Новият ни тренер щял да залага на българското, понеже това била идентичността на ЦСКА?! Въпреки че вече не сме през 80-те години на миналия век и добрите БГ играчи се броят на пръстите на едната ръка! Може би заради това националният ни отбор се конкурира с...Фарьорските Острови! Май не звучи много логично да залагаме на българското в момента! Но като няма пари за вносно, ще заложим на нашенско!
Почти същото прилича като "звучене", че се изкарват трудно визи за чужденците, затова ще се подготвяме в Банско! И засега имаме само две официално потвърдени контроли с Беласица и грандът Крумовград! Лошото е, че някои феньове вярват на "новите" началници!
Засега имаме "огромен" потенциал с този треньор и очертаващата се селекция, като за средата на таблицата! И ако се класираме в първата 6-ца сигурно ще е надграждане?!
При Жужето бяхме конкурент на Делиорманя, а сега ще имаме доста повече конкуренти! Та ако не друго, поне със сигурност ще е по-интересно, но за хората със силни нерви! :)
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
За какво ни е целият този щаб и всички тези структурни промени и назначения, ако няма да правим сериозен боеспособен тим? Няма логика в това нещо.!...
Другите теории са от така наречените конспиративни– ние да сме станали обект на някаква задкулисна сделка по високите етажи на властта и просто целта да е отбора да се поддържа и функционира на едно ниво, собственикът да не е Папазки, а незнайно кой и т.н.
Но пак няма логика, защо тогава ще обявят толкова много цели и приоритети в областта на инфраструктурата и ДЮШ.
Нищо не ме притеснява в момента. Единствено тези тримата началници. Те трябва да се докажат с времето дали стават за ЦСКА, но ще им е много трудно.
Другите теории са от така наречените конспиративни– ние да сме станали обект на някаква задкулисна сделка по високите етажи на властта и просто целта да е отбора да се поддържа и функционира на едно ниво, собственикът да не е Папазки, а незнайно кой и т.н.
Но пак няма логика, защо тогава ще обявят толкова много цели и приоритети в областта на инфраструктурата и ДЮШ.
Нищо не ме притеснява в момента. Единствено тези тримата началници. Те трябва да се докажат с времето дали стават за ЦСКА, но ще им е много трудно.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
"Фалиралите" съседи с шумни трансфери, а ние с "огромния бюджет подсигурен за години" сме пълна нула на трансферния пазар.
Оставям изводите за вас, аз моите съм си ги направил ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Не казвам, че при новите всичко ще бъде "цветя и рози", но поне дават някаква надежда за промяна и за това, че най-накрая ще спрем да бъдем просто "конкуренти". Разбира се и господина от Микре в началото дойде с подобни обещания, но всички видяхме какво се случи.
Като минат 2,3 години на САМОСТОЯТЕЛНО управление, тогава можем да им даваме оценки.
Наистина се чудя на тези, които си искат джуджи и стойкас на базата на какво изпитват такива сантименти към тях? Аз лично свързвам техния период с напразни надежди, редица калъфки, безкрайни треньорски смени и множество некадърници, които носеха червената фланелка през тези 8 години.
Като минат 2,3 години на САМОСТОЯТЕЛНО управление, тогава можем да им даваме оценки.
Наистина се чудя на тези, които си искат джуджи и стойкас на базата на какво изпитват такива сантименти към тях? Аз лично свързвам техния период с напразни надежди, редица калъфки, безкрайни треньорски смени и множество некадърници, които носеха червената фланелка през тези 8 години.
MASTER_COOL написа:"Фалиралите" съседи с шумни трансфери, а ние с "огромния бюджет подсигурен за години" сме пълна нула на трансферния пазар.
Кои са шумните трансфери? :mrgreen:

Горе долу добре !
Дано контролите не са показателни за амбициите на новите собственици за развитие на клуба!
Треньор на ЦСКА III ще е Румен Трифонов.
ЦСКА-Беласица - 11:00ч.
Стартов състав: Густаво Бусато (в) (к), 15. Тибо Вион, 13. Браян Кордоба, 2. Лъчезар Иванов, 5. Брадли де Ноойер, 26. Марселино Кареасо, 8. Станислав Шопов, 10. Джонатан Линдсет, 7. Улаус Скаршем, 14. Тобиас Хайнц и 11. Матиас Фаетон
Резерви: 25. Димитър Евтимов (в), 12. Марин Орлинов (в), 20. Асен Дончев, 16. Георги Чорбаджийски, 18. Симеон Александров, 19. Наско Цеков, 24. Марк-Емилио Папазов, 28. Юлиан Илиев, 29. Иван Тасев, 30. Петко Панайотов, 31. Теодор Апостолов, 33. Александър Ганчев
Мачът ще пропуснат Емануел Шакич, който изпитва болки в петата, както и юношите Алесандро Николов и Мартин Сотиров, които са с леки травми.
Стартов състав: Густаво Бусато (в) (к), 15. Тибо Вион, 13. Браян Кордоба, 2. Лъчезар Иванов, 5. Брадли де Ноойер, 26. Марселино Кареасо, 8. Станислав Шопов, 10. Джонатан Линдсет, 7. Улаус Скаршем, 14. Тобиас Хайнц и 11. Матиас Фаетон
Резерви: 25. Димитър Евтимов (в), 12. Марин Орлинов (в), 20. Асен Дончев, 16. Георги Чорбаджийски, 18. Симеон Александров, 19. Наско Цеков, 24. Марк-Емилио Папазов, 28. Юлиан Илиев, 29. Иван Тасев, 30. Петко Панайотов, 31. Теодор Апостолов, 33. Александър Ганчев
Мачът ще пропуснат Емануел Шакич, който изпитва болки в петата, както и юношите Алесандро Николов и Мартин Сотиров, които са с леки травми.
Шопов продължава да се придвижва като костенурка