Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rosk03
Контакти:

Re: Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Мнениеот Rosk03 » 11 авг 2010 01:37

Всеки отбор е много силен ,докато не играе с по-силен от него. :lol: :lol: Колкото и тъпо да изглежда изречението на пръв поглед в него има много истина

Казано по простичко...играеш до толкова,колкото ти позволи противника

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 авг 2010 01:46

Ей, от шибана жилка сме наистина и това си е. Няма такова племе като българина.
Ако сме в криза като миналия сезон - недоволни сме. Ако нещата (поне за момент) вървят - пак сме недоволни. И финала в ШЛ да спечелим, пак ще излезе някакво "синьо сърце" и ще каже, че Левски не е достатъчно силен, защото е победил Порто, а не Манчестър Юн.
Направо се чудя на акъла на някои. Абе радвайте се, че за момента нещата вървят и не сме в това жалко състояние като на ЦСКА и стига сте мъдрували излишно. Пък, ако ви е скучно, излезте навън да пиете бира в някое прохладно капанче.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MVBasten
Контакти:

Мнениеот MVBasten » 11 авг 2010 01:50

Срам не срам все още съм фен на "ЦСКА", но да се отрича положителната промяна в "Левски" е равносилно на слабоумие. Отборът играе с настроение и концепцията за по-бърз футбол е очевидна. В "Левски" загатнаха за това още през пролетта. Убеден съм, че основен принос за това има Георги Иванов. Моите уважение и към Ясен Петров, който на този етап демонстрира истински професионализъм във всяко отношение. Определено са налице предпоставки за успешен сезон и с малко повече късмет предстои и прилично представяне в Европа. Все пак в защита ситуацията е малко притеснителна. Централната двойка е нова и необиграна. Откровено казано, защитник като Милиев не ме респектира.Мисля, че Гаджев вече трябва да е национал, но на сините им е необходим по-твърд опорен халф. В централната зона "Левски" пресира, но неособено успешно. Нападението е агресивно и до този момент много резултатно, но признайте, че Жо няма вид на сериозен нападател. Не и като партньор на Дембеле. За "Черноморец" .....едно голямо нищо. Предстои спукване и на този балон. Странно, но бивш футболен гений като Балъков все още не забелязва (или не признава), че разчита на дузина безкрайно некомпетентни играчи (някои са откровено слаби). Победата над "ЦСКА" беше абсолютна случайност, защото дори и с безобразно слаби футболисти, "червените" бяха в състояние да си "вземат" мача.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 11 авг 2010 01:52

Донякъде е прав автора . Както имаше една тема преди дни " Левски е единственият отбор , който може да те закара от ада в рая и обратно " Аз мисля , че класирането е сигурно , но авторът иска да го види и тогава да говорим. Само за Калмар не мога да кажа , че са слаб отбор по - простата причина , че само един мач с нас съм гледал . Иначе Цска и Локо Сф , който вторите бихме кажи-речи без опорен халф са слаби . Няма спор .Дъндолк - Без коментар. Нивото си ще го разберем в ЛЕ , където само чудо може да ни спре да не влезем . За мача с Черноморец виждам повторение на мача с Локо Сф , че и по лесен . Няма място за тревоги. Левски върви нагоре , а АИК надолу . Обикновенно като се срещнат отбори в Европа , които вървят в тези противоположни посоки винаги резултатът е един и същ.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Rosk03
Контакти:

Мнениеот Rosk03 » 11 авг 2010 01:54

Ей, от шибана жилка сме наистина и това си е. Няма такова племе като българина.
Ако сме в криза като миналия сезон - недоволни сме. Ако нещата (поне за момент) вървят - пак сме недоволни. И финала в ШЛ да спечелим, пак ще излезе някакво "синьо сърце" и ще каже, че Левски не е достатъчно силен, защото е победил Порто, а не Манчестър Юн.
Направо се чудя на акъла на някои. Абе радвайте се, че за момента нещата вървят и не сме в това жалко състояние като на ЦСКА и стига сте мъдрували излишно. Пък, ако ви е скучно, излезте навън да пиете бира в някое прохладно капанче.

Едвали има човек,който да не се радва на играта и резултатите на отбора........но все пак нека гледаме реално,на нещата,че да не се повтарят някой случки от близко и далечно минало...и да четем пак коментари от рода"Гозно вън,Батков отивай или тоя от къде го изкопахте да се маха и т.н...........а не,да сме само с отбора,когато мачка и бие наред и да го вдигаме в небето.....и при първия Х или загуба да се започне с критиките и обидите....затова всеки си има мнение и има право да си го изразява и за това съм съгласен със мнението на Синьо сърце

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 авг 2010 02:01

Нека когато има радостни моменти да се радваме .Затова навсякъде има и весели моменти ,за да им се порадваме малко и да си вземем глътка въздух от помията в която се намираме .

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 11 авг 2010 02:07

Аз с това не съм съгласен точно , че авторът казва , че Левски не е силен . Силен е и се вижда добре , но само мачовете в ЛЕ могат да покажат колко е силен . В тази форма в която набюлдаваме отбора всички отбори от А група ще са слаби , не за друго , а защото ние ще ги правим такива. Ше има някъде Х , ще има някъде загуба , но това го има навсякъде . Въпреки това аз не мисля , че Левски ще сдаде позицията , която заема след вторият кръг от сега до края на първенството ;) Другото е , че донякъде с късмет , в повечето случай с игра отново ще играем на пролет в Европа. Ако не вярваме сега , когато отборът ни носи радост всеки кръг , кога да вярваме !
САМО ЛЕВСКИ !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 11 авг 2010 02:10

не знам защо трябва да се заяждате,вместо да се радвате на добрата и резултатна игра на отбора.Вярно е,че има грешки ,но ако играем безгрешно,ще трябва да бием и Барселона :) .Мисля,че подобрението в играта на Левски е видно и за това трябва да поздравим Ясен Петров, който май малко остава в сянка.Разбира се и новите играчи са на добро ниво,а и да не забравяме,че тези трансфери едва ли щяха да станат факт без желанието на Тодор Батков.Каде са сега тези,които го псуваха ?Човека прави каквото може,за да върви отбора.Между другото къде изчезнаха разните специалисти/Кокала,Боримиров/,които миналия сезон се скъсваха да критикуват ГОНЗО ,че не ставал за директор и т.н. ?Или сега се спотайват като мишки и чакат любимия им иначе Левски да се издъни,за да почнат пак да плюят против сегашното ръководство.На тях само ще им кажа : ГОНЗО е велик,а ви ще бъдете забравени ... Да напълним Герена на реванша с АИК ,за да помогнем на отбора да влезе в групите! Подкрепяйте отбора всеки мач и до последно ! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ ! А и още нещо. Забравих да честитя израстването на отборчето от Панчарево. От 48 място в ЛЕ сега са 16 в БГ :)

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 авг 2010 02:11

Страх ме ,че ако тази година нашите отбори повторят чудото от 2006 година ,догодина отиваме при непоставените,от там нататък вече няма да ни е лесно.Да се надяваме на повторение на чудото 2006 и конкурентите ни за коефициента да се издънят .

Върни се в “Левски”