Ще има ли наказание за "Левски"Сф

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

polit56
Контакти:

Re: Ще има ли наказание за "Левски"Сф

Мнениеот polit56 » 26 ное 2009 00:52

tprodanov написа:
polit56 написа:И още нещо. Вижте в момента някакъв селяндур си позволява да нарече ПЛОВДИВЧАНИН селянин. Ей пейзан , когато ПЛОВДИВ е бил град, на мястото дето е сега село софия и патки не са пасли!!! ВЧНИЯ ПЛОВДИВ е по стар от Рим! и поне 3000 години по древен от софия!!!!!!

Хайде пак в 6ти клас и сядай над учебниците по история. Рим не е най-стария град, и изобщо не е сред най-старите градове, за да го слагаш тук. Пловдив бил по-стар от София с 3000 години, е такава глупост не бях виждал :mrgreen:

История на Пловдив

Пловдив е един от най-старите европейски градовe, като се счита, че е съвременник на Троя. Началото на града е поставено около 6000 г пр. н. е. Около 1200 г. пр. Хр. траките създават върху трихълмието укрепено селище, наречено от тях Евмолпиада. През 342г. пр. н.е. е завладян от Филип || Македонски който го преименува на Филипополис. Тогава „градът на Филип“ бива обграден със здрави крепостни стени. По-късно траките отново възстановяват контрола върху селището и го наричат Пулпудева, превод на Филипополис.

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 26 ное 2009 00:55

Последните разкопки доказват, че Пловдив е на 9000 години!!! София около 5-6 хил. год.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 ное 2009 01:08

Пичове,няма смисъл да се връщаме толкова назад в историята - за Пловдив и София фактите са ясни,писано е достатъчно от летописци и историци.Бих добавил и факта,че когато София е избрана за столица,населението там е наброявало около 30 000 души.По това време Пловдив е над 200 000.И не само Пловдив - Варна,Русе,В.Търново също са имали повече жители.Това го споменавам,за да се замислят някои хора,преди да нарекат някого "селянин".Иначе темата тръгна в друга посока и мисля да я заключа.Засега.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 26 ное 2009 01:12

Аз съм израснал до университета-Байкал. Живял съм 5 години в софия(учих)-пълно е със селяци дето се правят на столичани. И на мен не ми се занимава с тях, но той прекали. Колкото до това дали ще ги накажат, бъди сигурен, че няма,или нещо дребно. А трябва да почнат първо от журналистите, които не дадоха и секунда от сцените и непрекъснато задаваха въпроси за съдийството, което си беше напълно нормално.(не задаването на въпроса,самото съдийство) Трябва да одрусат Гонзо поне 20000лв., защото е почнал още преди 4 кръга да нагнетява напрежение, че свирели против тях. Кой друг си позволява да коментира съдийството и да го дават по 1 час пред телевизията???-само едно време Сираков!!!! Ама Гонзо си е бившо буферче , така че ти го коментирай. Виж баща му не беше такъв наглец(защото не е играл в лефски)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 ное 2009 23:19

batbozho написа:Нас ни пукнаха от наказания.Едното беше че е залят дежурния делегат с вода.Интересно сега какво и с колко ще накажат Левски евентуално.Да не намокрим само гащите от смях след заседанието ,с дежурното обяснение че делегата нищо не е описал в доклада а видеозаписи не се зачитат.

Както се и очакваше,наказание няма...засега.Това,разбира се,доведе до безпроблемно домакинство на Левски срещу Монтана и мача си завърши "както си требе" - 3-1.Макар че,ако питате Стевица Кузмановски,на Фотка мъжът и го е хванало шубето и не е свирил както трябва.Като знам тоя Фоткиния как ни закопа на мача със Сливен... :roll: Това обаче е друга тема.Друго прави впечатление..Ако БФС беше реагирало светкавично,както след мача Ботев ПД-Локо ПД...дали Левски щеше да играе на Герена ? Наказаха ни за бой между... футболистите,за два мача!!! Май трябваше да си спретнем търкал на трибуните ? А може би,феновете на Ботев трябваше да понапляскат някои лица в ложата,за да не ни лишават от домакинство и нас,и тях... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 ное 2009 14:05

Модератор ЛокоПД написа:
batbozho написа:Нас ни пукнаха от наказания.Едното беше че е залят дежурния делегат с вода.Интересно сега какво и с колко ще накажат Левски евентуално.Да не намокрим само гащите от смях след заседанието ,с дежурното обяснение че делегата нищо не е описал в доклада а видеозаписи не се зачитат.

Както се и очакваше,наказание няма...засега.Това,разбира се,доведе до безпроблемно домакинство на Левски срещу Монтана и мача си завърши "както си требе" - 3-1.Макар че,ако питате Стевица Кузмановски,на Фотка мъжът и го е хванало шубето и не е свирил както трябва.Като знам тоя Фоткиния как ни закопа на мача със Сливен... :roll: Това обаче е друга тема.Друго прави впечатление..Ако БФС беше реагирало светкавично,както след мача Ботев ПД-Локо ПД...дали Левски щеше да играе на Герена ? Наказаха ни за бой между... футболистите,за два мача!!! Май трябваше да си спретнем търкал на трибуните ? А може би,феновете на Ботев трябваше да понапляскат някои лица в ложата,за да не ни лишават от домакинство и нас,и тях... :roll:

Целта е ясна: чакат домакинството със Славия, за да ги накажат тогава и да си играят в София.... Къде са сега говеждите да напишат една декларацийка до БФС. Най-противния и подпиран отбор в историята на българския футбол с най/наглите и противни фенчета... Убийци на футбола в България.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 01 дек 2009 20:53

Хомосексуалистите от БФС "наказаха" т.нар."отбор на народа"...Ха ха ха ! 1мач лишаване от домакинство и 11000 лв.А бе "декларации" му е майката. :lol:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”