Е, какво искаш да каже? еВах мамата на отбора, напълних го с ментетата, няма играч, който да се е развил при работата си с мен. Играчите, които включително и аз одобрих са тежки ментета.
За Костов показателно ше бъде къде ше работи след Левски. Еми казвам ви, че със сигурност няма да е в отбор от ранга на Левски.
efbet Лига: Крумовград - Левски (София), Сряда от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: efbet Лига: Крумовград - Левски (София), Сряда от 16:00 ч.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Е, какво искаш да каже? еВах мамата на отбора, напълних го с ментетата, няма играч, който да се е развил при работата си с мен. Играчите, които включително и аз одобрих са тежки ментета.
За Костов показателно ше бъде къде ше работи след Левски. Еми казвам ви, че със сигурност няма да е в отбор от ранга на Левски.
А какъв клуб е "Левски" вече като ранг след 13 години? Макар че... като погледнеш... Нека видим Динамо Загреб и явният мафиот Мамич. Та той направи от Динамо машина за пари. Де да имахме и ние такива мафиоти... Ам' те всички са родоотстъпници.
Бат' ви Венци ви показа пътя. Продаде играч на Сити. Продаде такъв на Фиорентина. А бат' Венци е тежък мафиот. Но знае нещо, което Шиши не знае. Истинският собственик на "Левски" не е идиот, а българофоб. Той купува бизнеси, за да ги закрива. "Левски" държи над водата за гавра.
- metodito
- Контакти:
Между другото има много хляб в Асенчо. Дали обаче ще бъде опечен тоя хляб... Понеже аз виждах голям потенциал и в един Мартин Петков. Тоя за мен беше втория Кривия. Но никой не го разви.
Получи се добра контролка. Потичаха момчетата и толкова! Публиката не ми се коментира. Колкото по-малко са, толкова повече лъсва селенията на средностатистическия фен.
110 години любов!
bilyaletdinov написа:Е, какво искаш да каже? еВах мамата на отбора, напълних го с ментетата, няма играч, който да се е развил при работата си с мен. Играчите, които включително и аз одобрих са тежки ментета.
Марин Петков се разви.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:Между другото има много хляб в Асенчо. Дали обаче ще бъде опечен тоя хляб... Понеже аз виждах голям потенциал и в един Мартин Петков. Тоя за мен беше втория Кривия. Но никой не го разви.
С тая прическа само не знам, на Боримиров ли се прави?
Не гледах мача заради ненормалното време за мач на отбора на народа. Слушах по талавизора само части от първото полувреме, но не чух дрисливите коментаторчета да реват за ЧК.
Кольо тотално скри топката на Генчев днес.
- Kris_men2000
Костов е с класи над Генчев и останалите тренери не само днес. Няма по добър.от него в еб..ти и лигата в момента.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:Костов е с класи над Генчев и останалите тренери не само днес. Няма по добър.от него в еб..ти и лигата в момента.
То не е трудно да си над банда физкултурници... Янев, Светльо Петров, Чичо Гошо, Стамбата Белчев...