До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: До Вальо Грънчаров и Томислав Русев

Мнениеот caci » 25 мар 2010 12:33

Много ми се иска да поканят Гонзо в студиото и да го питат,кога някой,ама поне един,ще успее да изиграе един мач,в който ще може да спира, да подава,да има сносен дрибъл,а пък да не говорим за ударите от далеч.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
kris440
Контакти:

Мнениеот kris440 » 25 мар 2010 12:36

caci написа:Много ми се иска да поканят Гонзо в студиото и да го питат,кога някой,ама поне един,ще успее да изиграе един мач,в който ще може да спира, да подава,да има сносен дрибъл,а пък да не говорим за ударите от далеч.

Ето за това съм насочил темата именно към Русев и Грънчаров, не вярвам вече друг да го направи, само те са способни, според мен!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 25 мар 2010 13:33

Не знам кой му е мениджър на Сърмов,но със сигурност е правилния....затова и играе.....

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 мар 2010 13:43

Моето мнение малко се различава от предходните- Сърмов до момента прави много слаб сезон, според мен трябва да се пуска и Тевия това ,което видях от него в Мездра беше много добро. Но мисълта ми е друга ,че май само в България има това разделение на дефанзивни и офанзивни полузащитници. В нито един от сериозните отбори няма такова деление- всички полузащитници изпълняват и офанзивни и дефанзивни функции. Примерно може ли някой да ми каже какви полузащитници бяха Матеус, Зидан , Рийкард, Замер примерно? Може ли някой да ми каже от Матеус- Хеслер- А.Мьолер-М.Замер-Ефенберг(нямам спомени 5-мата да са играли едновременно на терена,но 3,4-ма от тях да) кой е дефанзивния и кой е офанзивния халф? Само да напомня и че Матеус и Рийкард изиграха и немалко мачове като централни защитници.Дори на финала на Световното през 1986 Матеус изпълняваше изцяло дефанзивни фукции - пазеше Марадона.
Да си припомним и думите на нашия приятел В.Грозни казани за нашия "Левски" ,че с тези ниски футболисти ,половината от които не се връщат в защита "Левски" не може да очаква каквито и да е успехи в Европа.
Да се върнем към Сърмов - за мен той има място в "Левски" изиграл е и добри мачове,само че трябва играчите да се научат да играят както в дефанзивен така и в офанзивен план . За мен ,ако искаме "Левски" да играе модерен футбол ,то догодина в халфовата му линия да играят- Тасевски-Гаджев-Сърмов-Балтанов-Тевия (разбира се не всички едновременно :) ),но спецификата на играта на халфовете налага да правят доста тактически фалове и съответно да получават картони и да отсъстват.
За мен проблема на "Левски" в игрови план не е само Сърмов- има едно разделение на играчи занимаващи се само със защита и такива само с нападение и когато изгубим топката зейват огромни пространства около и вътре в нашето наказателно поле и това дава възможност противникови играчи да напредват необезпокоявано и да стрелят-колко гола получихме след "неспасяеми " удари от средна и дълга и дистанция ? А и вчера например ,ако бяха затворени пространствата както трябва Асамоа не трябваше необепокояван да центрира при двата гола.
Все пак халфовете да играят еднакво силно и в офанзивен и дефанзивен план изисква и много сериозна физическа подготовка,но след като са професионалисти ще трябва и да се поизпотят на тренировките ;) .
Само ще се върна през 1988 на ЕП Ринус Микелс натоварваше с дефанзивни функции дори и актуалния №1 в Европа Гулит нищо ,че беше "чист"(според българските представи)нападател,а в атаките активно участваха всички защитници да не говорим за халфовете. Резултата беше титла за "лалетата".
Разбира се има и играчи като Марадона, Платини, Д.Савичевич които изпълняваха само офанзивни функции в отборите си,но аз съм съгласен ако такъв футболист заиграе някога в "Левски"(което е чиста фантастика :) ) да не изпълнява дефанзивни функции.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 25 мар 2010 13:44

А Сърмов и Гаджев като изнесоха миналия сезон нИ рИвахтИ, нали? Сега той бил виновен. А къде е ролята на треньора? Кой да ги учи? Щото йовов, Топчо, Мечо, Бардон, Кривия и Петраш са страшни! Да не сме пенсионерски клуб? Не случайно умните са казали, че защитата започва от нападателите. Я вижте на мачовете с Литекс и Локо Сф кой какво покрива. Топчо - трагедия, Петков без очила, йовов само разхожда екипа и разтъпква бутонките. Нямат техника, бавни са, не спират елементарни подавания, не могат да направят елементарни подавания. Жо беше един от най-бързите играчи в България, сега е на нивото на Петраш.
п.п. И без това сезонът е изгубен, защо не се пускат младежите? До кога ще са надежди? До 25г.? В момента Левски спокойно може да направи състав до 25 години. До кога с недоказани чужденци и изхабени пенсионери?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 мар 2010 13:58

1. Сърмов е слаб. За това няма спор.
2. Много ми е интересно до кога един футболист е надежда. До 20-21 или до 25-26 години. Според мен е първото, но явно според специолистите развитието на играчите продължава до към 27-28 години. Та сега да попитам какви надежди са М. Огнянов, Сървов, Хичо и т.н.?

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 25 мар 2010 14:02

Dobri написа:1. Сърмов е слаб. За това няма спор.
2. Много ми е интересно до кога един футболист е надежда. До 20-21 или до 25-26 години. Според мен е първото, но явно според специолистите развитието на играчите продължава до към 27-28 години. Та сега да попитам какви надежди са М. Огнянов, Сървов, Хичо и т.н.?

Мечо, Топчо, йовов, Петраш, Бардон и Алекс Кривие са надежди. Другото е пълнеж, за да докажат изброените своите неописуеми качества :evil:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 мар 2010 14:09

Всеки път се чудя защо си мислите, че точно тези двама журналисти ще зададат кофти въпросите... Така не се прави, все пак трябва после и на Герена да се ходи... ще викнат пак някой от управата, ще почнат да му се обясняват в любов, ще получат отговор от сорта - работим по обиграването на състава и всичко ще затихне, КАКТО ПОНЕ 10 ПЪТИ ТОЗИ СЕЗОН
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 мар 2010 14:11

Dobri написа:1. Сърмов е слаб. За това няма спор.
2. Много ми е интересно до кога един футболист е надежда. До 20-21 или до 25-26 години. Според мен е първото, но явно според специолистите развитието на играчите продължава до към 27-28 години. Та сега да попитам какви надежди са М. Огнянов, Сърмов, Хичо и т.н.?

Потребителски аватар
doc.foster
Контакти:

Мнениеот doc.foster » 25 мар 2010 14:19

Ами какво да кажа. Последните мачове отборът на Левски прилича на случауйно събрана група от чоплещи семки пред стадиона кибици 20 мин преди мача. Никаква идея кой каква работа има на терена. Така, че проблемът не е в Сърмов. Не знам дали има друг професионален клуб в света, който да играе без треньор. Цялата работа прилича на окръжните групи.

Върни се в “Левски”