Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Мнениеот ntodorov » 28 юли 2010 16:05

asparuhoff написа:Виж ся, ако действително така си пишеш и не си бил на мачовете за които говориш, за мен 400-те ти поста отиват по дяволите, незнам дали го усещаш това. даже немога да разбера как ти се вързах на приказките, за мен някой от нещата, които пишеш са супер несериозни

ntodorov написа: Черноморец за сефте излязоха с лого на екипите си Red Lion, а екипите им едни такива лъскави, като истински :)

тука ме уби направо :lol:

Пич, ама ти наистина си, като костилка в гъз. :shock: Отвори нова тема и ме предизвикай, че тук малко се поосрахме :) И като пишеш темата не си забравяй чувството за хумор. Ще ти трябва, иначе ще ми се сърдиш много. Ай чакам ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 28 юли 2010 20:36

Converse написа:
Conan написа:Converse - аз пък няма да спра да припомням колко много работа е свършена от създаването на клуба през 2005 г. ( от Порточанов и Йоан Костадинов ) . Няма място за никакви обвинения - просто такива са фактите . Този Черноморец е създаден през 2005г. , лиценза на Вихър Айтос помогна да се прескочат няколко нива в развитието . Колкото и да не им се иска на някои хора , докато този играеше във "В" , отбора на "паразита Дражев" играеше на стадиона в Акациите .

Мисля че грешиш ! Докато играехме в долните групи, недоразумението на Дражеф играеше на националния стадион, а отбора се казваше Черноморец - Бургас - София !

Не греша ;) Октомври 2005 г. се взе решение да се развали 35 годишната концесия на Дражев за стадион Черноморец . Заради неизпълнение на концесионния договор . Отбора си играеше на стадион Черноморец , а Черноморец 919 играеше на друго място . Оставям ти за домашно да разбереш точно къде

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 юли 2010 23:54

Conan написа:
Converse написа:
Conan написа:Converse - аз пък няма да спра да припомням колко много работа е свършена от създаването на клуба през 2005 г. ( от Порточанов и Йоан Костадинов ) . Няма място за никакви обвинения - просто такива са фактите . Този Черноморец е създаден през 2005г. , лиценза на Вихър Айтос помогна да се прескочат няколко нива в развитието . Колкото и да не им се иска на някои хора , докато този играеше във "В" , отбора на "паразита Дражев" играеше на стадиона в Акациите .

Мисля че грешиш ! Докато играехме в долните групи, недоразумението на Дражеф играеше на националния стадион, а отбора се казваше Черноморец - Бургас - София !

Не греша ;) Октомври 2005 г. се взе решение да се развали 35 годишната концесия на Дражев за стадион Черноморец . Заради неизпълнение на концесионния договор . Отбора си играеше на стадион Черноморец , а Черноморец 919 играеше на друго място . Оставям ти за домашно да разбереш точно къде

И какво излиза - някои от най-яростните фенове на Черноморец не познават дори най-близката история на отбора си. Иначе, могат да спорят цял ден по всеки въпрос.

Момчета, четете внимателно какво ви пише Conan, защото са малко като него, които и знаят, и разбират, и имат собствено мнение. Заради хора като него все още уважавам марката "Черноморец".

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 юли 2010 00:07

Пас, не съм ли прав ? Когато играехме в долните групи Ч-ц София играеше на националния стадион.
Да, грешката е моя, не играе от 2005, а от 2006. Наистина, когато бяхме във В група недоразумението на Дражеф играеше все още на ст. Черноморец, а през 2006 заигра на националния стадион.
Но това са моменти от най-срамната част в историята ни, които изобщо не искам да си спомням.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юли 2010 08:56

Простете моето лекомислие и наивност, но ще попитам: За какво спорим момчета ? Какво значат тук някакви си цифрички, статистики и събития...Живота е кратък - батИ ви го казва. Не обръщайте главите назад - гледайте напред. Пак питам - Кажете, какво можем да променим ?...Ако нещо трябва да се променя - футбола в града ни е на последно място. Има къде да изливаме гняв.
Уважавам мнението на всеки, уважавам и Пас, и Конан, и Малдин, и Аспарухоф. Спорили сме за много неща. Гледайте ведро на нещата. Чудя се от къде такава омраза вадите и заклеймявате всьо. Едни ме мислят за фен на Нафтата, други за фен на Черноморец, а аз сигурно 100 пъти съм писал, че обичам еднакво и двата отбора. Сигурно е от позицията на годините ми и факта, че от дете си обичам отборите и всичко родно - бургаско. Падам си шовинист, но усещам, че с желанието и призива ми да подържаме еднакво двата отбора изглеждам неадекватно за вас. В тази връзка за сега спирам да пиша в този форум... Усмихвайте се и не гледайте на нещата с такава сериозност, защото наистина живота е кратък и време за омраза и ядове - НЯМА. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”