ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа
Два удара - два гола. Единият при това с рикошет.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Една победа за " Левски " 0:2.
1:0 за Левски, следващия кръг ще е по лесно! Успех.
metodito написа:Вълчан написа:Абе трябваше Фильо ударите му да бяха половин метър настрани от вратаря и Апоел щяха да играят с титулярите този мач. Цунами и той от 2-3 метра в края да не улучи като хората топката. Тотален късмет за тези дървари първото полувреме в София. Факт е и ,че малко позакъсняха смените плюс левашкото изпълнение на нашият за картона. В Унгария няма да им се получат работите. Та тези 50% от времето играеха с 8 човека пред полето си. Ние може да ги изненадаме с поне 3ма нови играчи. Те няма с какво.
Тук усещам някакъв дух на подценяване на евреите. Не са за подценяване. Аз пък очаквам равен и продължения. Дано пък аз да ги надценявам.
Еми имам спомени с подобни отбори. Отстраняват ни, а следващият им противник ги прави разногледи. Аз лично искам на терена да са 11 на 11. Много лесно ще ни пернат с някои червен картон. Каквото стане, но поне да са равнопоставени като бройка играчи. Джемили ще липсва много да съжаление. Леке ли бил какво, но тези мачове щеше да ги изиграе на ниво.
-
- Контакти:
Джемилито за 10 силни мача на сезон го гледаме как се размотава през останалото време. А нивото на играчите ни като цяло е такова, че имаме много, които са непостоянни. (Да не казвам имена, че все някой ще се засегне и ще почнат пак да се пишат фермани :D ). Та в тоя ред на мисли идва малко в повече поведението му. Чисто футболно има много талант/потенциал. Сигурно това е видял Стоилов (ако помня бе негов трансфер, за който дори платихме трансферна сума). Само че като нямаш професионални скаути, дето да направят едно интервю/среща с играча, от които да се извлекат изводи и за характера, трудовата му дисциплина и тн. е така. Гледаме клипчета и подписваме договори.
Интересно ми е Генчев, Бориммиров и другите като са гледали клипове на Сангаре, дали са видяли как пада при всяко докосване или тогава от агенцията са пропуснали тези.
Интересно ми е Генчев, Бориммиров и другите като са гледали клипове на Сангаре, дали са видяли как пада при всяко докосване или тогава от агенцията са пропуснали тези.
Serafim написа:Джемилито за 10 силни мача на сезон го гледаме как се размотава през останалото време. А нивото на играчите ни като цяло е такова, че имаме много, които са непостоянни. (Да не казвам имена, че все някой ще се засегне и ще почнат пак да се пишат фермани :D ). Та в тоя ред на мисли идва малко в повече поведението му. Чисто футболно има много талант/потенциал. Сигурно това е видял Стоилов (ако помня бе негов трансфер, за който дори платихме трансферна сума). Само че като нямаш професионални скаути, дето да направят едно интервю/среща с играча, от които да се извлекат изводи и за характера, трудовата му дисциплина и тн. е така. Гледаме клипчета и подписваме договори.
Още при привличането му беше ясно, че е проблемен играч.
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:metodito написа:Вълчан написа:Абе трябваше Фильо ударите му да бяха половин метър настрани от вратаря и Апоел щяха да играят с титулярите този мач. Цунами и той от 2-3 метра в края да не улучи като хората топката. Тотален късмет за тези дървари първото полувреме в София. Факт е и ,че малко позакъсняха смените плюс левашкото изпълнение на нашият за картона. В Унгария няма да им се получат работите. Та тези 50% от времето играеха с 8 човека пред полето си. Ние може да ги изненадаме с поне 3ма нови играчи. Те няма с какво.
Тук усещам някакъв дух на подценяване на евреите. Не са за подценяване. Аз пък очаквам равен и продължения. Дано пък аз да ги надценявам.
Еми имам спомени с подобни отбори. Отстраняват ни, а следващият им противник ги прави разногледи. Аз лично искам на терена да са 11 на 11. Много лесно ще ни пернат с някои червен картон. Каквото стане, но поне да са равнопоставени като бройка играчи. Джемили ще липсва много да съжаление. Леке ли бил какво, но тези мачове щеше да ги изиграе на ниво.
И аз съжалявам за Джими. Но колкото талант в краката - толкова бръмбари в главата е при него. Като се сетя, едно към едно с Рабех.
Странно иначе. Млад мароканец не отива в Западна Европа, а Катар.
metodito написа:И аз съжалявам за Джими. Но колкото талант в краката - толкова бръмбари в главата е при него. Като се сетя, едно към едно с Рабех.
Първият ти абзац обяснява втория.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:И аз съжалявам за Джими. Но колкото талант в краката - толкова бръмбари в главата е при него. Като се сетя, едно към едно с Рабех.
Първият ти абзац обяснява втория.
Вероятно, но Катар нали като мюсюлманска държава - по-строги правила. Вместо да отиде да подритва в трета бундеслига да речем... По-малко кинти, но има възможност да те видят. Животът по-уреден.
Пожелавам си отново да гледам мач като Ружемберок - Левски, и резултата да бъде същият. Но уви реалностите са едно, а мечтите друго. С този немец за съдия, и знаейки техните комплекси на тема Израел, нищо добро не ни чака. Охене си излиза с червен картон в джоба.