Евентуални трансфери на Ходжсън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Re: Евентуални трансфери на Ходжсън

Мнениеот liv_fc » 15 юли 2010 12:11

Ходжсън: феновете са щастливи от жеста на Фернандо

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън поздрави Фернандо Торес и Пепе Рейна за постигнатия успех. Двамата футболисти бяха част от състава на Испания, който спечели световната титла на първенството в Южна Африка, след гола на Андрес Иниеста в продълженията.

Ходжсън поздрави и Дирк Кайт и Раян Бабел за достигането до финала и изрази гордостта си от факта, че четирима от футболистите на Ливърпул са достигнали до финалната фаза.

В празненставата след последния съдииски сигнал, Фернандо Торес беше заснет да носи шал на Ливърпул държейки световната купа - тази снимка стана една от най-популярните в интернет пространството през следващите дни и накара феновете на Ливърпул да повярват, че Хлапето няма да премине в друг клуб през това трансферно лято.

Ходжсън каза: "Като мениджър на Ливърпул, Аз съм изключително горд от факта, че двама от нашите футболисти могат да се нарекът световни шампиони"

"Мисля, че снимките на Фернандо в съблекалнята със световната купа ще успокоят нашите фенове, но клубът може да се гордее от всички играчи, които взеха участие на Мондиала. Да имаш четирима футболисти на финала на първенството е изключително постижение и Аз очаквам с нетърпение да работя с тях когато се завърнат на Мелууд"

Тази и други новини в - http://myliverpoolway.blogspot.com

Върни се в “Ливърпул”