Пирин - ЦСКА (официална тема)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Пирин - ЦСКА (официална тема)
Пирин имаха по-добри положения и трябва повече да съжаляват за този равен мач. Много слаб цска.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Ти недей му мисли на Фулам, ам гледай твоя мач сега, че сте на едно дередже, дето и Господ незнае какво ще забъркате. Че и системата ми замина 

Къде са Ви головете бре червени фенове
слезте малко на земята

- a boy named goo
- Контакти:
bossar написа:Къде са Ви головете бре червени феновеслезте малко на земята
Както виждаш всички приехме загубата нормално. Кое те наведе на мисълта, че витаем в облаците ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
124 написа:Мачът е 0-2.Казал съм си мнението за срещите на ЦСКА с Пирин,Сливен и Черноморец.Ако червените загубят и точица в тези мачове,ще напиша 100 пъти:Сливен(или който е там) е най-честният отбор,който съм виждал!!!
Почвай да пишеш!
Oziris написа:124 написа:Мачът е 0-2.Казал съм си мнението за срещите на ЦСКА с Пирин,Сливен и Черноморец.Ако червените загубят и точица в тези мачове,ще напиша 100 пъти:Сливен(или който е там) е най-честният отбор,който съм виждал!!!
Почвай да пишеш!

- a boy named goo
- Контакти:
Oziris написа:124 написа:Мачът е 0-2.Казал съм си мнението за срещите на ЦСКА с Пирин,Сливен и Черноморец.Ако червените загубят и точица в тези мачове,ще напиша 100 пъти:Сливен(или който е там) е най-честният отбор,който съм виждал!!!
Почвай да пишеш!
Да, аз и в заключената тема му напомних да си изпълни обещанието, нека да видим дали ще го направи, би било интересно.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- a boy named goo
- Контакти:
"Специални поздрави за умниците от "***", които измислиха схема как ще дадем мача на ЦСКА" - заяви халфът на Пирин Бл Даниел Пеев пред камерите на Ринг Тв.
"по-скоро ЦСКА ни взе точка, отколкото ние на тях. Вярно, удариха греда, но смятам, че ние контролирахме мача' - добави братчето на Георги Пеев.
http://www.sport1.bg/sport1/node/148452
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Ще изчакам 124 да си изпълни обещанието и заключвам темата, още повече , че и той е автора на тази тема: levski/viewtopic.php?f=1&t=25883