че сме аборигени.
Миналият сезон Бербатов се скъса да пропуска, какви ли не простотии не прави, да си чул някой от публиката на Манчестър Юнайтед да му крещи "Аре вкарай бе, ********!" по време на мач? Някой да го е освирквал?
Отивай да тренираш, BaLoN, пък дано да се пребориш за място в преставителната гарнитура и да ми затвориш устата на мен - НЕразбирача - като вкараш 25 гола за ЦСКА, аз лично ще дойда да ти искам автограф, ако го направиш.
Хаха вече няколко години не играя футбол,но имам за сезон 23 гола това обаче не е важно
,важното в случая е че Мигел не е добър футболист ... нахъсан е ,но не е добър ... това поне е моето мнение и аз лично се радвам,че го махнаха от отбора.А иначе за това,че го освиркваха и аз не го приемам,щом си отишал на терена да подкрепяш любимия отбор го прави истински и докраи ! А така както в последно време прави нашата публика .... само и единствено да плуе и обижда футболистите ,та нали ние сме тези които трябва да ги вдигнем когато отбора губи да обърнем резултата или да победим тогава когато ще е много трудно ,а ние неправим нищо друго освен да ги закопаваме още по-надолу !!!

BaLoN написа:Хаха вече няколко години не играя футбол,но имам за сезон 23 гола това обаче не е важно![]()
,важното в случая е че Мигел не е добър футболист ... нахъсан е ,но не е добър ... това поне е моето мнение и аз лично се радвам,че го махнаха от отбора.А иначе за това,че го освиркваха и аз не го приемам,щом си отишал на терена да подкрепяш любимия отбор го прави истински и докраи ! А така както в последно време прави нашата публика .... само и единствено да плуе и обижда футболистите ,та нали ние сме тези които трябва да ги вдигнем когато отбора губи да обърнем резултата или да победим тогава когато ще е много трудно ,а ние неправим нищо друго освен да ги закопаваме още по-надолу !!!
Всъщност Мигел наистина не е добър футболист, но не може да кажем, и че е слаб. Сигурен съм, че например в отбор като Черно Море или Локо ПД ще се впише добре и ще направи силни мачове. Просто има играчи, които не могат да играят под напрежението в по-големите отбори. Но като цяло има футбол в Мигел, в никакъв случай не е некадърник. Въпроса е, че със сигурност не струва парите дадени за него и че на негово място почти всеки юноша щеше да се справи на минимум това ниво.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Прав е колегата, който казва че с футболистите трябва да се работи строго индивидуално...
Аз не смятам, че Мигел е добър футболист, но примера който се даде за Маркиньос е много на място...Как иначе да се обясни факта, че през 2008г. стана шампион с отбора, когато ни водеше Стойчо, играеше отлично а после изпадна в дупка, запалянковците му връщаха фланелката, дори го псуваха и т.н.
Особено с чужденците трябва индивидуален подход и психология дори ако щеш....
Иначе е почти сигурно, че няма да се "изкопчва" максималното от тях като полезност за отбора....Е, някои изначално не стават, но някой просто ги довежда и минават поне няколко мача, докато ги "разкрият" и разкарат...Мигел може да почерпи, задържа се много повече от Мансур Аянда или Матия Матко например...
Васконти е безкрайно прав, че има играчи, които просто не издържат на напрежението, което е в нашия отбор заради неизменния стремеж да сме №1 винаги
Нали помните Жозе Фуртадо, дето сега отива в Локомотив Плд. Като дойде от Вихрен беше голмайстор на А група с 15 или повече гола, вече не помня точно...
Дойде при нас и нищо не играеше в повечето срещи и Ники Александров на една подготовка го помня как в една "ГолЛиния" заяви, че нито той нито дори според него и самия Пламен Марков не знае "каква е идеята на Фуртадо в този отбор на ЦСКА"....
Мигел...какво да го коментира изобщо - това положение дето от гол линията го изкара над напречната греда беше върхът на айсберга
"Най-смешните видеоклипове" ряпа да ядат...
Какъвто ще да си като футболист, каквото и напрежение да има върху теб - не можеш да изпуснеш такова положение, няма начин, освен ако не си пълен идиот...
Той дори снощните изпълнители на дузпите за Андерлехт срещу Партизан надмина, бре
Онези поне от 11 метра я изкарваха над вратата, а нашия от голлинията
Аз докато не видя официална информация по случая, дето се казва от устата на Костадинов или Борисов да го чуя - не вярвам че сме се оттървали от това недоразумение....
Аз не смятам, че Мигел е добър футболист, но примера който се даде за Маркиньос е много на място...Как иначе да се обясни факта, че през 2008г. стана шампион с отбора, когато ни водеше Стойчо, играеше отлично а после изпадна в дупка, запалянковците му връщаха фланелката, дори го псуваха и т.н.
Особено с чужденците трябва индивидуален подход и психология дори ако щеш....
Иначе е почти сигурно, че няма да се "изкопчва" максималното от тях като полезност за отбора....Е, някои изначално не стават, но някой просто ги довежда и минават поне няколко мача, докато ги "разкрият" и разкарат...Мигел може да почерпи, задържа се много повече от Мансур Аянда или Матия Матко например...

Васконти е безкрайно прав, че има играчи, които просто не издържат на напрежението, което е в нашия отбор заради неизменния стремеж да сме №1 винаги

Нали помните Жозе Фуртадо, дето сега отива в Локомотив Плд. Като дойде от Вихрен беше голмайстор на А група с 15 или повече гола, вече не помня точно...
Дойде при нас и нищо не играеше в повечето срещи и Ники Александров на една подготовка го помня как в една "ГолЛиния" заяви, че нито той нито дори според него и самия Пламен Марков не знае "каква е идеята на Фуртадо в този отбор на ЦСКА"....
Мигел...какво да го коментира изобщо - това положение дето от гол линията го изкара над напречната греда беше върхът на айсберга

"Най-смешните видеоклипове" ряпа да ядат...
Какъвто ще да си като футболист, каквото и напрежение да има върху теб - не можеш да изпуснеш такова положение, няма начин, освен ако не си пълен идиот...
Той дори снощните изпълнители на дузпите за Андерлехт срещу Партизан надмина, бре

Онези поне от 11 метра я изкарваха над вратата, а нашия от голлинията

Аз докато не видя официална информация по случая, дето се казва от устата на Костадинов или Борисов да го чуя - не вярвам че сме се оттървали от това недоразумение....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Пожелавам добър път на Мигел, нека се развива и вкарва голове, но в ЦСКА. Този играч получи десетки възможности и се провали във всеки един мач. Единственото му положително качество е, че вкарваше на Локо Пловдив, но това е прекалено малко за нашия отбор. Изобщо Мигел беше една чиста делавера на Лупи и Бачев. Никой нормален ръководител няма да даде 500000 евро за двама смешни играчи от изпадащ отбор. Мисла, че трябва да попитат Емо Костадинов, защото май той беше изпълнителен директор и тогава.
- captain_drifuss
- Контакти:
португалците в ЦСКА никога не са играли добре! просто има такава тенденция, това трябва да се има предвид в бъдеще при селекция... също и тенденцията французите да се налагат бързо и да играят мн добре в нашето първенство! има безброй примери, включително и в грандовете ЦСКА и Витоша...