Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"

Мнениеот marmi52 » 06 мар 2010 11:53

:mrgreen:

Аз съм пораснал достатъчно и вероятно съм по-голям от теб ! Футбол играя от дете и твърдя, че го разбирам тоя спорт.
Да, "СЛАВИЯ" изигра два посредствени мача в началото на пролетния полусезон противно на очакванията на мнозина. И то срещу слаби отбори !
Ти обаче очевидно не познаваш отбора на "СЛАВИЯ" и предполагам, че вчера си гледал за пръв път наш мач ! Иначе щеше да знаеш, че в първия кръг срещу Своге излязохме без 6 основни футболисти, които бяха ядрото на отбора по време на подготовката. Като прибавим към това ранната и нелепа контузия на голмайстора на този двубой Алберони (също много добър футболист !) какво трябваше да очакваме ?! Победа с 10:0 ли ?! :lol:
Що се отнася до вчерашния мач аз понеже не разбирам от футбол още преди почивката започнах да пиша темата и прогнозирах, че "СЛАВИЯ" трудно ще си тръгне с 3 точки от Мездра.
Ако наистина разбираш от футбол, както твърдиш би трябвало да знаеш, че тежкия и разкалян терен в Мездра облагодетелства по-малко техничния отбор. Това е отборът на "Локомотив" !
Тънкият момент на мача бяха първите 10-15 минути, в които Ристосков остави домакините да ни ритат и блъскат, за да ни вземат страха, както се казва ...
Искаш да знаеш как трябваше да свири съдията ли ? Ами, според мен до 10-тата минута той трябваше да извади 2 задължителни жълти картона на Мездра ! Така би направил един добър съдия, какъвто очевидно Ристосков не е ... Вместо това той остави играчите на "Локомотив" да играят грубо срещу техничните ни нападатели и показа първия жълт картон за мача на Данчо Петков ! :shock:
При това съм готов да изгледаме запис на мача, за да видим дали изобщо нарушението на Данчо беше за картон ...
Твърдението ти, че някой трябвало да плати на съдията, за да свири против "СЛАВИЯ" е правилно, но когато "поръчката" идва от БФС не важи !
Всеки съдия би изпълнил препоръките на БФС, за да му се дават по-често и по-добри наряди ! ...
И да те попитам : Ти да не си фен на "Литекс" случайно ?! Защото, ако си такъв вече имам обяснение за реакцията ти ... :lol:
Никога не съм крил това, че не харесвам изкуствения отбор на Гриша Ганчев и вероятно това не ти харесва ... !? Защото за разлика от теб, аз помня ловешкия отбор "Осъм", който креташе в "Б" група ... С изкуствено наляти пари - футбол не се прави, трябват и традиции, но това е друга тема ....
Всеки обаче има право на мнение !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 мар 2010 12:41

Хехе , ами така си е , ще бъдем рязани яко от съдии , не е от днес или вчера , особено с Левски и ЦСКА винаги е било така ...Кartago , колегата славист добре се е обосновал , факт е , че имаме проблеми в момента и затова нищо не играем ; факт е , че по принцип отборите на Вили тръгват малко тегаво , вследствие на тежките подготовки , които той прави , но после набират скорост - така както стана есента ; и е факт определено , че имаме най-добрата ДЮШ , заедно за тази на Левски 8-) Не бъди наивен и помисли дали няма да си изпатим от конфронтацията на Венци с Наско , Мъри и Лечков :?: Впрочем не знам дали си от Литекс , но на Овча купел оранжевите падат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 05:39

Викторчо, благодаря за подкрепата ! ;)
Ние славистите сме малко и затова трябва да се поддържаме един друг иначе нали виждаш как се нахвърлят върху нас от всички страни ! :evil:

В петък темата, която пуснах може и да ви е изглеждала тъпа, защото съдията в Мездра наистина не направи фрапиращи грешки срещу "СЛАВИЯ" (то това и оставаше !).
Днес обаче след изиграването на почти всички мачове от кръга се видя какво съм имал предвид.
Докато на нас съдията в Мездра ни свири 40% за нас и 60 % за домакините, то за другите софийски отбори фактите са следните :
1. Мач на ЦСКА в събота срещу "Берое" в Стара Загора.
Червен картон за играч на "Берое" още в началото на второто полувреме :!:

2. Мач на "Локомотив" Сф в Своге в неделя.
Червен картон за Своге още от съблекалните - 5-тата минута и дузпа за "Локомотив" :!:

3. Мач на "Левски" срещу "Миньор" в неделя.
Два червени картона за "Миньор" като единият беше изваден още през първото полувреме !
Дузпа за "Левски" в 90-тата минута :!:

Когато фактите говорят и Боговете мълчат ! :evil:
Като започнат съдиите да свирят така и на "СЛАВИЯ" тогава ще съм доволен и няма да пиша за "Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ" ! 8-)

[/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 мар 2010 11:30

marmi52, Евалата!!!

Само Славия и наздраве :roll:
Славия София

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 13:20

venci_1913 написа:marmi52, Евалата!!!

Само Славия и наздраве :roll:

Евалата и на теб, venci_1913 !!! :lol:

Само "СЛАВИЯ" !!!

Наздраве !!! ;) :lol:

[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 мар 2010 17:40

Приятели, верни слависти, сега след мача с "Пирин" разбрахте ли за каква война на БФС срещу "СЛАВИЯ" писах още миналия кръг ?!? 8-)
Да, не режат "СЛАВИЯ" очевадно, но ни режат тънко ! ...

Вече трети мач от пролетния полусезон съдията свири 40% за "СЛАВИЯ" и 60% за противника независимо кой е той :!: :!: :!: :evil:

[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 13 мар 2010 19:36

Добре марми,наистина и днес бяхте ощетени до някаква степен,но кажи ми ти,не е ли грозно Вили и Венци да говорят само за съдиите,та вие играхте безобразно!С тази игра ли ще гоните евротурнири?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 мар 2010 13:36

ZARAA написа:Добре марми,наистина и днес бяхте ощетени до някаква степен,но кажи ми ти,не е ли грозно Вили и Венци да говорят само за съдиите,та вие играхте безобразно!С тази игра ли ще гоните евротурнири?

За съжаление си прав. Очаквах много повече от "СЛАВИЯ" през този полусезон, още повече след хубавите мачове, които направиха в края на есенния полусезон ....
Разочарован съм от играта на белите ! А като се има предвид, че идва и мач срещу "Левски", в който ние от години не игаем нищо - няма светлинка в тунела .... :cry:

[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 14 мар 2010 15:07

Разполагате с много добри играчи за нашите стандарти,подсилихте се стабилно зимата.Според мен проблема ви е треньора.Прекалено много приказки,много малко свършена работа..

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 15 мар 2010 13:15

marmi52 написа::mrgreen:

Викторчо, благодаря за подкрепата ! ;)
Ние славистите сме малко и затова трябва да се поддържаме един друг иначе нали виждаш как се нахвърлят върху нас от всички страни ! :evil:

В петък темата, която пуснах може и да ви е изглеждала тъпа, защото съдията в Мездра наистина не направи фрапиращи грешки срещу "СЛАВИЯ" (то това и оставаше !).
Днес обаче след изиграването на почти всички мачове от кръга се видя какво съм имал предвид.
Докато на нас съдията в Мездра ни свири 40% за нас и 60 % за домакините, то за другите софийски отбори фактите са следните :
1. Мач на ЦСКА в събота срещу "Берое" в Стара Загора.
Червен картон за играч на "Берое" още в началото на второто полувреме :!:

2. Мач на "Локомотив" Сф в Своге в неделя.
Червен картон за Своге още от съблекалните - 5-тата минута и дузпа за "Локомотив" :!:

3. Мач на "Левски" срещу "Миньор" в неделя.
Два червени картона за "Миньор" като единият беше изваден още през първото полувреме !
Дузпа за "Левски" в 90-тата минута :!:

Когато фактите говорят и Боговете мълчат ! :evil:
Като започнат съдиите да свирят така и на "СЛАВИЯ" тогава ще съм доволен и няма да пиша за "Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ" ! 8-)

1. Локомотив Сф. - Локомотив Мездра
Червен картон за домакините

2. ЦСКА - Спортист Своге
3-а дузпа срещу домакина в 2 мача

3. Литекс - Левски
2 червени картона и отменен гол на гостите

Мисля, че тоя кръг е по-добре :)

Върни се в “Славия”