Футболно съдийство!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Футболно съдийство!?

Мнениеот Сектор Б » 13 дек 2009 17:13

whenblindmancries написа:
Сектор Б написа:Боби Михайлов се продаде за пари срещу Левски! Това е срам и позор за него! БФС, Момиров и всички путьовци да се махат колкото се може по-бързо. Дано има извънреден конгрес през януари...

:lol:
га Боби Михайлов ви уреждаше ни рива

Дай ми конкретен пример кога ни е уреждал мач?
Изображение

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 13 дек 2009 17:19

Не можах много добре д видя гола на Живко Миланов,ама ми се стори че имаше засада при центрирането.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 дек 2009 17:20

velinsky написа:Безобразното съдийство лъсва на яве единствено когато се ощетяват грандовете.Същият този "безгрешен" Йорданов жестоко поряза ЦСКА миналото първенство в мача срещу Сливен.Тогава червените фенове му искаха главата.Сега поряза Левски,сините искат да го разпнат,а червените,забравили че им опорочи тогава мача,го възвеличават.Вчера бе повече от неадекватен/за пореден път/ на мача на Локомотив и Славия,но никуму не направи впечатление.Ето днешният хубавец-тънко подпиране на безумните влизания на моряците,правилно вдигнат червен картон,но после отменен редовен гол,спестен червен картон за удар без топка на "момчето от Цигов чарк" и отново сините го хулят,а червените го защитават.Преди година на стадион Тича Любо Пенев бе "посъветван" от представители на мафиотската структура "ТИМ",и червените загубиха след като бяха грубо ощетени от съдиите,но тогава левскарите хвалеха съдийството,докато армейците искаха да го изядат.И между другото смешното отборче "Тича"/с протекцията на мафията и мишока Момиров/ две години подред е в УЕФА!А сините и червените да продължават да се джавкат.....

Съгласен съм.Много точно мнение.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 13 дек 2009 17:20

petef написа:Не можах много добре д видя гола на Живко Миланов,ама ми се стори че имаше засада при центрирането.

Не можах да видя много добре, ама Ели Маркез май трябваше да получи червен картон...
Изображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 13 дек 2009 17:21

blue magic написа:Поне пусни си записа от Ринг за да видиш, че Заков чукна топката десети от секундата преди Рабех да налети. Спор няма че е опасна игра, но червения картон е пресилен. Куп груби фалове на Ч море бяха подминати преди това безмълвно (разбирай безкартонно)!

Мислех да не пиша, но........ Ти дебил ли си??? Ако е в Англия например това тоя под три мача наказание няма да му се даде. Баси малоумното влизане. А ти ще ми обяснява, че картона бил пресилен. Не те знам от кога гледаш мачове, но си не смешен, а направо трагичен с коментарите си за тоя картон.

whenblindmancries
Контакти:

Мнениеот whenblindmancries » 13 дек 2009 17:24

Сектор Б написа:
Сектор Б написа:Боби Михайлов се продаде за пари срещу Левски! Това е срам и позор за него! БФС, Момиров и всички путьовци да се махат колкото се може по-бързо. Дано има извънреден конгрес през януари...

дай ми конкретен пример кога , къде , за колко се продадене Боби Михайлов ?
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
teksas_red
Контакти:

Мнениеот teksas_red » 13 дек 2009 17:26

Сектор Б написа:

Сливен,миналата година!Много бържи забравяте,три чисти дузпи за сливен няма кой да ги свири. :lol: :lol: :lol: :lol:

whenblindmancries
Контакти:

Мнениеот whenblindmancries » 13 дек 2009 17:29

teksas_red написа:Сливен,миналата година!Много бържи забравяте,три чисти дузпи за сливен няма кой да ги свири. :lol: :lol: :lol: :lol:

той ако съдията ги беше свирил щяха да бъдат за Левски .... за по сигурно :lol:
СИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ОКУПАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 13 дек 2009 17:34

А защо в *** /не искам да го пиша с гл. буква поради болестта им/ видеото от ринг не показва изравнителния гол за Левски.Случайно, нищо лично.

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Мнениеот Sporter » 13 дек 2009 17:37

Теренът наистина беше в отвратително състояние. По-добре да бяха отцепили някой булевард и там да гонят топката... Но не това ми направи най-силно впечатление.
1. Тенденциозното съдийство. Пак. Явно този сезон Левски е от другата страна на тоягата, но въпреки че съм левскар не ми е особено жал. В нашето първенство е класика да се подпират грандовете и в дъното на някои от успехите (титлите) и на Левски и на Цска..., стои именно съдийското рамо в подобни мачове. Самите футболисти също не си дават много зор, затова когато излязат в евро-турнирите и съдийската тояга се обърне по посока "богат-беден", се вижда какво става. Това разбира се е малко относително, тъй като на нашите кекави отбори не им трябва предубеден съдия за да паднат с 2-3 гола разлика.
2. Явно и тази година ще се радваме на нагласен шампионат. :? Ясно е само, че Левски още не се е вписал в схемата, но когато това стане и Тодор Батков и Гонзо почти сигурно ще върнат ръчката и ще спрат да се оплакват. За съжаление. Още колко години трябва да минат, за да почне да се мисли за футбол в нашенското първенство, не знам.
3. Изключително простата публика. Да крещиш "К*рво Гонзо", вместо да подкрепяш собствения си отбор е пълна идиотия. Да не говорим за замерването със снежни топки на футболистите - върхът на простотията. Да беше само варненската публика такава, да си отдъхнеш, но би. От време на време се случва да гледам мачове от английското първенство. Там седалките започват на 2 метра от линията, ако си по-дълъг и се протегнеш, можеш да пипнеш вратаря. Няма мрежи, няма заграждения, няма стени, няма полиция с кучета. Въпреки това, да падне нещо на терена си е прецедент. Ако вземем и се престрашим да направим философския експеримент, сравнявайки публиката в Англия с нашенската, културният шок не ни мърда. Трудно някой ще ме убеди, че простотията на българската публика се дължи на лошото качество на футбола. :cry:
Дали пък не е време ние да си вдигнем нивото като запалянковци, а после да искаме по-добър футбол?

Върни се в “Футбол - България”