danko_sot написа:The_Miz написа:danko_sot написа:Гледам 99 процента от феновете по форумите се радват. Значи Циркът работи с пълна сила. ;)
Иначе няма нормален отбор в света, който да купува играчи над 32-33 години, освен по някакви изключение, когато цялото ръководство се е събрало и е сметнало това за целесъобразно. Ще ви дам пример с най-добрия клуб в света, въпреки че това е все едно да сравняваме магаре с най-расовия кон в света (познайте кой е магарето). Миналия сезон Ман Сити спечелиха всичко възможно. 32-годишният Гюндоган изнесе невероятен сезон, вкара много решителни голове. Накрая на сезона обаче му бе предложен само 1-годишен договор, с то й естествено искаше по-голям. Но Сити не клекнаха. Де Бройне по подобен сценарий (и той е на 32 мисля)също не му бе предложен дългосрочен договор. Това са играчи топа на топа, както се казва. Няма нормално функциониращ и развиващ се клуб, който да не се стреми да взима млади играчи , които да развива и експлоатира в най-добрите им години. Във футбола място за сантименти няма и примерите с Гюндоган и Де Бройне го доказват.
При Ганчев всичко е на емоции и на моменти. Обадили са му се явно, че има възможност да се върне Каранга и той на своя глава е казал добре, а реално дори не е ясно дали ще продаваме Естрада и имали ли сме въобще нужда от нападатели.
И последно преди време дадох като пример интервю на Гицов от престоя му в Австрия и примерите, които той дава за интегрирането на юношите в тогавашния му клуб. Той каза, че не треньорът решава толкова да залага на определени юноши, защото те често избягват това, а ръководството на отбора. То налага на треньора да пуска определени юноши иска-не иска. Много от тези юноши не могат да захапят така да се каже година, дори две, но после някои стигат до националния отбор и т.н. Не е ли най-нормалното ти ако си президент на един клуб и си гледаш школичката, грижиш се за развитието й, да искаш тея деца , дето си го отгледал все едно в твоята градина, да искаш да получат поне шанс??? Не да им даваш наготово, но поне им дай шанс, Ганчеввввв!!!
Не си прав, че няма отбори, които да привличат по-възрастни играчи. Милан взеха Жиру на 35 години и още им е основен играч. Джеко пристигна в Интер на 35 и вкарваше доста. Левандовски в Барса, същата работа. Ако играчът е класен и здрав, няма чак толкова значение на колко е. А и нашето първенство си е аматьорска лига направо.
Да взеха ги. А ние кой взехме Крокодила, който се оказа с хронична контузия? Дотук има-няма 90 минути престой на терена от изиграни 15 мача поне. Оправдано ли е според теб?
И сега Каранга. Хубаво, И аз съм му фен, ама тея трансфери само показват, че в клуба не си мисли в перспектива и от тях прозира аматьорщина. Всеки трансферен прозорец собственикът си прави сам на себе си трансферни подаръци.
Тва е всичко друго, но не и професионален футболен клуб. Тва е цирк "Гриша Ганчев". Сега гледам на снимките психоложката, дето я е взел на лагера ( и аз не знам за кво) пуснала се по екип и още малко треньор го раздава :)
Ами извинявам се ама селянията и чалготията край нямат при нас.
Да прави стадиона Гришата и да си ходи. И без тва каза, че тва е последната му цел.
За психоложката не съм съгласен.
Точно там и е мястото.
Къде да стои? В София и да ги чака да се върнат след месец.