Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Мнениеот yasen » 04 сеп 2009 18:19

AceVentura написа:Точките от мача с Чехия не се взимат, но за мачовете от следващата фаза се взима цялото класиране от групата. Пример Сърбия 2 победи 1 загуба България 2 победи 1 загуба
1. Сърбия, 2. България, 3. Италия. В следващата фаза ще се вземат само резултатите между България, Сърбия и Италия, но ще влезем като втори отбор в групата не като първи, т.е. съвсен спокойно Сърбия и Русия ще играят последен мач и могат да се уредят както искат, понеже двата първи отбора играят последен мач помежду си.
В новат група се играе кръстосано: 1-3, 1-2, 1-1.

Да, това е така! Но не мисля, че ще имаме проблем срещу Чехия, която ще е загубила и двата си мача срещу Сърбия и Италия и тъкмо ще ги изпратим вкъщи. Ще ги бием 3:0 и то с ротационен състав. СИГУРЕН СЪМ!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 04 сеп 2009 18:21

Е лично аз предпочитам, Чехите да бият Италия и да ги пратят в жабария :) Иначе и Ананиев, Гайдарски, Близнаците и младото либеро да играят пак ще ги бием Чехите и после ще пием по една Чешка бира за тяхно здраве :)

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 04 сеп 2009 18:22

AceVentura написа:Точките от мача с Чехия не се взимат, но за мачовете от следващата фаза се взима цялото класиране от групата. Пример Сърбия 2 победи 1 загуба България 2 победи 1 загуба
1. Сърбия, 2. България, 3. Италия. В следващата фаза ще се вземат само резултатите между България, Сърбия и Италия, но ще влезем като втори отбор в групата не като първи, т.е. съвсен спокойно Сърбия и Русия ще играят последен мач и могат да се уредят както искат, понеже двата първи отбора играят последен мач помежду си.
В новат група се играе кръстосано: 1-3, 1-2, 1-1.

Точно така. Престъпление е ако след тези 2 победи не завършим първи в групата. Да играем с Русия последния мач е голямо предимство за нас, защото тогава вече може да се правят всякакви сметки

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 04 сеп 2009 21:26

valdi написа:
Ticha написа:
POPCORN написа:някой само да ми каже след тая група сега с коя група ще играеме.Аз мисля, че с групата на Русия, ако бъркам ме поправете?

Точно така. Хубавото е че руснаците можем да ги срещнем след това чак на финала. ;)

Ми аз съм казал че в последните 3-4 години единствените отбори които могат да ни победат и то говора в световен мащаб са Русия и Полша.Два отбора с мощна игра силов сервиз и страхотни разпределители.Бразилци,италианци и сърби от година на година си ни стават абонати..

Забравяш Бразилия

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 05 сеп 2009 03:49

klamer4o написа:
spurs_whl написа:
Carpy написа:Никакви резерви срещу Чехия. Да не съм чул такива работи. Тук всяка точка е от огромна важност. След мача с Чехия така или иначе ще имат почивка преди втората фаза. На всяка цена трябва да идем на полуфинал. С който и да се паднем там няма значение. Ние сме с класи по-добри от всички отбори в другия поток - Полшва, Фарнция, Испания и т.н.

Още нещо много важно - трябва да играем на финал за да се класираме по право за Световната купа през 2011. Това е първата квалификация за Олимпийските игри през 2012. Шампионите и вицешампионите от континенталните първенства отиват там по право. Два тима олучават wild cards, но на нас ни дадоха предния път, така че трябва да забравим сега да ни дадат.

Ти май не разбра. Играем последни с чехите, те до тогава няма да имат шанс да са дори 3ти в нашата група, дори и да паднем с 3-0 този резултат се изтрива от потока в които отиваме понеже те отпадат от турнира, важат само 2те ни победи над Сърбия и Италия.
Дали ще бием Чехия 3-0 или ще паднем 3-0 е без никакво значение, при положение че те преди това вече имат 2 загуби!!!!

Ти си неразбрал!
В новосформираните групи се запазват точките от тези групи. Затова всяка победа е от значение и този мач с Чехия ако го загубим (което е изключено надявам се) може да ни изяде главата после

по принцип не обичам да споря но ще бада още по-ясен!!! При положение че Чехите ни бият само нас те остават 4ти(последни) в нашата група. така че отпадат и резултатите на България , Сърбия и Италия с тях не участват в новата група от 6 отбора!!!! Надявам се сега вече ти е ясно.

deadlymind
Контакти:

Мнениеот deadlymind » 05 сеп 2009 10:45

klamer4o, запазват се точките, спечелени само срещу отбори, които също продължават във втората група. точките срещу отпадналия от първата група отбор (в нашият случай чехия) не се броят за следващата фаза. дали ще бием чехия, от гледна точка на точки, класиране и така нататък няма абсолютно никакво значение. важното е, че ние влизаме с две победи, а италия или сърбия - с две загуби. чехите ще ги бием единствено за самочувствие 8-)

Върни се в “Волейбол”