Относно бойкота!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Бойкотират ли играчите Донев???

Мнениеот howmen » 27 юли 2010 21:00

Втори пореден мач се вижда че играчите на ЦСКА не искат да играят :idea:
До този момент си мислех че става дума за пари....но след 60минута от мача с Клифтънвил съм на мнение че проблема е в Дочев ;)
Това да не смениш играч(К.Стоянов) при това основен при контузия и да направиш две смени през това време не е нормално!?
Ако не ме лъже чуството,играчите май че бойкотират Донев и то не без право.Според мен това е най слабия треньор на ЦСКА от години насам...
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Бойкотират ли играчите Донев???

Мнениеот maximalniq » 27 юли 2010 21:01

Просто сте нещо във слаба форма стига с този Диковски стил, дано формата ви да не се вдигне до мача в Неделя, пък после каквото искате правете... :)
Изображение

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 27 юли 2010 21:04

Ти утре ще коментираш ако имаш нерви :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 юли 2010 21:06

howmen написа:Втори пореден мач се вижда че играчите на ЦСКА не искат да играят :idea:
До този момент си мислех че става дума за пари....но след 60минута от мача с Клифтънвил съм на мнение че проблема е в Дочев ;)
Това да не смениш играч(К.Стоянов) при това основен при контузия и да направиш две смени през това време не е нормално!?
Ако не ме лъже чуството,играчите май че бойкотират Донев и то не без право.Според мен това е най слабия треньор на ЦСКА от години насам...

ТОЗИ ПЪК ! Ти нормален ли си , кой е слаб треньор ? Само ми кажи кои са тези професионални играчи , КОИТО БОЙКОТИРАТ ТРЕНЬОРА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТА ???

Върни се в “ЦСКА”