Мач №22: СЛОВЕНИЯ- САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Мач №22: СЛОВЕНИЯ- САЩ

Мнениеот Madridist » 18 юни 2010 18:58

Tommi написа:Не може да не се викат такива съдии, защото има квоти.

Квоти,квоти, ама този съдия ми напомни на един друг,който беше от Кения :roll:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbeY7tVr0vo[/youtube][/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Archangel
Контакти:

Мнениеот Archangel » 18 юни 2010 19:00

20 мача са изиграни. Тепърва предстоят директни елиминации. Ако и там има такива смешници ще стават големи скандали при такива грешки.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 юни 2010 19:03

Вики не спира да ни напомня за тоя мач от 2002г. :mrgreen: ...За новия сезон трябва да си подготва клипчето с волейболиста Майкон и когато подпират Байерн да го поствам :mrgreen: :lol: ...Иначе гола на САЩ си беше редовен.Но,ако победи Гана Германия ще е първа,така че предпочитам словенците за 1/8 финалите :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2010 19:04

Според мен ФИФА го прави това абсолютно умишлено и с ясното знание , че тези съдии от разни екзотични държавици въобще не са подготвени да свирят мачове на такъв форум ;) Така хем вълкът сит , хем агнето цяло - хем дават шансове на всички , хем после си измиват ръцете с някой нещастник от Кирибати , който повече никога няма да свири , тоест всякакви удобни хора за поръчки , както онзи Байрон Морено от Еквадор , италианските фенове го помнят много добре ...
А и колкото да ми се ще да не намесвам политиката , съдии от мюсюлмански държави като Мали да порежат САЩ не ми се струва чак толкова странно ...
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 18 юни 2010 19:07, променено общо 2 пъти.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юни 2010 19:05

THE G.A.M.E написа:За "Янките" съм, защото ме радва надъхания и опростен .... но и много ефективен стил на игра, който практикуват.
Без при това, футбола им да е скучен !
Но ..... тук в този мач виждам ..... второ реми за тях.
Словения има изчистен стил, съчетан .... с някои доста качествени играчи.
Така, че според мен > 1 : 1 или дори 2 : 2 !

Не, че нещо ..... :lol:

Иначе, двата отбора показаха, че не е нужно да се играе красив футбол ..... за да е резултатен и интересен мача !
Поздравления за "Янките", за пореден път се връщат от "небитието" .... в тотално загубен мач !
Това явно .... им става нещо като навик .... :lol:
Групата се завърза страшно !
Аз се радвам, че тук няма да има 2 празни мача в последният кръг.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 юни 2010 19:07

niki87 написа:Вики не спира да ни напомня за тоя мач от 2002г. :mrgreen: ...За новия сезон трябва да си подготва клипчето с волейболиста Майкон и когато подпират Байерн да го поствам :mrgreen: :lol: ...Иначе гола на САЩ си беше редовен.Но,ако победи Гана Германия ще е първа,така че предпочитам словенците за 1/8 финалите :mrgreen:

Този мач с Корея го сънувах един месец :oops: Никога не съм се ядосвал така на загуба на любим отбор, иначе съм на мнение,че съдийството до тук на първенството се справя много добре.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2010 19:31

Абсолютна подигравка с американците.Станахме свидетели на един от най-красивите мачове от Световни първенства,в който след 2:0 пасив от първите 45 минути с дух и воля янките щяха и обърнаха мача до 2:3 по феноменален начин!Всичко това обаче беше опорочено от този малийски смешник.Това не е съдия.Не може на Мондиал да дават свирката на някакъв напълно безизвестен малийски...овчар,който очевидно е далече от професионалното съдийство.Да не говорим,че позволи и доста груба игра.Припомням и изстъпленията от Мондиал 2002 в Корея когато никому неизвестни палячовци Гамал Гандур???(на 1/4 Финал) и Байрон Морено(1/8 финал)??? се подиграха с Италия и Испания например.На Мондиала свирката трябва да се връчва на 12-16 от топ-съдиите в ранглистита на ФИФА,но топ-съдии,първите 16 доказани арбитри,не може заради квоти да има съдия от Хаити или Тонга,те там футбола им е по-слаб и безсмислен от нашата Фенкупа Каменица,а ще реферира мач на Мондиал!!!Абе мани ве,много ме е яд за янките,момчетата играят със сърце и ако отпаднат тоя малийски овчарин ще е единствения виновник накрая :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 18 юни 2010 20:06

Sagittarius написа:Абсолютна подигравка с американците.Станахме свидетели на един от най-красивите мачове от Световни първенства,в който след 2:0 пасив от първите 45 минути с дух и воля янките щяха и обърнаха мача до 2:3 по феноменален начин!Всичко това обаче беше опорочено от този малийски смешник.Това не е съдия.Не може на Мондиал да дават свирката на някакъв напълно безизвестен малийски...овчар,който очевидно е далече от професионалното съдийство.Да не говорим,че позволи и доста груба игра.Припомням и изстъпленията от Мондиал 2002 в Корея когато никому неизвестни палячовци Гамал Гандур???(на 1/4 Финал) и Байрон Морено(1/8 финал)??? се подиграха с Италия и Испания например.На Мондиала свирката трябва да се връчва на 12-16 от топ-съдиите в ранглистита на ФИФА,но топ-съдии,първите 16 доказани арбитри,не може заради квоти да има съдия от Хаити или Тонга,те там футбола им е по-слаб и безсмислен от нашата Фенкупа Каменица,а ще реферира мач на Мондиал!!!Абе мани ве,много ме е яд за янките,момчетата играят със сърце и ако отпаднат тоя малийски овчарин ще е единствения виновник накрая :!:

Напълно съм съгласна с теб но бих добавила и едно нещо друго тъпия садия призна нередовния гол на Словения, гола на Еду бе напълно редовен. Съдията развали мача
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 юни 2010 21:04

Добър мач се получи.
Заслужено реми.
Никаква засада, при отменения гол на "Янките".
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юни 2010 21:19

Blue_Girl написа:Добър мач се получи.
Заслужено реми.
Никаква засада, при отменения гол на "Янките".

Голът не е отменен заради засада.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2010”