Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Мнениеот fire » 22 фев 2010 21:36

ЕВАЛА КИРО! УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ЧОРБЕТАТА! ЕДНО ВРЕМЕ ОТИДОХТЕ 4 ЧОВЕКА ПО ПРИНУДА ТАМ И ВСИЧКИТЕ ПРОДЪЛЖИХТЕ ДА СТЕ СУПЕР ФУТБОЛИСТИ НО СЛЕД КАТО СЕ МАХНАХТЕ ОТ ТАМ!.....ТУНЧЕВ,КОТЕВ,Г.ИЛИЕВ,Д.ДЕОРГИЕВ! УСПЕХ НА ВСИЧКИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА КИРО,ТОЙ Е СУПЕР ФУТБОЛИСТ НО........ТАМ.......ТРУДНО ОЦЕНЯВАТ ТОВА!........СПОМНЕТЕ СИ БЕРБАТОВ КАК И КАТО КАКЪВ СИ ОТИДЕ И КАКВО СТАНА?!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 фев 2010 22:49

fire написа:ЕВАЛА КИРО! УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ЧОРБЕТАТА! ЕДНО ВРЕМЕ ОТИДОХТЕ 4 ЧОВЕКА ПО ПРИНУДА ТАМ И ВСИЧКИТЕ ПРОДЪЛЖИХТЕ ДА СТЕ СУПЕР ФУТБОЛИСТИ НО СЛЕД КАТО СЕ МАХНАХТЕ ОТ ТАМ!.....ТУНЧЕВ,КОТЕВ,Г.ИЛИЕВ,Д.ДЕОРГИЕВ! УСПЕХ НА ВСИЧКИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА КИРО,ТОЙ Е СУПЕР ФУТБОЛИСТ НО........ТАМ.......ТРУДНО ОЦЕНЯВАТ ТОВА!........СПОМНЕТЕ СИ БЕРБАТОВ КАК И КАТО КАКЪВ СИ ОТИДЕ И КАКВО СТАНА?!

Гледах контролата в събота на Голямата къща.Кирчо ми хареса най-много.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 23 фев 2010 17:36

birabecks написа:
fire написа:ЕВАЛА КИРО! УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ЧОРБЕТАТА! ЕДНО ВРЕМЕ ОТИДОХТЕ 4 ЧОВЕКА ПО ПРИНУДА ТАМ И ВСИЧКИТЕ ПРОДЪЛЖИХТЕ ДА СТЕ СУПЕР ФУТБОЛИСТИ НО СЛЕД КАТО СЕ МАХНАХТЕ ОТ ТАМ!.....ТУНЧЕВ,КОТЕВ,Г.ИЛИЕВ,Д.ДЕОРГИЕВ! УСПЕХ НА ВСИЧКИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА КИРО,ТОЙ Е СУПЕР ФУТБОЛИСТ НО........ТАМ.......ТРУДНО ОЦЕНЯВАТ ТОВА!........СПОМНЕТЕ СИ БЕРБАТОВ КАК И КАТО КАКЪВ СИ ОТИДЕ И КАКВО СТАНА?!

Гледах контролата в събота на Голямата къща.Кирчо ми хареса най-много.

Направихме най-сериозната селекция в историята си. Предвид тежката ни програма оставането не е още сигурно. Дано все пак се спасим.

Върни се в “Локо Пловдив”