Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.
Това ако не е каръщина, не знам какво е. Неадекватниците от Делиормана не знаят къде се намират днес, но въпреки това водят. Заради автогол на Християн Петров и калитарски изпълнена дузпа от Хайнц.
Въпреки загубения мач, много положителни неща. Загуба без точен удар, единствено мал шанса на Християн направи разликата. Дори и шпагата който направи беше перфектен но просто късмета не беше на негова страна. Правилен път и игра, която вярвам всички искат да следваме. Себе раздаване и здраво тичане през целия мач. А за младоците само адмирации. Делова е змей.
Това е пътя!
Успехите ще дойдат.
Браво на всички.
Обнадеждаващ първи мач.
Това е пътя!
Успехите ще дойдат.
Браво на всички.
Обнадеждаващ първи мач.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Добре играхме и ако се работи по този начин нещата ще се получат. Днешния мач беше тотален малшанс, не можем да виним момчетата. Много рядко се е случвало да надиграем делиормана като гост.
ugly bug написа:Въпреки загубения мач, много положителни неща. Загуба без точен удар, единствено мал шанса на Християн направи разликата. Дори и шпагата който направи беше перфектен но просто късмета не беше на негова страна. Правилен път и игра, която вярвам всички искат да следваме. Себе раздаване и здраво тичане през целия мач. А за младоците само адмирации. Делова е змей.
Това е пътя!
Успехите ще дойдат.
Браво на всички.
Обнадеждаващ първи мач.
Съгласен съм изцяло, но беше важно да спечелим първия мач срещу точно тези. Сега им дадохме повод да говорят, както и на сините приятелки.
-
- Контакти:
играли сте доБро али сте немали шансу. Сега сериозно, този Лудогорец трябваше да биете с разлика. По слаб няма накъде да го хванете.
Едно сносно полувреме и толкова. Второто все едно сме отбор от трета лига. Хайнц е тотал щета, а пък някой тук казваше, че Кареасо е дошъл като крило, а пък на пича спирането му е дълъг пас. Да се налагат Чорбата и Петко, друго позитивно не виждам. Минимум 5 нови ни трябват.
Keep Walking
Хубавото в този мач беше, че играхме доста добре. Тъпото е, че и дузпа ни дадоха, цял мач нямат удар във вратата и пак ни бият. Е, на какво повече можем да разчитаме ? Ако ще и като Реал Мадрид да играем, пак ще ни бият, дори и без удар във вратата, ще намерим начин да се прецакаме и да паднем от тези !
Тоя мач съм го гледал!!! Добра игра, пропусната дузпа и после пречупен отбор...
Не съм привърженик на персонални атаки, но Хайнц беше длъжен да вкара. След пропуснатата дузпа нямаше добро отиграване почти до края на мача.
От друга страна Християн не съм го виждал да прави такава грешка. Ситуацията не беше кой знае колко сложна. Не искам да го обвинявам, но трябваше да е по-концентриран в ситуацията.
След това мачът умря... Някакси се пречупихме и не се виждаше как ще вкараме гол. Резервната скамейка и тя се отрази. Реално никой от резервите не се включи на ниво за мен.
Не съм привърженик на персонални атаки, но Хайнц беше длъжен да вкара. След пропуснатата дузпа нямаше добро отиграване почти до края на мача.
От друга страна Християн не съм го виждал да прави такава грешка. Ситуацията не беше кой знае колко сложна. Не искам да го обвинявам, но трябваше да е по-концентриран в ситуацията.
След това мачът умря... Някакси се пречупихме и не се виждаше как ще вкараме гол. Резервната скамейка и тя се отрази. Реално никой от резервите не се включи на ниво за мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ясно беше, че няма да издържим цял мач с тази преса, която показахме първите 45 мин., но определено ми хареса. Лудогорец биха с опит и малко късмет, като определено са далеч от играта, която могат да играят. Дано виждаме по-често този борбен ЦСКА, обаче без читав нападател ще е много тегаво. Въпреки загубата, аз съм доволен.
Задължително трябва да подпишем с Йоанис Питас, за който днес видях, че АИК (Норвегия) са ни надцакали в офертата. Да не се стискат, ами да дадат колкото е нужно, защото манякът има качества и би бил чудесен нападател.