Мнениеот deepblue1963 » 10 авг 2010 15:22
loko1 написа:haiobaio написа:Говедата биха заслужено. При нас е старата песен на нов глас. Мъкав сезон и гравитиране около 4-6 място. Все пак видях желание за игра и надежда има.

Заслужено? и какво играха, че не видях. При 0:0 без измислената засада мача си отиваше пак на наша победа. Побутнаха ги точно колкото трябваше във важните моменти.
За нашата игра, Васев налага стил Барселона

постоянно движение и подаване, само дето ги няма Шави, Меси и Иниеста да "експлодират" та да вкарваме много голове. Много рисков е този стил и се видя, че грешка на някой си е голова опасност за противника. Опитахме се да играем наша си игра, което е похвално. Васев не съм му фен, направи грешки според мен, но се вижда че прави опит да изгради стил на игра в отбора.
"Заслужено? и какво играха, че не видях..."
Ми след като не сме играли нищо и ви бихме с 3-1,смятай вие какво сте играли!
"При 0:0 без измислената засада мача си отиваше пак на наша победа..."Вие по една атака на мач ли правите?Ако стане-стане,ако не-айде-е-е!
"За нашата игра, Васев налага стил Барселона... само дето ги няма Шави, Меси и Иниеста... "Играйм кат БарЦелона,ама ако можеше да им имаме и играчите...Е-е-е-е-х!
Ще падна от смях!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!