Браво Ванка!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Браво Ванка!!!
Kobra666 е просто им виж държанието не само на футболерите и на ръководителите, Сираков се държи като мутра, Перуката все едно е господ, а Мърито в някои интервюта е все едно някой олигофрен.Никой нищо не уважава.И накрая се получава малко кофти нали, аз и ти си дерем гърлата, здравето и нервите 90 минути и някои от футболистите за цял мач не показват някаква заинтересованост. Всеки сам да си прави изводите.
- david_villa
- Контакти:
Щом не иска - не иска. Това е негово право, не е нужно да бъде критикуван. Нито е първият, нито ще е последният, особено с това ръководство, което иска да изкара още 3 г., а и Иван Колев едва ли скоро ще се махне. Онова листче се води "покана". Не е хубаво, но е преценил, че ще е по-полезен като не играе - така да бъде.
Добре,бе,пичове,ако примерно Виктор Генев или Момчил Цветанов да речем,откажат повиквателна поради липса на мотивация,нали ще има "шибано говедо" или "ловешки мангал",сега,като е ваш играч и айде,"евала" ии т.н.Не ви прави чест изобщо на тези,които го защитавате.Що се отнася до Караджов,на мача с Израел 3 от головете бяха чисто негови.Ама нали е ваше момче и няма критика.Какво ли се хабя да пиша въобще да си късам нервите само,хахах 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
EviLooo написа:Kobra666 е просто им виж държанието не само на футболерите и на ръководителите, Сираков се държи като мутра, Перуката все едно е господ, а Мърито в някои интервюта е все едно някой олигофрен.Никой нищо не уважава.И накрая се получава малко кофти нали, аз и ти си дерем гърлата, здравето и нервите 90 минути и някои от футболистите за цял мач не показват някаква заинтересованост. Всеки сам да си прави изводите.
Прав си на 1200% в този си пост , НО футболен отбор на България ще има много след Перуки , Насковци , Ивановци и мениджъри ! Един ден няма да пуша цигари , защото съм пред заплата , но на мач ще отида . Аз ходя на мачове с тази нагласа . Левски е идея и я е имало много преди Борат - нея подкрепям , с национала е същото

ЛЕВСКАР до гроб!
-
Нещата в БФС са отишли в тинята и с патриотарски лозунги няма да стане . БФС е мафиотска структура доминирана от 2,3 президенти на клубове и Лефскарската клика . Националните отбори са витрина на една мениджърска фирма и основно играят задкулисни интереси.
В тоя национален отбор и аз не бих играл . Прав е Иван Иванов , не е маймуна да го разиграват непрекъснато , при положение че " Коловати" е в национала , той какво да прави?
Докато футболът и БФС не се изчистят до някакво приемливо ниво , ми в все едно за националният отбор , той изобщо не е български.
В тоя национален отбор и аз не бих играл . Прав е Иван Иванов , не е маймуна да го разиграват непрекъснато , при положение че " Коловати" е в национала , той какво да прави?
Докато футболът и БФС не се изчистят до някакво приемливо ниво , ми в все едно за националният отбор , той изобщо не е български.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
-
Не мога да ви разбера левскарите...все едно Томашич не ни заряза националния отбор заради почивката със семейството, все едно капитанът ни не напусна националния (визирам С. Петров) под ръководството на Стоичков.Ами какво да кажем за кривия?Да не би той да не е отклонявал повиквателни?Като не харесвате Иван можете най-малкото да замълчите а не хем да го плюете, че не отишъл при юношите хем не бил на ниво...А за онзи смея да твърдя абсолйтен ид..от проданов, който твърди, че Караджата е слаб вратар да погледне последните мачове на ЦСКА а не да ми говори на изусткакво направил преди половин година когато е бил само на 18 години.Дано поне не загуби мъри от Ч. Гора, както направи срещу БАТЕ ама то те си свикват вече левскарите няма какво да се занимаваме с тях.До година ще се говорят как отборите от Литва са щели да размажат всички други а великия левски пак се показва на ниво срещу следващия "гранд" и загуби само с 3:1 въпреки, че и Реал не могат да си подавват топката като тях.Айде със здраве и ще гледаме левски2 в събота.
Браво,Ванка!!!Мъри ще е треньор до европейското, а дай Боже да се класираме-още три години.Да си жив и здрав и във форма и след 6 години национал.
-
- Контакти:
Това не е национален отбор на България, това е отбор на мърльо и насо, ние не го изкаме.Престъпление е да играе Стоянов,мечо,зетьо, сино, а да няма ВАЛЬО, ТУНЧЕВ, ВЕЛИЗАР, затова си ги гледайте Вие, Ние сме за Ч. Гора
-
radko piratko написа:Това не е национален отбор на България, това е отбор на мърльо и насо, ние не го изкаме.Престъпление е да играе Стоянов,мечо,зетьо, сино, а да няма ВАЛЬО, ТУНЧЕВ, ВЕЛИЗАР, затова си ги гледайте Вие, Ние сме за Ч. Гора
Пич от ЦСКА съм от както се помня, но да си за черногорците, когато играят с България е много глупаво.Независимо дали националния ни отбор е изграден предимно от куците им коне.
radko piratko написа:Това не е национален отбор на България, това е отбор на мърльо и насо, ние не го изкаме.Престъпление е да играе Стоянов,мечо,зетьо, сино, а да няма ВАЛЬО, ТУНЧЕВ, ВЕЛИЗАР, затова си ги гледайте Вие, Ние сме за Ч. Гора

Това мнение описа всичко, което съдържа чорбарската логика. А всъщност, в момента сме на ниво да нямаме шансове за класиране, точно щото играха тия с главните букви, и още неколко подобни..