Аз съм пораснал достатъчно и вероятно съм по-голям от теб ! Футбол играя от дете и твърдя, че го разбирам тоя спорт.
Да, "СЛАВИЯ" изигра два посредствени мача в началото на пролетния полусезон противно на очакванията на мнозина. И то срещу слаби отбори !
Ти обаче очевидно не познаваш отбора на "СЛАВИЯ" и предполагам, че вчера си гледал за пръв път наш мач ! Иначе щеше да знаеш, че в първия кръг срещу Своге излязохме без 6 основни футболисти, които бяха ядрото на отбора по време на подготовката. Като прибавим към това ранната и нелепа контузия на голмайстора на този двубой Алберони (също много добър футболист !) какво трябваше да очакваме ?! Победа с 10:0 ли ?!
Що се отнася до вчерашния мач аз понеже не разбирам от футбол още преди почивката започнах да пиша темата и прогнозирах, че "СЛАВИЯ" трудно ще си тръгне с 3 точки от Мездра.
Ако наистина разбираш от футбол, както твърдиш би трябвало да знаеш, че тежкия и разкалян терен в Мездра облагодетелства по-малко техничния отбор. Това е отборът на "Локомотив" !
Тънкият момент на мача бяха първите 10-15 минути, в които Ристосков остави домакините да ни ритат и блъскат, за да ни вземат страха, както се казва ...
Искаш да знаеш как трябваше да свири съдията ли ? Ами, според мен до 10-тата минута той трябваше да извади 2 задължителни жълти картона на Мездра ! Така би направил един добър съдия, какъвто очевидно Ристосков не е ... Вместо това той остави играчите на "Локомотив" да играят грубо срещу техничните ни нападатели и показа първия жълт картон за мача на Данчо Петков !
При това съм готов да изгледаме запис на мача, за да видим дали изобщо нарушението на Данчо беше за картон ...
Твърдението ти, че някой трябвало да плати на съдията, за да свири против "СЛАВИЯ" е правилно, но когато "поръчката" идва от БФС не важи !
Всеки съдия би изпълнил препоръките на БФС, за да му се дават по-често и по-добри наряди ! ...
И да те попитам : Ти да не си фен на "Литекс" случайно ?! Защото, ако си такъв вече имам обяснение за реакцията ти ...
Никога не съм крил това, че не харесвам изкуствения отбор на Гриша Ганчев и вероятно това не ти харесва ... !? Защото за разлика от теб, аз помня ловешкия отбор "Осъм", който креташе в "Б" група ... С изкуствено наляти пари - футбол не се прави, трябват и традиции, но това е друга тема ....
Всеки обаче има право на мнение !
[/center]