Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2010 22:21

SAMP написа:
viroglav написа:SAMP , питам Кашчей ... Няма да ти давам на теб отговора. Може ти да си Кашчей , но това да ти е резервен ник ...

НЕ кажи ми на мен,защото съм работил там преди 5 години и съм много запознат как стоят нещата.Знам на кой беше Софияленд и избщо,каква е цялата схема ;)

Като си запознат с цялата схема,що питаш??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 26 юни 2010 22:22

delqnski47 написа:
SAMP написа:
viroglav написа:SAMP , питам Кашчей ... Няма да ти давам на теб отговора. Може ти да си Кашчей , но това да ти е резервен ник ...

НЕ кажи ми на мен,защото съм работил там преди 5 години и съм много запознат как стоят нещата.Знам на кой беше Софияленд и избщо,каква е цялата схема ;)

Като си запознат с цялата схема,що питаш??

Да ми каже,какво строят?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 22:23

avitohola написа:Какво да ви кажа, в тая тъпа държава всеки гледа да те прецака да искара от теб. Мислите ли , че тоя Диков все едно някой , които има изгода всички да се забави да не се даде разрешение докато някой ще плати и ще стане , просто корупцията е на много високо ниво. А колкото до спора ви , кой ще даде парите , ясно е че няма да са Титан , по простат причина че ги няма , ще са инвеститори и всичко лека по лека ще се възвърне ,всичко е по план предварително начертан . :!:

Аферим за мнението ти, брат!
Сега кажи, кое от всичко това е твоя оригинална мисъл, че много клишета ми се насъбраха в тая тема(и не само в нея)!

Ще се възвърне лека полека, ама те не искат така, искат бърза усвояемост и бърза възвращаемост, а такава само със стадиона и 2-3 ресторанта не става.Тук яко се говори за 110 млн евро, но аз съм скептичен в това отношение.Такава може да е сумата, ако се започва на чист терен, а в случая ще има няколко месеца разчистване, преди да се започнат основните строителни действия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 22:23

SAMP написа:

Ок , за мен е без значение на кой е Софияленд ... Кажи на Кашчей къде се намира и какво започват да строят на мястото на увеселителния парк в момента ... Това е важното в случая.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 26 юни 2010 22:27

viroglav написа:
SAMP написа:

Ок , за мен е без значение на кой е Софияленд ... Кажи на Кашчей къде се намира и какво започват да строят на мястото на увеселителния парк в момента ... Това е важното в случая.

Незнам,какво почват да строят,затова те питам ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 26 юни 2010 22:27

Абе момчета защо вобще отговаряте на левскарченцата те ако могат ще ни направят да сме им роби вие им обеснявате за стадиони ала бала, а тоя Кашчей от Русе седнал тука да обеснява всичко колко му е ясно мале мале мале.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 22:28

delqnski47 написа:Разбрах, че от KSS си направиха страхотна реклама, браво на Алън Смит!
Разбрах, че няма нищо конкретно , като проект за ваш стадион, но и че господинът явно не е запознат с българските закони.разбрах, че се препоръчва безотпадъчна технология на строеж.. омръзна ми да обяснявам, че е невъзможна в точно този случай, защото няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ, или без да се извозват.
Разбрах, че няма никакъв, ама абсолютно никакъв проект, защото специалист от класата на Алън Смит винаги може да каже какво трябва да има един стадион, дори и да са го поканили за презентация на тенис-център.

Значи няма ''нищо конкретно'',но знаем,че този проект е незаконен!И също така знаем,че ''няма къде да се съхраняват хиляди м3 отпадъци без да се навлезе в зелената площ'' и сме сигурни в това!Ясно![/quote]

Делянски, ти виждал ли си някога строеж в такъв мащаб?май ми разправяше нещо за ремонти на хотели, но това е друга бира, пич.
Имаш ли си поне малка представа, насипът на стадиона какво количество земна маса е?Имаш ли си представа как се разчистават около 100 дка застроена площ, като отпадъците се съхраняват в района на строежа, без да пречат на работата?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 22:30

Започват да строят жилищни сгради и офиси ... А мястото се намира в същата тази Борисова градина. Разрешението е дадено несъмнено от другаря Петър Диков , можете да сте 100% сигурни в това ... Намира се на 200 - 300 метра грубо казано от стадиона на ЦСКА ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 22:33

viroglav написа:
SAMP написа:

Знам къде беше Софияленд.Не знам какво почват да строят.

А...с грешна представа си за моето мнение.Аз съм казал и си го поддържам, че ако става въпрос само за стадион, с 2-3 ресторанта и магазин за фен артикули, както и необходимият паркинг-да си го строят.Обаче не става дума само за това, нали?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 26 юни 2010 22:35

viroglav написа:Започват да строят жилищни сгради и офиси ... А мястото се намира в същата тази Борисова градина. Разрешението е дадено несъмнено от другаря Петър Диков , можете да сте 100% сигурни в това ...

Там беше със спорен статут,значи вече са успяли,но това им отне 5-6 години.Само да ти кажа,че до Софияланд има хотел на Вълка,по-нагоре има сграда на Хюлет Пакър,Лукойл и още няколко административни сгради ;) Така,че там е друга врътката,явно територията на парка не почва оттам ;)

Върни се в “ЦСКА”