mishkar написа:Трудно, но не и невъзможно. А дано станете! Мачът на истината е в Ловеч, а ние не трябва да им лягаме ( кой знае ).
Дано наистина да не им легнете!Вчера ,за съжаление,имаха уникален късмет и уникален съдия тия Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
mishkar написа:Трудно, но не и невъзможно. А дано станете! Мачът на истината е в Ловеч, а ние не трябва да им лягаме ( кой знае ).
haiobaio написа:Всичко си зависи от нас. Преди това имаме мач с коравите миньорци.
Програмата и на Локомотив, и на Ловеч, е доста тежка и точки ще се губят. Въпросът е кой ще загуби повече. Ловеч имат предимството да са домакини в директния ни мач, но ние, смятам, играем по-добре навън. Подкрепата от страна на феновете на Локомотив, до края на шампионата, съм сигурен, че ще бъде на високо ниво. Битката ще е тежка и се надявам, накрая, да ликуваме ние.
За белите: Момчета, сигурен съм, че ще легнете на Литекс, което е адски жалко. Имате много гаден човек за президент, то и треньорът ви не е нормален. Все пак се надявам да ме опровергаете и да възстановите малко достойнството си.
Litex1 написа:haiobaio написа:Всичко си зависи от нас. Преди това имаме мач с коравите миньорци.
Програмата и на Локомотив, и на Ловеч, е доста тежка и точки ще се губят. Въпросът е кой ще загуби повече. Ловеч имат предимството да са домакини в директния ни мач, но ние, смятам, играем по-добре навън. Подкрепата от страна на феновете на Локомотив, до края на шампионата, съм сигурен, че ще бъде на високо ниво. Битката ще е тежка и се надявам, накрая, да ликуваме ние.
Мачовене на двата отбора са еднакви има 7 седем мача еднакви
mishkar написа:А нас що ни пропусна бе Литекс 1? Лелеее вече за нищо не ни броят![]()
mishkar написа:А нас що ни пропусна бе Литекс 1? Лелеее вече за нищо не ни броят![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост