Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.
Според баланса на ПФК Левски ЕАД за 2008 г. дружеството има дългосрочни задължения за 12 847 000 лв, задължения по отстрочени данъци 1000 лв, други задължения 763 хил лв, търговски и други нетекущи задължения 3 537 000 лв, задължения за данъци 234 хил. лв, задължения към персонала 2 хил. лв, задължения за осигуровки 194 хил. лв и други текущи задължения 225 хил. лв. Общата сума на задълженията е 17 803 000 лв.
Според баланса на ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г. дружеството има задължения по получени заеми 2 580 000 лв и задължения по други плащания 5 443 000 лв (не мога да ви го разшифровам както на Левски, просто така е подаден отчета и няма къде да ги видя по отделни пера). Общата сума на задълженията е 8 365 000 лв.
Сега искам всички, които не спират да бълвочат как ЦСКА не си плаща задължения (имайте предвид, че вече дори са доста по-малко, защото тези цифри са точно след махането на Лупи) сега да коментират задълженията на ПФК Левски АД.
Тодор Батков отново захапа ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Тодор Батков отново захапа ЦСКА
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
ТОДОР БАТКОВ-ПРЕЗИДЕНТ 

POPCORN написа:crap написа:Тоя пък TristaNNN тръгна на агент ТАРА адвокат да става, ей смешко, колкото и да ти се иска, на черното неможеш да кажеш бяло, по добре се скрий някъде, на всички ни е ясно, че си пубер и дори незнаеш кой е Чорни, тръгнал пишки да мери... ще ми разправя за Герена... ти дори и незнаеш за колко го купихте от Иван Костов, незнаеш даже и кой ви изсипа 82 милиона евро в жалкия отбор, и, че преди 10-12 години имаше тенденция срещу ПФЦ Левски да се свирят около 20-25 дузпи на сезон... тия неща не ги знаеш щото си бил пеленак тогава!
пп. Колкото и да се опитваш да избегнеш темата за агентурното минало на твоят кумир Батков, това няма как да стане, защото тя е факт, и всички пари влезли в ПФК Левски са мръси, престъпни пари, ако не ми вярваш обърни се към Интерпол! Те ще ти обяснят и за Чорни, та сигурно и за Тара ще изровят нещо! Тука имаше толкова дебел политически чадър над тези негодници, че все още немогат да го опандизят тоя некадърник ТАРА'та... и един Николай имаше, сигурно и за него сега разбираш... ама няа проблеми викаш, той отбора на народа е над всичко и всеки...
пп2. И когато даваш за пример собствените си плащания, говорейки за дълговете на ЦСКА, ставаш смешен, и на всеки му става ясно колко си некомпетентен! Къде си тръгнал да ми сравняваш купуването на банички със дългове от милиони, натрупани от синята подлога Лупи? Ти изобщо нямаш хабер от финанси и политика на финансите! Знаеш ли как се плащат 2млн. лева на куп? Е познай, не е като във футбол мениджърът който играеш! Не е така! Нормално е да има отсрочка, никой нормален човек, освен Чорни може би, неможе да изкара така 2млн. лева и да ги тръшне на масата за да ви затвори жалките човки! Дори и УЕФА разрсрочва своите плащания, като ги плаща на 3-4 пъти...
Хем нахални, хем некомпетенти! Точно като агент ТАРА!!!
е това може да е сина на Батков ти кво искаш![]()
Малката ТАРА

YA GUNNERS YA
mistreated написа:Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.
Според баланса на ПФК Левски ЕАД за 2008 г. дружеството има дългосрочни задължения за 12 847 000 лв, задължения по отстрочени данъци 1000 лв, други задължения 763 хил лв, търговски и други нетекущи задължения 3 537 000 лв, задължения за данъци 234 хил. лв, задължения към персонала 2 хил. лв, задължения за осигуровки 194 хил. лв и други текущи задължения 225 хил. лв. Общата сума на задълженията е 17 803 000 лв.
Според баланса на ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г. дружеството има задължения по получени заеми 2 580 000 лв и задължения по други плащания 5 443 000 лв (не мога да ви го разшифровам както на Левски, просто така е подаден отчета и няма къде да ги видя по отделни пера). Общата сума на задълженията е 8 365 000 лв.
Сега искам всички, които не спират да бълвочат как ЦСКА не си плаща задължения (имайте предвид, че вече дори са доста по-малко, защото тези цифри са точно след махането на Лупи) сега да коментират задълженията на ПФК Левски АД.
Айде сега ще копираш от ТР (ама моляте да напишеш цялото наименование, не само абревиатурата, за да е по-ясно) разни измамни данни. Това са нагласени факти от мафиотите от Перник, те са с връзки навсякъде. ПФК Левски да има дългове за 18 милиона

- mistreated
- Контакти:
Това, че ти не знаеш къде да гледаш си е лично твой проблем. ТР означава Търговски регистър. Това е регистър, в който са задължени да публикуват годишните си отчети абсолютно всички фирми, включително и твоето любимо ПФК. Страницата на търговския регистър е http://www.brra.bg За повече информация ще ти искам пари!
Ха , седнали сте да се занимавате с Боратино ,не си струва.
Борат - милиционер,комунист,доносник . С една дума лефскар.
Една гатанка : срещнали се двама лефскари , но и тримата се оказали доносници на ДС . Въпрос , къде е третият?
Една гатанка : срещнали се двама лефскари , но и тримата се оказали доносници на ДС . Въпрос , къде е третият?

Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
от mistreated на 10 Мар 2010 12:34
Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.
Не зная от къде си ги взел тия сведения.Отдавна се говори под сурдинка,че Левски има огромни дългове,но това е сложено под медиен похлупак.Не напразни са и атаките на Батков срещу ЦСКА,защото това е единствения начин да погъделичка тънката струна на омразата на редовия син фен и да отклони вниманието от истинските проблеми на сините.Не напразно все още няма официални данни от проверката на данъчните на Герена.Прати линк или някаква друга препратка към източника на сведенията ти.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- blue magic
- Контакти:
mistreated написа:Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.
Очевидно хал хабер нямаш от счетоводство!

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ДокладвайОтговори с цитатRe: Тодор Батков отново захапа ЦСКА
от Хан Крум на 10 Мар 2010 12:58
Ха , седнали сте да се занимавате с Боратино ,не си струва.
Ювиги,заслужава си,защото става дума за отбора,заради който ни взеха лиценза и чиито фенове претендират,че клубът им не дължи нищо и е отбора на народа!Последното е поне вярно.Цял народ плаща заради тях!

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- mistreated
- Контакти:
blue magic написа:mistreated написа:Понеже ми писна да чета глупости ще публикувам малко информация относно годишните финансови отчети на двете предприятия - ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА ЕАД за 2008 г (за 2009 все още не са публикувани в ТР). Тази информация е достъпна за всеки, така че моля направете си труда да я проверите преди да ми сеете бълвочи.
Очевидно хал хабер нямаш от счетоводство!![]()
![]()
Аз ли нямам хал хабер, бе. Аз с това си изкарвам хляба! Ти като имаш хал хабер би ли ми обяснил какво означават тези цифри?! Всички могат да ги видят тези данни, те са достъпни за всеки в страницата на търговския регистър. Коментирай ги ти, корифей счетоводен. Хайде направи ми анализ, щот аз мога да го направя! Или трябва още неща от отчетите да ти публикувам. Пф.