Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 12:48

groti написа:
LoveAndPeace написа:Тоя ще вземем , оня ще вземем , кой бил добър , кой не :lol: :lol:
Насето Експертизата разкара треньора :lol:
Насе ходи си бе!!!

БеБе не дава

а, не дава - просто му трябва друга "легенда", а Гибончето и Гонзо пристанаха на ДПС. Примерно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 12:53

realno написа:
tmanolov написа:ох, "отдъхнах си" - махнах ме единствения, дето наричаше припоците с правилното им име! И, каква слочаенос точно след това започна спадът в играта на отбора - не, убеден съм, че г.з. няма пръст. Сега ще си назначим придворен шут, който ще говори за "вечни дербита" и ше благодари през ден на спонсорО и гъзО - и всичко ще е точно! Срам за всички левскари!

П.С. Искрено се надявам, че Генчев ще излезе и ще каже някои неща за селекцията, ако има някакви топки! А резултатите, за които го уволниха, са най-добрите на треньор на Левски от много време - ние сме втори и продължаваме за купата. Да припомня ли къде беше КолЮ и от кого отпадна по това време! Анатема трижди на г.з. и поддръжниците му

Левски не е Феноменална партия, че да има значение как треньора нарича оранжевата измама и да ли се харесва и цитира от феновете, а футболен клуб, от който се чакат резултати и най - вече от треньора. Ако треньора си разбира от работата не ме интересува как гледа на припозналите лъжата или дали нарича мача им с тях дерби или не. Видяхме тоя шут като говореше правилните неща за твоите уши, до какво състояние доведе отбора.

На моменти си много неумен - правилните неща за моите уши - това е истина бре, борецо за истината. Ама това умнокрасивите верно сте тъпи като копейки. Оф! Истината ще ви направи свободни. Уж. Генчев не трявбаше да се пипа поне до края на сезона -резултатите му са много по-добри от на колЮ, а няма и 50% от отбора отпреди година, като качество. да излезе и да каже истината за селекцията
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 12:57

Важното е, че смяната е на правилното време. Точно преди подготовката и селекцията. Сега е важно кой ще го смени. Предпочитам скъп треньор и без селекция отколкото селекция, която да я тренира някой като Генчев.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 13:04

tmanolov написа:
realno написа:
tmanolov написа:ох, "отдъхнах си" - махнах ме единствения, дето наричаше припоците с правилното им име! И, каква слочаенос точно след това започна спадът в играта на отбора - не, убеден съм, че г.з. няма пръст. Сега ще си назначим придворен шут, който ще говори за "вечни дербита" и ше благодари през ден на спонсорО и гъзО - и всичко ще е точно! Срам за всички левскари!

П.С. Искрено се надявам, че Генчев ще излезе и ще каже някои неща за селекцията, ако има някакви топки! А резултатите, за които го уволниха, са най-добрите на треньор на Левски от много време - ние сме втори и продължаваме за купата. Да припомня ли къде беше КолЮ и от кого отпадна по това време! Анатема трижди на г.з. и поддръжниците му

Левски не е Феноменална партия, че да има значение как треньора нарича оранжевата измама и да ли се харесва и цитира от феновете, а футболен клуб, от който се чакат резултати и най - вече от треньора. Ако треньора си разбира от работата не ме интересува как гледа на припозналите лъжата или дали нарича мача им с тях дерби или не. Видяхме тоя шут като говореше правилните неща за твоите уши, до какво състояние доведе отбора.

На моменти си много неумен - правилните неща за моите уши - това е истина бре, борецо за истината. Ама това умнокрасивите верно сте тъпи като копейки. Оф! Истината ще ви направи свободни. Уж. Генчев не трявбаше да се пипа поне до края на сезона -резултатите му са много по-добри от на колЮ, а няма и 50% от отбора отпреди година, като качество. да излезе и да каже истината за селекцията

Ами като си толкова принципен и борец за истината, да беше се развилнял като психопат и срещу Рибаря Гербаджия и припознавач. Но най - лицемерно мълчеше и траеше като гербаджия пред Декларация за кордон на дебелия феномен. Аз и него подкрепях, докато не избяга за повече сребърници точно преди мача ни с измамата. За мен Левски е над това какво мисли един треньор за еди кой си отбор. Явно феноменалното облъчване на ПИК ти влияе зле на трезвата и реална преценка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 дек 2024 13:34

realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:

Ами като си толкова принципен и борец за истината, да беше се развилнял като психопат и срещу Рибаря Гербаджия и припознавач. Но най - лицемерно мълчеше и траеше като гербаджия пред Декларация за кордон на дебелия феномен. Аз и него подкрепях, докато не избяга за повече сребърници точно преди мача ни с измамата. За мен Левски е над това какво мисли един треньор за еди кой си отбор. Явно феноменалното облъчване на ПИК ти влияе зле на трезвата и реална преценка.

Браво, ТОП мнение за ония манолката :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 14:41

realno написа:Ами като си толкова принципен и борец за истината, да беше се развилнял като психопат и срещу Рибаря Гербаджия и припознавач. Но най - лицемерно мълчеше и траеше като гербаджия пред Декларация за кордон на дебелия феномен. Аз и него подкрепях, докато не избяга за повече сребърници точно преди мача ни с измамата. За мен Левски е над това какво мисли един треньор за еди кой си отбор. Явно феноменалното облъчване на ПИК ти влияе зле на трезвата и реална преценка.

Айде пак оспамване на темата - никога не съм си мълчал, че Мъри е гербав (или поне с някакви симпатии към тях на местно ниво у аскоу), нито че е припок и говори за някакво "вечно дерби". Абсолютно си е такъв и съм го казвал не веднъж - а подобни долни лъжи подхождат само на син на някой комсомолски секретар, сега громител на копейки, щото такъа е задухал вятърът на промяната. И това хич не е по темата - отново да подчертая - но аз не спестявам критиките и кирливите ризи на никого, само защото е от "нашите"!
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 дек 2024 15:15

realno написа:
tmanolov написа:
realno написа:

Може ли да си толкова .........не в движение.
Ст.Ст. не е бягал от никъде. Още по-малко за "повече сребърници". Ебаваш се с копейките , а повтаряш елементарни опорки също като тях , само че с още по-голям плам.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 дек 2024 15:20

Само може да си мечтаете за хасковския рибар Стоилов. Това е най-добрият треньор на Левски от времето на Гочето до днес. И не се очертава да имаме отново треньор на подобно ниво. Радвайте се на Жадното, Г. Тодоров, Кольо, Топчо и т.н.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 дек 2024 16:17

Хора, не изпадайте в дисфория от напускането на Генчев, както изпаднахте в еуфория при назначаването му. Левски е отбор с вековна история и всеки, от старши треньора до последния на резервната скамейка трябва ежедневно да се доказва, да надгражда, да става по-добър. След първите победи малцина казвахме, че нивата е дълга и пилците се броят напролет. В началото на всички ни харесваха победите, въпреки че бяха благодарение на леката програма. Когато дойдоха мачовете със сериозни противници си видя, че царят е гол. Генчев игра по системата "Едно си баба знае, едно си бае". Как поне веднъж не смени тактиката и схемата на игра. Само на него не му стана ясно, че срещу Лудогорец и срещу Локо Сф не се играе по един и същ начин. Стигнах до извода, че той друго не знае. Под негово ръководство нито един футболист не прогресира, а всички постепенно влошиха играта си и загубиха от качествата си. Казват, че изпуснал съблекалнята. Забелязвам, че открито толерира определени играчи за сметка на други. Това води до личностни конфликти. Качеството на играта се влоши, от "сините в атака" не остана и помен. Имаше само безидейно кюскане на коженото кълбо, безадресно изсипани топки напред, пък там каквото стане, изгуби се интензитета, броя на неточните пасове се увеличи, немалко момчета бяха поставяни на непривични позиции които не отговаряха на качествата им. Отливът на публика е показател, но той не го забелязва, или се прави, че не го забелязва. Продължава да фейсбукства, да облива микрофоните на пишман журналята с думи които допадат на широката аудитория с цел да се хареса. Да, ама не. Феновете искат победи с игра.
Знам, че честата смяна на треньорите не се препоръчва от футболните специалисти, но когато треньорът не знае, не иска или не може да спре регреса, то друг изход освен раздяла няма. Сега започва всичко от начало.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 16:44

tmanolov написа:
realno написа:Ами като си толкова принципен и борец за истината, да беше се развилнял като психопат и срещу Рибаря Гербаджия и припознавач. Но най - лицемерно мълчеше и траеше като гербаджия пред Декларация за кордон на дебелия феномен. Аз и него подкрепях, докато не избяга за повече сребърници точно преди мача ни с измамата. За мен Левски е над това какво мисли един треньор за еди кой си отбор. Явно феноменалното облъчване на ПИК ти влияе зле на трезвата и реална преценка.

Айде пак оспамване на темата - никога не съм си мълчал, че Мъри е гербав (или поне с някакви симпатии към тях на местно ниво у аскоу), нито че е припок и говори за някакво "вечно дерби". Абсолютно си е такъв и съм го казвал не веднъж - а подобни долни лъжи подхождат само на син на някой комсомолски секретар, сега громител на копейки, щото такъа е задухал вятърът на промяната. И това хич не е по темата - отново да подчертая - но аз не спестявам критиките и кирливите ризи на никого, само защото е от "нашите"!

Стига груювщини. Рибаря също не наричаше ловешката лъжа като Генчев с истинското им име, но ти не си отдъхна като избяга, но и до днес продължаваш да съжаляваш за него. Ако това ще те успокои и аз оценявах работата на Рибаря, затова се почувствах предаден от неговото бягство към най - близкия гьол. Но Генчев макар и да не е припок, няма място в клуба ако не носи резултати.

Върни се в “Левски”