9 кръг Ефбет лига /Спартак - Черно море/ 22.09.24 неделя 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 9 кръг Ефбет лига /Спартак - Черно море/ 22.09.24 неделя 20.00ч.
Тези от Коритото са егати нещастните циркаджии! Хем смешници, шутове разни, хем пълни нещастници, аборигени! То да им се присмиваш и подиграваш ли, да им се кефиш на простотиите и пълната аматьорщина и пишман организация или да ги съжаляваш и им се ядосваш, че пак ще вземат да изпаднат и да ни лишат от удоволствието да си ги лупкаме когато, където и както си искаме. А и да освободят място за отбор отдалече /Пирин, Марек или други подобни/, където ще трябва да пътуваме по половин ден натам и толкова обратно. Май повече им се кефя и смея с глас на просташките решения и неандерталски изцепки на "ръководството" или по-скоро напълно неадекватен "собственик"!!! Кой го биеше по главата този жалък човечец Павлин Николов /а може би друг дърпа конците или по-скоро пиците../, да връща на треньорския пост изгоненият като бездомно куче и низвергнат от феновете "тренер" Георгиу?!?!?! Този не могат да го дишат на трибуните и не само /футболистите не са прости, те също виждат, що за "специалист" и "капацитет" е този индивид/! Забавлявам се просто, но на моменти сякаш ми се иска да не изпадат.. :mrgreen: :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
В тоя бъркоч от слаби отбори Спартака може да оцелее и дано, защото те са някакъв оазис сред софийските и околософийските полуотбори. Всеки път като се сетя колко безинтересни мачове трябва да изтърпиме докато стигнем до някакво нажежено дерби, се хващам за главата. Ей го на, селяндура им показа, от билети могат да се правят пари. Ми направете добър продукт и стадиони, и хората ще си дават парите. Ама не, ние трябва да се наслаждаваме на Хебър, Септември, Крумовград, Ботев Вр, Числото и прочие елитни отбори.
Единствено ми е жал донякъде за феновете на този клуб, сред които имам и приятели. Те нямат вина, че афишираните пред широката общественост цели от ръководството на клуба не кореспондират с абсолютно нищо с реалните идеи на ръководните лица в клуба.
Бих им признал единствено умението, с което много умело прикриха от обществеността цялата случваща се вакханалия до дербито с надеждата и вярата на него да се случи някакво чудо и Спартакос да спечели. Дори сериозни премии им се обещаха. Тогава “мача” щеше да бъде друг. Но уви не… Жадуваното чудо не се случи.
Собственикът дори разясняваше в дълги интервюта пред медиите, че физкултурника Кириакос бил архитекта на този отбор и как бил работил с Томаш по селекцията… и т.н. и т.н… Нагли лъжи. А някой помни ли колко потайно Кириакос пристигна във Варна и на мига бе обявен, че заема поста. И това от страх от реакцията на собствените им фенове. Това не е ръководство, а абсолютни смешници.
А нима си мислят, че хората са толкова прости ?!! Нима те няма да осъзнаят истината някой ден ?!!
Ръководство, работещо само и единствено за своите собствени дивиденти и интереси. Жалко за феновете на това жалко подобие на клуб, но и не съвсем. Те си ги търпят… Заслужават си участта.
Бих им признал единствено умението, с което много умело прикриха от обществеността цялата случваща се вакханалия до дербито с надеждата и вярата на него да се случи някакво чудо и Спартакос да спечели. Дори сериозни премии им се обещаха. Тогава “мача” щеше да бъде друг. Но уви не… Жадуваното чудо не се случи.
Собственикът дори разясняваше в дълги интервюта пред медиите, че физкултурника Кириакос бил архитекта на този отбор и как бил работил с Томаш по селекцията… и т.н. и т.н… Нагли лъжи. А някой помни ли колко потайно Кириакос пристигна във Варна и на мига бе обявен, че заема поста. И това от страх от реакцията на собствените им фенове. Това не е ръководство, а абсолютни смешници.
А нима си мислят, че хората са толкова прости ?!! Нима те няма да осъзнаят истината някой ден ?!!
Ръководство, работещо само и единствено за своите собствени дивиденти и интереси. Жалко за феновете на това жалко подобие на клуб, но и не съвсем. Те си ги търпят… Заслужават си участта.
-
- Контакти:
Това е наказанието за цирка с билетите. Черно Море ги срина из основи с тази победа на коритото. Не може някакви каменарски мургавелковци да де ебават с отбора на Варна!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Цирка наистина си заслужава 30 кинта. Сега очакваме разкаяния, молби, после ще хапнат по една пица и туй то.
Въпреки, че имам поглед върху цялостната картина, трябва да призная, че такъв зрелищен цирк дори аз не очаквах. Абсолютен цирк.
Лично аз се двоумя, но повече сякаш предпочитам да останат в ефбет по причина, че и нашият отбор е много по-мотивиран в сезоните, когато ония са в групата. Нека има два отбора и да е ясно, че Черно море е отбора на Варна.
Да назначиш обаче на позицията старши треньор човек, който след дерби двубоя, който дори няма дързостта да влезе в съблеканята, а да се изнижеш като 'пръдня' с полицейски ескорт от стадиона е трагично. Да е нежелан колкото от феновете, толкова и от самите футболисти... и въпреки това да го подкрепяш на позицията посредством придружаващи заплахи от спиране на финансиране ?!?
Браво. Представлението си струва 30-те лева. Развръзката предстои може би с хапване на парче пица, както много точно го казаха преди мен. Там пиците се харчат добре :) :) :)
Лично аз се двоумя, но повече сякаш предпочитам да останат в ефбет по причина, че и нашият отбор е много по-мотивиран в сезоните, когато ония са в групата. Нека има два отбора и да е ясно, че Черно море е отбора на Варна.
Да назначиш обаче на позицията старши треньор човек, който след дерби двубоя, който дори няма дързостта да влезе в съблеканята, а да се изнижеш като 'пръдня' с полицейски ескорт от стадиона е трагично. Да е нежелан колкото от феновете, толкова и от самите футболисти... и въпреки това да го подкрепяш на позицията посредством придружаващи заплахи от спиране на финансиране ?!?
Браво. Представлението си струва 30-те лева. Развръзката предстои може би с хапване на парче пица, както много точно го казаха преди мен. Там пиците се харчат добре :) :) :)
Не мога да повярвам какво се случи със Спартак Вн. Добре, че не ги бихме с 0:5 иначе можеше да има смъртни случаи...
ogrizko написа:Не мога да повярвам какво се случи със Спартак Вн. Добре, че не ги бихме с 0:5 иначе можеше да има смъртни случаи...
Ти остави ами... да не хвърлят белия пешкир насред първенството, че ще ни вземат трите точки от актива...
Nobody007 написа:ogrizko написа:Не мога да повярвам какво се случи със Спартак Вн. Добре, че не ги бихме с 0:5 иначе можеше да има смъртни случаи...
Ти остави ами... да не хвърлят белия пешкир насред първенството, че ще ни вземат трите точки от актива...
Тези точки са като онези 30 лева- могат да ни ги вземат, но емоцията не могат да ни я отнемат. Майтапа настрана, но си мисля че ще доиграят първенството. По един или друг начин, със селяндура или без него, ако не го поискат даже едва ли ще изпаднат. А и нали говориха че искат да лицензират стадиона за мачове в евротурнирите. Във всички случаи този отбор в момента е тотално разбит и за да стане що годе нормален колектив трябва да мине немалко време, а вероятно и други хора.
Nobody007 написа:Vladislav написа:Nobody007 написа:Nobody007 написа:Любопитни и доста интригуващи събития в противниковия отбор… Нищо общо с прокламираната на високо ниво мотивация и концентрация и т.н. :) :) :)
Този мач ще си заслужава, моряци!!!
Нека всички бъдем на стдиона.
Пълна подкрепа от трибуните !!!
Часове преди мача бях написал, че в "плебейската дружина" има сериозни интригуващи събития, касаещи категоричния отказ (по ред причини) на основни играчи заявли, в лицето на човека, наричащ себе си треньор на тази разпасана команда... да вземат участие в предстоящото дерби. Същите не са започнали като титуляри точно по тази причина.
Гледайки между другото мача на запис се вгледах в доста странна ситуация в 61мин. При спряна игра - Ангел Грънчов и Ахмед Ахмедов обмениха изключитено нецензурни реплики помежду си и едва не се сбиха на терена... и забележете Дуду и Дани Димов трябваше да ги разтърват. Всеки може да прегледа 61мин. от мача. Това е жалко подобие на колектив, дисциплина и управление на клуб. Браво :) :) :)
А към момента между другото ситуацията е направо патова при тях :) :) :) Очакват ни още по-интригуващи новини.
Между другото си мисля, че на този собственик- селяндур много ще му ходи за треньор Веско Великов дето води сега Хебър. То изказ, то чудо. Лика прилика.
Аз честно казано не му разбирам на Великов. Трябва преводач... Личното ми мнение обаче е (и го казвам с цялата си сериозност), че той дори би бил по-успешен на позицията от физкултурника.
:) :) :)
"Това, което сам си направиш - никой не може да ти направи". Да им приседнат 2х30-те лева, които 'инвестирах' в клуба им с билетите си лично аз.
Веско е свободен, плебеите могат да налазват. Остава само да разберат какви са му мечтите.