Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот viroglav » 12 авг 2010 14:23

danko_sot написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли??? :) ;)

Твоите очаквания сигурно са Павел Дочев и Емо Костадинов всяка сутрин да ти дават отчет как работи ЦСКА в момента ... Ако е така , то нещо сериозно си се объркал. Ти нито си спонсор на ЦСКА , нито си специалист на работа там , нито пък ти е работа да се бъркаш в селекцията на отбора и кой бил привлечен и защо точно той. Ти си фен и като такъв работата ти е да подкрепяш любимия си отбор на стадиона и по форумите в твоя случай ... А ти всеки ден само плюеш и създаваш по няколко теми , които целят по широк кръг от хора да се обърнат срущу собствениците и отбора. Изживяваш се като много знаещ и можещ ... Щеше да е смешно , ако не беше трагично ... А не си и сам в целта си , явно и тебе някой друг те е зомбирал. Дочев бил такъв , Костадинов бил онакъв , за Титан няма нужда въобще да говорим , щото тия милиони , които вливат в ЦСКА са тоалетна хартия и всеки може да го прави това ... Не ми се обиждай , ама си един ревльо с извинение ... Помисли как да направиш нещо за ЦСКА , купи си от скъпите билети или направи нещо друго щом отбора ти е толкова на сърцето ... Ама да плюеш и да се наричаш ЦСКА - р е меко казано нелогично ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 14:32

Jazzting написа:Ще взема и аз да се пусна по шорти на поляната пред блока и хоп - ДВД. ще се хвърлям там като луд- задни ножици , шпагати и т.н. пък ако ме изгледа Павката може и да ме картотекират за Лига Европа. Хахахахахаххаа. :) :) :) :) :)

хахаха и аз. като малък мечтаех да стана футболис, даже ходих на проби в Ботев. може да сбъдна мечтата си и да играя в любимия ми клуб :) :roll: :mrgreen:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 12 авг 2010 14:32

gugushito написа:един човек с топки между краката си тръгва при това положение,а не се прави на ощипана мома.... или си п...ка или треньор в най -мъжката игра !!!! :evil: :evil: :evil: писна ми от такива ,дето всичко им е виновно или криво.... Стойчо беше на място в това отношение.... а за това лайно костадинов нямам думи... дори с главна буква не искам да га пиша тоя продажник !!!!

Ти като цяло не пишеш с главни букви :?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 14:40

viroglav написа:
danko_sot написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли??? :) ;)

Твоите очаквания сигурно са Павел Дочев и Емо Костадинов всяка сутрин да ти дават отчет как работи ЦСКА в момента ... Ако е така , то нещо сериозно си се объркал. Ти нито си спонсор на ЦСКА , нито си специалист на работа там , нито пък ти е работа да се бъркаш в селекцията на отбора и кой бил привлечен и защо точно той. Ти си фен и като такъв работата ти е да подкрепяш любимия си отбор на стадиона и по форумите в твоя случай ... А ти всеки ден само плюеш и създаваш по няколко теми , които целят по широк кръг от хора да се обърнат срущу собствениците и отбора. Изживяваш се като много знаещ и можещ ... Щеше да е смешно , ако не беше трагично ... А не си и сам в целта си , явно и тебе някой друг те е зомбирал. Дочев бил такъв , Костадинов бил онакъв , за Титан няма нужда въобще да говорим , щото тия милиони , които вливат в ЦСКА са тоалетна хартия и всеки може да го прави това ... Не ми се обиждай , ама си един ревльо с извинение ... Помисли как да направиш нещо за ЦСКА , купи си от скъпите билети или направи нещо друго щом отбора ти е толкова на сърцето ... Ама да плюеш и да се наричаш ЦСКА - р е меко казано нелогично ...

Ти си доста незапознат с моя труд тук 8-) Аз само преди седмица писах статии тук против ГА, Станил, даже и Ники Александров, които ми се стори тогава, че са твърде крайни към клуба, собствениците и треньора най-вече. Защитавах Титан и най-вече Дочев, но ето че само седмица по-късно си промених мнението почти напълно. За Дочев нищо лошо не казвам, просто си казвам мнението, че е малко като безгласна буква. Дошъл е да тренира отбора човека, ама тва не е Германия. ние сме в Б-я. Не си е направил добре сметката ми се струва. Не виждам как ще издържи дълго в подобна обстановка. Титан са тотално неориентирани и не знаят как да ръководят ЦСКА. А и защо пак докараха Емо Костадинов за спортно-техничесски директор след като той беше и в предишната власт при Лупи, когато тимът почти беше фалирал? Замисли се над тези въпроси. Ако бях като Павката Дочев сигурно сега щях да заема твойта позиция и щях да подкрепям яростно отора и да си мълча :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 авг 2010 14:57

viroglav написа:

Вместо да подкрепяме отбора ние го плюем глупаво е! Дочев е треньор на място не е пионка и повеярвайте ми ще го докаже! А и както той сам каза: АКО БЯМЕ ВЗЕЛИ ДВАТА МАЧА СЕГА НЯМАШЕ ДА СМЕ ТУК! Дайте да млъкнем и да видим какво ще стане, защото ставаме смешни!

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 12 авг 2010 15:14

danko_sot написа:
viroglav написа:

Ти си доста незапознат с моя труд тук 8-) Аз само преди седмица писах статии тук против ГА, Станил, даже и Ники Александров, които ми се стори тогава, че са твърде крайни към клуба, собствениците и треньора най-вече. Защитавах Титан и най-вече Дочев, но ето че само седмица по-късно си промених мнението почти напълно. За Дочев нищо лошо не казвам, просто си казвам мнението, че е малко като безгласна буква. Дошъл е да тренира отбора човека, ама тва не е Германия. ние сме в Б-я. Не си е направил добре сметката ми се струва. Не виждам как ще издържи дълго в подобна обстановка. Титан са тотално неориентирани и не знаят как да ръководят ЦСКА. А и защо пак докараха Емо Костадинов за спортно-техничесски директор след като той беше и в предишната власт при Лупи, когато тимът почти беше фалирал? Замисли се над тези въпроси. Ако бях като Павката Дочев сигурно сега щях да заема твойта позиция и щях да подкрепям яростно отора и да си мълча :)

е браво, сега успяхте и да се изпокарате...
danko_sot , много си емоционален, бе пич... успокой малко топката... виждам те, че си армеец, обаче наистина прочетеш нещо, изгледаш някоя пресконференция и правиш заключения... аз горе-долу ти следя постовете и наистина ми прави впечатление, че те водят емоциите - миналата седмица си на едно мнение, тази на коренно различно... критикуваш Павката, че си противоречи, обаче ти също си противоречиш...

идеята ми е - прекалено рано е за каквито и да е оценки, както за селекцията, така и по отношение работата на треньора - още повече с оглед на ненормалната ситуация в момента около отбора

Jazzting
Контакти:

Мнениеот Jazzting » 12 авг 2010 15:14

Павката ми звънна , че ДВД - то ми е добро и иска да ме вземе вместо Шеридън. От Дружба съм и хубавото е , че веднага почвам с отбора. Питах го скаути няма ли да прати в училището до нас да ме видят , но ми каза , че ДВД- то било достатъчно. Той поемал отговорност. Хахахаххаха

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 авг 2010 15:22

danko_sot написа:Ти си доста незапознат с моя труд тук 8-) Аз само преди седмица писах статии тук против ГА, Станил, даже и Ники Александров, които ми се стори тогава, че са твърде крайни към клуба, собствениците и треньора най-вече. Защитавах Титан и най-вече Дочев, но ето че само седмица по-късно си промених мнението почти напълно. За Дочев нищо лошо не казвам, просто си казвам мнението, че е малко като безгласна буква. Дошъл е да тренира отбора човека, ама тва не е Германия. ние сме в Б-я. Не си е направил добре сметката ми се струва. Не виждам как ще издържи дълго в подобна обстановка. Титан са тотално неориентирани и не знаят как да ръководят ЦСКА. А и защо пак докараха Емо Костадинов за спортно-техничесски директор след като той беше и в предишната власт при Лупи, когато тимът почти беше фалирал? Замисли се над тези въпроси. Ако бях като Павката Дочев сигурно сега щях да заема твойта позиция и щях да подкрепям яростно отора и да си мълча :)

И кое ти промени мнението напълно ? Една загуба от Черноморец ли ? Та нали това беше един мач ... И в този мач един от отборите щеше да победи ... А ЦСКА не е абониран само да печели , от време на време и ще губи и това е съвсем в реда на нещата ... Иначе защо въобще ще се играят мачове ... Веднъж ще бием , друг път ще паднем и така. Каква сметка има да си прави Дочев ? Това , че не е в Германия какво трябва да значи ? Че германския модел на прецизност в работата е нещо лошо ли ? Напротив ... Точно обратното е , и ако искаме да вървим напред и да се развиваме въобще като държава трябва да копираме моделите на тези , които са успели в живота , а не да продължаваме да се мъчим и да си мислим , че сме най - великите. На Дочев работата му е да тренира отбора и да се грижи за физическата и тактическата му грамотност , заедно с целия си щаб ... Титан били тотално неориентирани и не знаели как да ръководят ЦСКА ... Най - лесното нещо на този свят е да ръководиш ЦСКА , само трябва да наливаш по 10/20 милона евро годишно и да не се интересуваш къде отиват парите ... Това ли трябва да правят Титан ? Дълбоко се съмнявам , че това е начина ... По - скоро трябва да правят това , което всъщност правят и в момента ... А именно да построят базата от кота нула , щото ЦСКА не разполага с нищо на практика , с абсолютно нищо ... Нямаме стадион , А Титан правят и невъзможното да построят такъв ... Ние феновете обаче ще им пречим , щото много си обичаме отбора и няма кой друг да им пречи ... Емо Костадинов какво ? При собственик на ЦСКА индиец , президент Лупи , намесени политически интереси и такива на висшата клика на мафията и то не само на българската как си го представяш този филм той да знае какво се е случвало в ЦСКА и най - важното да е можел да го предотврати ? Емо е легенда на клуба и живота му е преминал под сянката на ЦСКА ... Бил крал комисионни ?! И как по - точно го е правил ? Ама не да ми развиваш теории , а да ми покажеш неоспорими факти ... ЦСКА беше пред фалит не заради Емо Костадинов ... Той и тогава , както и сега си беше спортно технически директор. Дори помогна много с връзките си да продадеме после Ней и останалите конвертируеми футболисти за сносни суми , та да напълним касата и да започнем първенството безпроблемно ... Обаче Лупи открадна и тези пари ... Къде е вината на Емо в случая ? Че е взимал заплата в ЦСКА за труда си ли ? В какво се състои вината му или пак защото Дучето бил казал това и онова ? Не виждате ли , че този плондир прилага в момента в ЦСКА схемата Ботев Пд. ... Да изгоним собствениците и той да застане начело на златната кокошка ... Само че няма да му се подреди пасианса ...

Jazzting
Контакти:

Мнениеот Jazzting » 12 авг 2010 15:26

Трябва да се приготвим за сезон под надслов " аматьори срещат профисионалисти". Под профисионалисти нямам предвид нашите. :cry: :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 авг 2010 15:40

Пичове, стига сте философствали, навсякъде по света треньорът се занимава само с подготовката, селекцията я прави техническият директор, даже и в Англия вече почнаха да правят така, поне в сериозните клубове. Вие си имате некакви лични впечатления от отбори, в които треньора е и селекционер, и администратор, и домакин, и шофьор, и чистачка, ама в ЦСКА е нормално да са по-иначе нещата. Друг е въпросът каква работа е свършил Емо и каква Титаните - сигурен съм, че Титаните са в основата на тая селекция. Те, хората, имат голяма енергия и мерак за работа, ама определено не им стигат около 15 000 000 години еволюция и 15 години обучение, за да се оправят сами с ръководенето на ЦСКА. Ако си намерят човек, който да мисли вместо тях, а те да стоят зад него и да му създават условия за работа - в което им е силата - ще станем отбор. Ама Емо не е човека за мисленето, поне така ми се струва на мен.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”