crap написа:Да, прав си, дай като играе в България да не го викаме. Ще играе този Валерката, който е закотвен на резервната скамейка. Защо пък да не викнем и Таранът на тараните в Израел, най-бързият сред охлювите-Макриев. Или да вземем другата мида-Рангелов, който не само е закотвен, ами дори е и заровен някъде под резервната в Борусия. Аз залагам на Героги Христов, момчето поне е симпатично, и слуша от наща музика-МЕТАЛ!!
ПС: Друг е въпроса, че изпитваме голяма нужда на десен атакуващ халф... как може да вика тоя Мечо, който вече неможе да ходи, и да го кара да бяга? Да не говорим за безумните експерименти с Пелето и цялта защита, както и недоразумението Сърмов (който също играе в България). Вие мили мой колеги изобщо мислите ли по темата, или просто пискате ей така срещу автора, който всъщото време дава едно страхотно предложение?!

...

...Това за Жоро Христов ме разби.....
Сега серизоно......казваш на пейката.....ама къде ? В Бундеслигата !
Да, но те там дори.....и на тренировките играят срещу по класни съперници....от колкото Камбура в официалните мачове на Локо Сф. !
Съгласен съм с AC MILAN.....можеби трябва да се изпробва в някоя контрола......но да се твърди, така на сляпо, че е алтернатива на Митака, Марто и Божинов......е несериозно !
Междудругото......на Камбуров устата му никак не е малка.....той има стари прегрешения......не само към Стоилов, а и към предшествениците му !
Ето защо според мен.....не е викан....