МЕЦИ написа:така?уф!поиграх си с фотошоп,но файла е голям..не го качва...на мястото на червеното-синьо?
Качи го в нета и го плясни като снимка.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
МЕЦИ написа:така?уф!поиграх си с фотошоп,но файла е голям..не го качва...на мястото на червеното-синьо?
Кашчей написа:niki87 написа:Кашчей написа:Втората е много яко шопена, но има вид на изглед-нещо наистина различно от познатите досега дизайнерски решения.
Ако лентите на ръкавите са сини, както предложи един колега, ще стане кич, та ще дрънка.
Според мен, това са си фенски предложения за екипи, като имам предвид начина на изработка на снимките.. и адресите им
Явно съм обречен предложенията и препоръките ми да не се вземат под внимание![]()
![]()
Харесва ли ти
PFC Litex написа:Нещо не успя да ме убеди, но щом с нови екипи ще стане по-силни, радвам се за искрено за вас.
Пременил се Илия и все в тия - нещо такова
niki87 написа:
Харесва ли ти
МЕЦИ написа:PFC Litex написа:Нещо не успя да ме убеди, но щом с нови екипи ще стане по-силни, радвам се за искрено за вас.
Пременил се Илия и все в тия - нещо такова
Виж пич,и преди сме си писали...нормално,но понеже винаги се правиш на Знаещ и "специалист" ще ти дам един съвет....Гледай си портокаловото отборче...За вас важи това-Пременил се...Все купувате...Айде стига...Дано се сбъднат думите на Батков (лека му пръст ,да е жив и здрав)за цска,че ще играе в азиатската шампионска лига...за вас...
PFC Litex написа:Явно не ти харесват истинските проблеми в клуба ти и си мислиш, че споделям мнението си за лошо.
В крайна сметка какво значение има при сегашните ви проблеми с какви екипи сте.
Ето утре идва деня "Х", излизате с новите супер-яки екпи и със същите футболисти, тогава едва ли ще ти е до това с какви екипи сте.
Ако ще отбора ми да играе по скъсани потници, не ми дреме, важно е да играе и побеждава.
МЕЦИ написа:PFC Litex написа:На кого тук му пука за отбора ти?!Той "играе" с парите на Григор...Обсъждаме екипите на ЛЕВСКИ....всички сме наясно как играем...
Кашчей написа:Пробвах със синя ..и по-светло жълто, че това леко на л..но ми бие
ПП-Много съм любопитен, каква големина на файл може да се прикачи еднократно в този форум?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта