Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 15:48

DANS написа:
L_Messi написа:Не се изненадвам, че Батков е бил сътрудник в ДС. Колкото до това кой е комунистическият отбор - по петолъчката ще го познаете :lol:

НЕВЕЖА, виж герба на Италия и замълчи завинаги :twisted: ;)

Танема агент Николай и агент Ганя най великия, само така другари браво :lol:

Хахаха, то и на знамето на САЩ има 50 звезди, ама смисълът им е коренно различен от този, който има вашата червена петолъчка.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 15:51

L_Messi написа:
DANS написа:
L_Messi написа:Не се изненадвам, че Батков е бил сътрудник в ДС. Колкото до това кой е комунистическият отбор - по петолъчката ще го познаете :lol:

НЕВЕЖА, виж герба на Италия и замълчи завинаги :twisted: ;)

Танема агент Николай и агент Ганя най великия, само така другари браво :lol:

Хахаха, то и на знамето на САЩ има 50 звезди, ама смисълът им е коренно различен от този, който има вашата червена петолъчка.

Кой си ти да определяш коя петолъчка по света какво значение има?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 фев 2010 15:51

L_Messi

Абе пич ти на колко години си ? Мислиш, че президентите не се срещат и не си правят далаверките ли ? Не случайно Гришата каза, ако исках и 12 години подред ще сме шампиони. Това какво ти говори. Как се печели титлата в БГ футбола ? Надявам се в близките години нещатата да се попроменят с отбори като Миньор(ако продължават все още така), Берое, Черноморец. Да не мислиш, че има супер много милионери и милиярдери в България. Да ти кажа те повечето са първи приятели !

Ще съм много доволен, ако някои левскар ми отговори на някои от постовете. Също всеки малко по-интелигентен човек през комунистическото, които е бил недоволен от режима и от това, че не му позволява да израстне(защото не споделя идеалите на БКП) и му е дал гласност е имал малко или много проблеми и то главно заради ДС ! Едва ли всички са били от 6-то поделение. Така, че Батков не ми го оправдавайте.
Последна промяна от love_hurts на 17 фев 2010 16:01, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 17 фев 2010 15:57

baligo написа:Батя ти Ганя е сътрудник на военното контраразузнаване! Правиш ли разлика между доноси и контраразузнаване?

По въпроса ти - фенове сме на отбора на народа, тъй като не сме възпитани в духа и традициите на БКП и не сме научени на партийно-класовия подход, поради което от нас не излязоха непоколебими и всеотдайни строители и бранители на социализма и комунизма с ярки комунистически добродетели!

Ок пич !!! Гордей се с донсника си начело на любимия ти клуб.Аз с това проблем нямам.
Само на един въпрос ми отговори,ако не те затруднява :
"Ако вместо Т.Б. днес като доносник на 3-то управленние на ДС беше обявен Димитър Борисов (Президент и собственик на ЦСКА),пак ли щеше да ги разправяш тези за военно контраразузнаване и т.н. или щеше да крещиш че ЦСКА е собственост на ДС и следователно всички са убици на български граждани и т.н. "
Предварително ти благодаря за "искренния" отговор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 фев 2010 15:58

PFC Litex написа:
baligo написа:Момчета приказвате глупости! В ДС има много управления. 6-то е на доносниците. Все едно сега да кажете, че НРС са доносници. Не смесвайте нещата и не петнете паметта на хора загинали за родината си!

Много добре зная какво значи Държавна сигурност по време на комунистически режим.
Трето управление се е занимавало с духовенството, евреите, арменците, белоемигрантите.
Ха сега откри от къде идва връзката Батков <-> Чорни

Ти живял ли си съзнателно по времето на комунистическия режим преди 1989г.?

Да приятелю поживях, а ти? Носил ли си значки на якето? Аз съм носил - перестройка с червени букви, снимка на Горбачов... Мислехме, че това е новия начин на живот, в който няма да те е страх, че някой ще каже на когото трябва, че слушаме упадъчна музика или че се поддаваме на империалистическо влияние. Или на ухо да си казваме - "знаеш ли какво означава МИР"; - "Не, какво?", оглеждаш се и тихичко прошепваш - "Москва Изпраща Радиация". После се смеем докато пак се оглеждаме. Ееееехх, спомени... Между другото помня и земетресението 77-ма, ти помниш ли го?

И пак между другото, трето си е ВКР. Не твърдя, че са добри или лоши, но не са доносниците от 6-то. Точка!

Едит:
Прощавай, но ти говориш за трети отдел на шесто управление!!! А аз за трето управление. Има разлика.
Последна промяна от baligo на 17 фев 2010 16:23, променено общо 2 пъти.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 16:00

от alexveselinov на 17 Фев 2010 15:27

viroglav написа:
Е , честито на левскарите за собственика им - доносник . Ама то и цялото им ръководство са отбор доносници от ДС . Върли комунисти , а то с какъв се събереш - такъв ставаш . Общо взето - комунистически отбор , със собственик комунист ...
не знам кой е комунистически отбор ...сигурно червения създаден с декред на ДС 1948 година

Дай линк или нещо друго да видим тоя прословут декреТ или указ,иначе тук пред всички ще те нарека лъжец!За сега мога само да те посъветвам преди да разнасяш клюки и лъжи да се запознаеш малко с историята!Провери датата на създаване на ЦСКА,ДС и БКП и тогава можеш да вземеш думата.Що се отнася до доносниците,това е мръсна работа и апелирам към всички сини фенове вече да внимават много с употребата на термини като комунизъм,мафия и други от тоя сорт.Непредубедените хора стигат до извода,че използвалите тая терминилогия правят дисекция на синия отбор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

пелинат

Мнениеот пелинат » 17 фев 2010 16:01

L_Messi написа:
viroglav написа:Шампиони през последните двайсет години с доноси и ДС методи. Това са неоспорими факти според мен.

Много глупости говориш.Тия неоспорими факти са само в болните глави на ГА и компания. А иначе вие с какви методи сте станали 9 пъти поред шампиони през 50-те?

С игра и големи футболни легенди и тъй като знам накъде биеш ,те питам успехите в Европа на какво се дължаха.Имам предвид 3 полуфинала за европейските турнири /КЕШ и КНК /.

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 17 фев 2010 16:01

L_Messi написа:
naskocska написа:Ей богу, опетниха името на най-чистата сълза на татковината ни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вместо накой тук да се покрият от срам , те ми защитават един донсник,който е слухтил като мишка,някой да не каже нещо против БКП.Алоо замислете се такива доносници са погубили хиляди хора в България.
Ей богу ......

А ти се замисли кой отбор 40 и кусур години е лицето на целият този режим, погубил не десетки, а стотици хиляди хора в България и тогава коментирай Левски ;)

Аз да, а ти днес замисли ли се колко станаха ДС агентите в ръководството на 5-ия в класирането ?? А ще коментирам 5-ия когато и колкото си искам ;) ;) ;) все пак не си ти този който казва какво да коментирам и какво не !!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 16:02

vaskonti написа:Кой си ти да определяш коя петолъчка по света какво значение има?

Аз нищо не определям бе, ти от коя галактика долетя? Да не мислиш, че сега си измислям какво символизира червената петолъчка.. оная дето я махнаха с хеликоптер от партийния дом :lol:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 фев 2010 16:05

пелинат написа:
L_Messi написа:
viroglav написа:Шампиони през последните двайсет години с доноси и ДС методи. Това са неоспорими факти според мен.

Много глупости говориш.Тия неоспорими факти са само в болните глави на ГА и компания. А иначе вие с какви методи сте станали 9 пъти поред шампиони през 50-те?

С игра и големи футболни легенди и тъй като знам накъде биеш ,те питам успехите в Европа на какво се дължаха.Имам предвид 3 полуфинала за европейските турнири /КЕШ и КНК /.

НА комунистите, те слагаха ботонките и мачкаха :lol: ! След това ще има отговор от Левскарите. Е да ако и Левски имаше същите ресурси щеше да постигне дори и по-добри резултати. Само дето видяхме по времето на Чорни какви ресурси имаше Левски и пак нищо не направи. Все пак Гонзо взимаше тогава 30 хиляди евро(долара- валутата беше със същата стойност както и сега еврото) заплата. Тогава заплатата на майка ви и баща ви знаете ли колко беше ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Архив”