ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Мнениеот plmar » 16 фев 2025 23:08

Red_Neck написа:Чия скамейка предпочиташ в момента?

Нека се придържаме наистина към фактите.
Артета да не би да има по-добра скамейка от Арне? Кой му взеха на Артета с 4ма основни в лазарета?

10 удара имали второто Уулвс, ..... колко бяха наистина опасни? Да не говорим, че Куня 10 пъти да я пробва, едва ли ще я вкара пак.
Излишно филмиране.

Мерино,Калафиори и Рая Давид= 105млн£! Рахийм Стърлинг бонус, не го броим.
Дай пак.
Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 16 фев 2025 23:31

Арсенал са инвестирали двойно по-голяма сума от нас в играчи. Фактът, че в момента имат доста контузени не променя отношението на собствениците към клубовете им!
ФСГ НЯМАТ амбиции за Ливърпул - това е!
За тях е важно бизнесът им да върви, нищо повече, ние като фенове имаме други очаквания, по-скоро мокри сънищата :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 фев 2025 23:43

Real написа:Има само един мач с директен конкурент, и дотогава може и те да не са конкурент.
Имам чувството, че хората във форума са се спекли повече от тези в клуба... Дишайте наистина и помнете, че това е Ливърпул! Дори ако не водехме, а изоставахме със 7т. - пак трябва да има хъс за борба.
Днес - шампионска победа, минимална, напрегната, но победа. 3 точки и крачим напред. Ама имали 10 удара? Супер, справили сме се с 9. Стига рев!

Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 фев 2025 23:49

Liverpool_EC написа:
Real написа:Има само един мач с директен конкурент, и дотогава може и те да не са конкурент.
Имам чувството, че хората във форума са се спекли повече от тези в клуба... Дишайте наистина и помнете, че това е Ливърпул! Дори ако не водехме, а изоставахме със 7т. - пак трябва да има хъс за борба.
Днес - шампионска победа, минимална, напрегната, но победа. 3 точки и крачим напред. Ама имали 10 удара? Супер, справили сме се с 9. Стига рев!

Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Разплаках се, какъв драматизъм какво чудо. Сам ли го измисли това?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2025 11:18

plmar написа:Мерино,Калафиори и Рая Давид= 105млн£! Рахийм Стърлинг бонус, не го броим.
Дай пак.

Това беше лятото. Говорих за последния прозорец, когато вече имаха контузените титуляри, но както и да е.
... иначе, ..... Смит Роу, Нкетиа, Рамсдейл = 85 млн!!

Не ми отговори на въпроса, от изминалия кръг чия скамейка предпочиташ?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 фев 2025 15:04

wolf написа:
Liverpool_EC написа: Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Ами той още есента ги правеше тези неща, всеки път като водехме с 1 гол и почвахме да чакаме да свърши мача. Само, че тогава беше на по-късен етап след 60-70 мин, зависи кога повеждахме и не беше толкова фрапантно, като вчера. Затова се чудя, дали го направи просто заради целта към момента или ще го налага, като стил на отбора занапред. Ако е второто - жална ни майка. Ти сега си се вторачил в тези така нужни 3т и нищо друго не те интересува, ама аз гледам малко по-мащабно на нещата. Сега да не се разревеш и за това :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 фев 2025 15:20

Red_Neck написа:
plmar написа:Мерино,Калафиори и Рая Давид= 105млн£! Рахийм Стърлинг бонус, не го броим.
Дай пак.

Това беше лятото. Говорих за последния прозорец, когато вече имаха контузените титуляри, но както и да е.
... иначе, ..... Смит Роу, Нкетиа, Рамсдейл = 85 млн!!

Не ми отговори на въпроса, от изминалия кръг чия скамейка предпочиташ?

Типично за теб, да помпиш мускули на фона на контузиите в другите отбори. Така ли гледаш една скамейка, кръг за кръг според контузиите???? То така сигурно може да изровиш 5 кръга предните 4 години, в които ние сме имали по-силна пейка и от Сити. Да, ама не. Скамейката трябва да се гледа, като затвори летния прозорец, а после кой кога и за колко ще се контузи е божа работа. Това, че сме първи не значи, че не може да се подсилим. И ще ти дам пример, като привлякохме Диаз януари 22, на някой пречеше ли му, че имахме и Мане и Диаз? Че после се контузиха Жота и Фирмино и Мане играеше централен, грешно ли беше това подсилване? Направихме най-силната пролет и се борихме до последно за всичко.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2025 15:46

Ти нормален ли си?
Какви мускули те гонят, какви 5 лева?
Репликирах колегата, защото изключително се подразних от тоталната липса на уважение към отбора ни, ...... отново!
plmar написа:Не е рев, а опит за нормален прочит на фактите! А те са че издишаме физически, поради липсата на каквото и да е качество на пейката!

Именно поради тази причина го попитах чия скамейка предпочита пред нашата. Просто ми стана интересно. Какво и беше на скамейката ни вчера? С контузени и наказани Гомез, Къртис и Гакпо, пак разполагахме с Келъхър, Цимика, Брадли, Куанса, Ендо, Харви, Нунез и Киеза!

Ма можело и по-добре, ....... ма то винаги може!
А може ли да е по-зле? Или "ние сме Ливърпул" и няма как да е зле! Много ви е къса паметта!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 фев 2025 16:36

Liverpool_EC написа:
wolf написа:
Liverpool_EC написа: Ами точно това е проблема за мен, че този отбор второто нямаше нищо общо с Ливърпул. Не знам ти къде видя хъс. За първи път от 21г нямаме опит за удар цяло полувреме. Това е тактиката на кандидат шампиона на свой терен ?!?!?!? , берящ душа да додрапа до 3т. Надали бяха толкова уморени, че да не могат да я ритнат към вратата. Ясно, че и в сезона с титлата имаше измъчени победи с 2:1, но те бяха шампионски, а не това днес. Те бяха постигнати с хъс, понеже отбора се бореше до край. Днес не знам как точно да го определя това. Шампионска щеше да е, ако бяхме ги качили на 4:0 и да покажем на всички, че няма за какво да се напъват. А сега всеки ще е надъхан да се доказва срещу нас, щото ни гледа как след 2:0 се мъчим да удържим някакво голче преднина срещу вегетарианските вълци. Джарел Куанса ни спасява с някакъв клиничен шпагат в 91та минута...За мен днес се заформи един сериозен проблем с игровата философия на отбора, който ще се отразява на играта ни евентуално с години напред. Освен, ако треньора не реши да го промени това. Ама треньорите по принцип много държат на тяхната си игрова философия...

Ами той още есента ги правеше тези неща, всеки път като водехме с 1 гол и почвахме да чакаме да свърши мача. Само, че тогава беше на по-късен етап след 60-70 мин, зависи кога повеждахме и не беше толкова фрапантно, като вчера. Затова се чудя, дали го направи просто заради целта към момента или ще го налага, като стил на отбора занапред. Ако е второто - жална ни майка. Ти сега си се вторачил в тези така нужни 3т и нищо друго не те интересува, ама аз гледам малко по-мащабно на нещата. Сега да не се разревеш и за това :mrgreen:

Тия драматизми ги слушам от около 20 години като доста наши български фенове бяха на мнението, че по-добре да играем красиво отколкото да печелим титлите на Моуриньо. Усещам същия полъх и тук. Целта оправдава средствата, били те грозни победи или пестене преди най-важния етап от сезона

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 фев 2025 17:27

Red_Neck написа:Ти нормален ли си?
Какви мускули те гонят, какви 5 лева?
Репликирах колегата, защото изключително се подразних от тоталната липса на уважение към отбора ни, ...... отново!
plmar написа:Не е рев, а опит за нормален прочит на фактите! А те са че издишаме физически, поради липсата на каквото и да е качество на пейката!

Именно поради тази причина го попитах чия скамейка предпочита пред нашата. Просто ми стана интересно. Какво и беше на скамейката ни вчера? С контузени и наказани Гомез, Къртис и Гакпо, пак разполагахме с Келъхър, Цимика, Брадли, Куанса, Ендо, Харви, Нунез и Киеза!7.

Ма можело и по-добре, ....... ма то винаги може!
А може ли да е по-зле? Или "ние сме Ливърпул" и няма как да е зле! Много ви е къса паметта!

"Липса на уважение към отбора ни"?!?!?!
Извинявай, ма тва би ли ми го превел? Ако ми покажеш само един пример за неуважение, от моя страна към Ливърпул, ще те почерпя където си пожелаеш. И не ми размивай въпроса с "ма тая селекция беше лятото". А нашата селекция каква беше лятото....а януари когато вече виждаш че Слот става! С Киеза ли ще надграждаме? Почвам пейката:
1. Келъхър- топ вратар и в момента.
2. Цимикас- оценка не повече от 3+ по шестобалната.
3. Брадли- с бъдеще в Борнемут.
4. Куанса- надежди, но ми е малко страхлив.
5. Ендо- и ръгането не му се получава.
6. Харви- големи надежди, но след контузията всичко приключи.
7. Нунез- най-голямото ми разочарование.
8. Киеза- за този трансфер не са измислени думи.

В най-важната част от сезона от тая пейка какво да очакваме?
Изображение

Върни се в “Ливърпул”