Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Re: Левски договори Мартин Камбуров

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 май 2010 09:44

BBB73 написа:
mts13 написа:Той 2 пъти пренебрегна "ЛЕВСКИ" , което говори много лошо
Очаквайте в най-скоро време и Гигов да отиде в Левски с още няколко играчи!!
Това вече ще бъде пагубно за "ЛЕВСКИ"

Батков продава Левски, това е ясно доста отдавна а пък и театрото дето се разигра в последните 7 кръга говорят единствено за договорка м/у Локо и Левски. Гигов още мълчи, щял да обяви решението си в Четвъртък. Какво решение? За какво?

Най-вероятно ще обяви, че се отказва от Локо Сф! А след това пред него има 4 варианта:
- да не се занимава повече с футбол
- да купи Ботев Пловдив почти без пари
- да купи Берое почти без пари
- да се бръкне 15 млн. лева и да купи Левски
Изглежда му е писнало да спонсорира отбор с един файтон публика и иска да притежава отбор с по-голяма агитка.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 17 май 2010 09:44

Жълтата пумия където се лее във вестниците и сайтовете е промила мозъка на болшинството от вас :(
От поредната изсмукана от пръстите на някой си драскаш статия вие сложихте Гигов начело на Левски :shock: :shock: :shock:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 09:49

Аз съм много против привличането на Камбуров по няколко причини:

1. Никаква перспектива. Да, сигурно ще вкарва голове, може дори и шампиони да станем с неговите голове. Но какво правим следващото лято, когато той пак ще поиска трансфер някъде? Отива в Турция или Русия за малко пари, а Левски остава хем без голаджия, хем без пари от неговата продажба.

2. Камбуров е страхливец и не е за големи мачове. Този сезон май само на Левски вкара голове от водещите отбори и то през есента. Вижте му статистиката - в решаващите мачове 0 срещу Литекс в Ловеч, 0 срещу ЦСКА на Армията, 0 срещу Левски, 0 срещу Славия, 0 срещу Черноморец.

3. Още Мъри и Наско го поканиха в Левски, когато имахме голяма нужда от таран, но той се изплаши и предпочете да си остане в Локо (Пд). Дори идва на Герена за преговори, но реши, че напрежението му е в повече тук. По същия начин направи и с ЦСКА през 2006-а година, когато отказа на Йешич и се заби някъде по арабските пустини.

Е за какво ни е такъв?

Така и така сме във финансова криза, нека да пробват младите - имаме Иса, имаме Табаков, Цачев.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 май 2010 09:56

MTK написа:
от BBB73 на 17 Май 2010 08:19

Батков продава Левски, това е ясно доста отдавна а пък и театрото дето се разигра в последните 7 кръга говорят единствено за договорка м/у Локо и Левски. Гигов още мълчи, щял да обяви решението си в Четвъртък. Какво решение? За какво?

Ще каже,че се отказва от Локото,а след месец най-вероятно ще каже,че е новият собственик на Левски.Надявам се.

и ако стане това, значи представи си , защо локо нямат победа от 7 кръга!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2010 09:58

Аз не мога да си представя, че 11 футболиста ще бъдат накарани да загубят мачовете си и това няма да се разбере...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2010 10:01

Първенството завърши. Остана само финалът за ШЛ. До световното в Южна Африка има още няколко седмици, така че дотогава журналистите ще трябва да си изкарват хляба по някакъв начин, а най-подходящи за целта са трансферите. :) Затова нищо чудно скоро да се появи и информация със заглавие „Дидие Дрогба пред трансфер в „Левски” (примерно) :lol: . От материала под заглавието, обаче, да стане ясно, че този Дидие Дрогба е само съименник на онзи Дидие Дрогба, че е на 34 години, че е играл във втородивизионен европейски отбор и сега е свободен агент, идващ на проби. Така че, докато не видя Камбуров да позира за снимка със синята фланелка до Гонзо, приемам информацията само за сведение.
Иначе, за българските стандарти Камбуров е наистина като Дидие Дрогба и с оглед на сегашните финансови възможности на отбора, привличането му в „Левски” би било успех. :) Друг е въпросът, че той не е в първа младост и през октомври тази година ще навърши 30. ;) Както казват руснаците: поживем, увидем.
:)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 17 май 2010 10:01

от dodo7271 на 17 Май 2010 08:38

ilsengard написа:

MTK написа:И аз мисля,че е много вероятно новият собственик на Левски да е Гигов.Това ще е добре както за Левски,така и за него.Дано да е така.

Долу ръцете от Левски!!! Адвокат Батков е нашия президент и неискаме друг !!

Кажи ми, че се шегуваш, моля те. :) :) :)

Не му се връзвай на тоя,той е свинчок. :lol: :lol: :lol:
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 май 2010 10:03

Камбуров е добре дошъл в Левски! Той е един от най-класните играчи в нашето първенство и е глупаво да се измислят каквито и да е причини за да не го вземем.
А що се отнася до младите, защо ни е играч като Цачев, който не успя да се наложи дори в Пирин и дубъла на Левски. Табаков става за Локо Мз, но не и за Левски. Може би само Иса и Сашо Киров имат потенциал за Левски, както и юношата Даниел Шмедин.
На стар краставичар краставици не продавайте !

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 17 май 2010 10:09

Краставичарят Ганчо написа:
BBB73 написа:

Най-вероятно ще обяви, че се отказва от Локо Сф! А след това пред него има 4 варианта:
- да не се занимава повече с футбол
- да купи Ботев Пловдив почти без пари
- да купи Берое почти без пари
- да се бръкне 15 млн. лева и да купи Левски
Изглежда му е писнало да спонсорира отбор с един файтон публика и иска да притежава отбор с по-голяма агитка.

В провинцията не вярвам да отиде! Винаги мечтата му е била да бъде в Левски или ЦСКА, обаче по онова време нямаше как. Затова се задоволи само с Локо СФ. Обаче сега момента е изключително подходящ с оглед на това, че Батков няма пари и продава Левски

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 17 май 2010 10:16

Напоследък Томас ГАФчис доста често взе да се появява по медиите. Молете се контролния пакет акции да не попадне в неговите ръце, че още помним византийските му номера при първия му престой на Герена като президент. За вратарския му престой немога да кажа, защото не съм бил роден, но съм чувал че пускал много балански голове

Върни се в “Архив”