Кашчей написа:
Какво да ти обяснявам?Че, ако аз се държа към теб така, както ти към мен, за мен ще има наказание ли?Че аз написах своето виждане за тази такса и бях съответно оплют, а Булгаро написа същото 8 дена по-късно и не видях подобна реакция към него-сигурно, защото е канар.. или пък за 8 дена сте узрели за някои неща?
Хубаво негодувате срещу двойният стандарт на журналистите от София и на БФС, но когато вие го прилагате е приемливо и в реда на нещата... ама надали!
Здравей сладур,
на мен няма какво да обясняваш,нито да ми казваш как се държа или как се държат модовете с теб.Все пак си на линия,не си получил БАН,нали...И така трябва...Плурализъм...
А иначе ти си като неканен гост.Ще ти го кажа по-просто.
Отиваш на гости в някакво семейство,което има проблеми.Големи проблеми,с които се опитва да се справи.Мъжът казва нещо...и а ха жената да каже нещо ти я прекъсваш и казваш какъв глупак е мъжът и.Жената казва нещо и а ха мъжът да каже нещо,ти се намесваш и му казваш колко е тъпа жена му...и т.н. и т.н.
Няма нищо лошо да си казваш мнението,но до тук...Само го казвай без да ни го налагаш,нито да анализираш нашите мнения.Защото криво-право ,трудно-лесно,нас ще ни има,колкото и да не им се иска на някой като "loko 2004".Казано още по просто,нямаме нужда от теб в момента...твойте мнения за нас НЕ са градивни...а само мозъчни пръдни...
Айде чао,
по
здрав от "Ботев"Пловдив