Аз пък за Здравко няма да кажа лоша дума докъто не го видя да играе на поста си.
Той е ляво крило, а все го пускат в центъра или от дясно. ЗАЩО ???
Жорката пък го гледам от ляво по едно време ???????? Бачев ??????? Подаде за гола, но си изпусна играча при първия в нашата врата. Кулито тря'аше да е ляв бек. Борносуза беше трагичен. Милен също, както и маркес. Пиргича отново класа. Впечатление ми направи, че Сашко си връща формата и в този мач въпреки двата гола беше много добър. Кривия горе долу бива. Тошко Колев продължава да гледа мачовете от пейката. До кога ????
Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]
Последна промяна от Моряк на 26 сеп 2009 16:33, променено общо 1 път.

На Ч.Море му трябва спешно класен треньор
Явно Велизар още не е дорасъл да води тим като Ч.Море./добре се беше упътил към Каварна/

spotty написа:Едно цитатче, което определено ми хареса:
"В Черно море направиха най-често срещаната грешка в нашия футбол - изгониха единствения, който става за нещо в отбора - треньора!"
Каде го видя това?Много голяма глупост,много.
Наистина има няколко неща които пречат на отбора - Милен Петков,Даниел Георгиев и Атанас Борносузов.Двама бавни,мудни и един некадърен.
Не го разбраха и Спасов и Велизар,но просто няма кой да пуснат трябват футболисти трябва селекция.Днеска на Маркес не знам какво му стана ужасни грешки,просто лоша игра и кофти загуба..
Не знам наистина какво става с отбора,заиграха чак след 2:0,и Кривия никакъв го нямаше..дано да излезем от дупката..
Как да бият като играят ходом.Не се движат без топка!Няма кой да се пласира, за да посрещне евентуални избити топки от вратаря,а половината от головете по принцип се бележат след добавки 

FCL-Energy написа:Къде е оня мишок огризко, дето много му знаеше човката.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......дето много му знаеше човката ?

За какво говориш бе пич.... много си зле нещо

Ако погледнеш заглавното ми мнение в темата, се случи това дето очаквах... и дето се надявах да не се случи, но все пак очаквах с оглед на събитията покрай нашия отбор. Надявам се по-бързо да се измъкнем от кризата, защото ако продължаваме по този начин да се представяме нищо добро не ни чака. Този сезон ме съмнява да сме в тройката, освен ако не тръгнем рязко нагоре следващите 3-4 мача.... а за мен дали ще сме на 4 или 10 място няма значение. В смисъл, явно ще трябва да се преусмислят нещата и да се гради нещо на чисто за новия сезон. Дали ще се смени още веднъж треньора, за да стане това.... си нямам идея. Хвърляме се на максимум за купата на България. Време е да я спечелим нея поне, след като загубихме 2 финала последните години. Зимата според мен трябва да се направи мащабна разпродажба и нова селекция и така..... но дали Велизар Попов може да направи това?!

-
- Контакти:
Пълна трагедия бяхме днес, просто не искам да повярвам че е реалност- все ми се иска да е било сън. Абсурден стартов състав, просто нямам думи- за мен състава трябваше да бъде следния:
Пиргов
Маркес Сашко Танко Бачев
Дани Димов Кулибали
Жоро Илиев
Кривия
Заков Миро
Вижда се че от самолет, че Боронсузов и Бай Миле не стават просто не могат повече, Бай Миле след 15- мин ходи по терена, защо се продължава с тях, при положение че разполагаме с Дани Димов който в мача с Миньор нямаше изгубена първа топка????? Кривия като втори нападател е неефективен- защо не си играе на неговата позиция- зад нападателите и да раздава пасове????? При това положение Миро се мъчи сам отпред и не се получават нещата. Защо взехме Заков и не го пускаме, ами нека видим и той какво ще покаже, може пък да си паснат с Миро. Здравко Лазаров????????????????????????? Защоооооооооооо???????????????????????Ами Здравко Лазаров до сега не е направил и 5 мин защо продължаваме да го налагаме??????????????????
Пиргов
Маркес Сашко Танко Бачев
Дани Димов Кулибали
Жоро Илиев
Кривия
Заков Миро
Вижда се че от самолет, че Боронсузов и Бай Миле не стават просто не могат повече, Бай Миле след 15- мин ходи по терена, защо се продължава с тях, при положение че разполагаме с Дани Димов който в мача с Миньор нямаше изгубена първа топка????? Кривия като втори нападател е неефективен- защо не си играе на неговата позиция- зад нападателите и да раздава пасове????? При това положение Миро се мъчи сам отпред и не се получават нещата. Защо взехме Заков и не го пускаме, ами нека видим и той какво ще покаже, може пък да си паснат с Миро. Здравко Лазаров????????????????????????? Защоооооооооооо???????????????????????Ами Здравко Лазаров до сега не е направил и 5 мин защо продължаваме да го налагаме??????????????????
Cherno More написа:Пълна трагедия бяхме днес, просто не искам да повярвам че е реалност- все ми се иска да е било сън. Абсурден стартов състав, просто нямам думи- за мен състава трябваше да бъде следния:
Пиргов
Маркес Сашко Танко Бачев
Дани Димов Кулибали
Жоро Илиев
Кривия
Заков Миро
Само дето Жоро трябва да е изнесен пред Кривия и на мястото на Заков - Т. Колев.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Нали това казах, че не се знае Заков в какво състояние, нека го видим 1-2 мача а ако не става твърдо Тошко, а за Кривия и Жоро, те постоянно се сменят, поне така беше мин година.