Слаб интерес се очаква довечера за мача?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Re: Слаб интерес се очаква довечера за мача?

Мнениеот ivaylito » 05 сеп 2009 15:00

venci_1913 написа:От както почна първенството изпуснах само мача с Пирин и то ,защото нямаше с какво да ходя до там!Великото преселение на селяни от кой отбори "стават фенове" -Левски и ЦСКА!
СЛАВИСТ НЕ СЕ СТАВА,СЛАВИСТ СЕ РАЖДА!ГРАД С 2 ОТБОРА СТЕ КАКВО ИСКАШ?

Еми радвам се за теб тогава ако наистина ходиш редовно,ама извинявай ама др фенове на Локо и Славия значи като ги слушам са хиляди из форумите които редовно ходят на мач,а като дойде такъв са има няма 50-100 човека-ФАКТ.Хубаво е да има повече фенове като тебе независимо от Левски и ЦСКА да си подкрепят отборите.А феновете от др градове да си подкрепят техните отбори,а не отбори на които дори не са ходили на нито 1 мач.

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 05 сеп 2009 15:05

venci_1913 написа:
BGarmy написа:
venci_1913 написа:Вие ходите по 100 човека на мач по селата ,а се правите на игри...

Със сигурност по селата ходят повече хора, от колкото вие на свойте мачове........... :shock: :oops:

12 години ако сте като "Славия" ще се съберете ли 100 чорбета ???

Абе момче в шампионския ви сезон дигахте купата пред 2000 човека бе... точно пък ти нямаш право на глас.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 05 сеп 2009 15:06

факт е че славия има най-ниска посещаемост в а група така че повече не се занимавайте с това момче.то е като кон с капаци.знае си неговата и точка.смешно е да се дели малката ни държавица на софия и провинция понеже интелигентните хора знаят че това е административна единица а не обидна квалификация за хората които не живеят в столицата.факт е че градовете извън софия са виждали бербатов и мартин само по тв или след пропътувани 150-200 км.та не смятам че след 3-4 мача ще ни омръзне само да има стадион аз лично не бих пропуснал мач в пловдив преди който се пуска химна
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 15:17

venci_1913 написа:Вие ходите по 100 човека на мач по селата ,а се правите на игри...

Какви села,бе,човек :!: :?: Проявяваш мегакомплексарщина с това изказване.Аз съм заралия,Стара Загора село ли е,бе,човек?А и сме 10000 на всеки мач в Зарата,така че ти като славист не говори за фенове въобще.
Последна промяна от acmilan на 05 сеп 2009 15:32, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 15:23

venci_1913 написа:Няма какво да спориме!Няма стадиони по-добри от софийските !Даже ония в Бургас е много зле!Който е играл футбол поне 1 път знае ,защо там не става игра на изкуствената трева!

Ти казваш,че несофиянците са селяни,а не виждаш правописа си.Пише се спорим,не спориме и оня,вместо ония :!:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 05 сеп 2009 15:25

acmilan написа:

Какви села,бе,човек :!: :?: Проявяваш мегакомплексарщина с това изказване.Аз съм заралия,Стара Загора село ли е,бе,женски?[/quote

Зарата не, но за Овча Купел може да се поспори :) Точно вие, както и феновете на Локото не може да говорите за посещаемост ;) Може де, но само заради свободата на словото :) ]

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 05 сеп 2009 15:55

До СЕЛЯНЧЕТО , което е написало темата : абе селянче селяк или незнам как да те наричам да ви сера в омразните душици селски (без извинение) много мразите вие ама всичките идвате тук докато сте тук (студентски град и пр.) си трайкате и после като се върнете по мишите дупки пак мразите шопи тва шопи онова ми стойте си по ваще села бе направете си стадиони бе направете си метро напавете си трамвай вижте че линията не е толкова опасно нещо (може и на нея да се стъпва) ама нЕма как да стане щото всички ми идвате в "Шопия" и сте мизерни долняци и ми работите за 350 лева (което при вас е АДСКИ МНОГО ПАРИ и сигурно всички съседи ви завиждат и тайно мислят че сте много богати) ... абе с две думи СТОЙТЕ СИ У ДОМА В СОФИЯ Е МНОГО ГАДНО Ма*ка ви да Е*А

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 16:39

Капо и другите горди софиянци,вероятно първо поколение,бихте ли казали кои градове са селски,според вас,за да може всеки един от нас,които не сме софиянци,да се дефинираме като селяни или граждани?

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 сеп 2009 16:45

CapO написа:До СЕЛЯНЧЕТО , което е написало темата : абе селянче селяк или незнам как да те наричам да ви сера в омразните душици селски (без извинение) много мразите вие ама всичките идвате тук докато сте тук (студентски град и пр.) си трайкате и после като се върнете по мишите дупки пак мразите шопи тва шопи онова ми стойте си по ваще села бе направете си стадиони бе направете си метро напавете си трамвай вижте че линията не е толкова опасно нещо (може и на нея да се стъпва) ама нЕма как да стане щото всички ми идвате в "Шопия" и сте мизерни долняци и ми работите за 350 лева (което при вас е АДСКИ МНОГО ПАРИ и сигурно всички съседи ви завиждат и тайно мислят че сте много богати) ... абе с две думи СТОЙТЕ СИ У ДОМА В СОФИЯ Е МНОГО ГАДНО Ма*ка ви да Е*А

Пфууу, каква злоба, какво чудо. Някой незапознат, ако прочете това, което си написал, ще си помисли, че става въпрос не за твой сънародници, а за чужденци някакви.
Факт е, че наистина има хора, които идват да работят в София, но те го правят, не защото така им е кеф, а защото нямат друг избор, защото трябва да изхранват семейства в родните си места. Ти си последният човек, който ще казва кой къде да работи и живее, все пак всички сме български граждани. Тези "селяни" нямат вина, че почти всички инвестиции се изливат в столицата. Както и да е, много се отклонихме от темата, въпросът е, защо град, който е близо 2 млн. души, не може да напълни стадион с капацитет 40 хил. в решителна квалификация на националния ни отбор.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 сеп 2009 16:46

acmilan написа:Капо и другите горди софиянци,вероятно първо поколение,бихте ли казали кои градове са селски,според вас,за да може всеки един от нас,които не сме софиянци,да се дефинираме като селяни или граждани?

Имам чувствтото, че за Капо, всички, които не са от София са селяни.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Национален отбор”