Новите екипи на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Новите екипи на Черно Море

Мнениеот зеления » 30 юни 2010 22:17

Абе стига с тези екипи. Моряците да не са манекенки, че да разхождат екипите по терена? Моряците са ПИЧОВЕ и ги боли оная работа с какво са облечени. Те се вълнуват от това колко да сложат на левски и други подобни по 2-3-4 или 5 парцала.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юни 2010 22:21

зеления написа:Абе стига с тези екипи. Моряците да не са манекенки, че да разхождат екипите по терена? Моряците са ПИЧОВЕ и ги боли оная работа с какво са облечени. Те се вълнуват от това колко да сложат на левски и други подобни по 2-3-4 или 5 парцала.

А не от 3 нагоре се сменят съдийски комисии!Само не знам на Жардел да ли му пука и вземе да ги опука! :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 юни 2010 22:34

more написа:
зеления написа:Абе стига с тези екипи. Моряците да не са манекенки, че да разхождат екипите по терена? Моряците са ПИЧОВЕ и ги боли оная работа с какво са облечени. Те се вълнуват от това колко да сложат на левски и други подобни по 2-3-4 или 5 парцала.

А не от 3 нагоре се сменят съдийски комисии!Само не знам на Жардел да ли му пука и вземе да ги опука! :lol:

Да, трябва да го предупредим момчето да избягва да вкарва хеттрик на софиянци :lol:
A относно екипите: минах днес през подлеза на центъра и казаха, че до 2 седмици ще има от новите екипи и с Но16 също ;), ще са на Мишо и ще струват 40 лв, като цената ще е еднаква там и на стадиона.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 22:44

В случая обаче не говорим за някоя мижетурка,а за човек непознаващ нищо друго освен титли,призове и хеттрици.При човек като Жардел ефекта ще е обратен,колкото повече онези ползват нечистите си методи-толкова повече Супер Марио ще се озлобява и озверява и толквоа повече мотивацията му ще расте.Този тип хора-лидери и родени шампиони е басурд да ги пречупят с нечистите си номера,по-зле ще стане за тях,но какво виждаме вече духа на Жардел започва да се влива в младоците,а какво ще е по-натам,когато всички тези момчета около 20-22 придобият неговото самочувствие и амбиции :P .Нямам търпение да си купя фанелката с неговото име :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 юли 2010 20:32

Новите екипи са като старите, но с едно Армеец отпреде.

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 09 юли 2010 17:16

Какво става с новите екипи?Има ли ги вече в магазините?

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 12 юли 2010 11:50

По-рано бях писал в тази или друга тема за екипитте за тези фанелки - http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... OUP=HOOPII и http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... OUP=HOOPII Довечера ще поръчвам. 45лв излиза с включена доставка. Ако някой иска да пише - skype: djikata87

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 12 юли 2010 12:26

Много са добри, но най-важното липсва ;)

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 12 юли 2010 13:08

Аз лично мисля да си намеря някоя стара емблема и да си я сложа :) Който както реши.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 юли 2010 13:13

Аз искам да си поръчам на Англия от там, но не знам как става поръчката
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”