Простете моето лекомислие и наивност, но ще попитам: За какво спорим момчета ? Какво значат тук някакви си цифрички, статистики и събития...Живота е кратък - батИ ви го казва. Не обръщайте главите назад - гледайте напред. Пак питам - Кажете, какво можем да променим ?...Ако нещо трябва да се променя - футбола в града ни е на последно място. Има къде да изливаме гняв.
Уважавам мнението на всеки, уважавам и Пас, и Конан, и Малдин, и Аспарухоф. Спорили сме за много неща. Гледайте ведро на нещата. Чудя се от къде такава омраза вадите и заклеймявате всьо. Едни ме мислят за фен на Нафтата, други за фен на Черноморец, а аз сигурно 100 пъти съм писал, че обичам еднакво и двата отбора. Сигурно е от позицията на годините ми и факта, че от дете си обичам отборите и всичко родно - бургаско. Падам си шовинист, но усещам, че с желанието и призива ми да подържаме еднакво двата отбора изглеждам неадекватно за вас. В тази връзка за сега спирам да пиша в този форум... Усмихвайте се и не гледайте на нещата с такава сериозност, защото наистина живота е кратък и време за омраза и ядове - НЯМА.