RMCF написа:Добри групи се получиха като цяло. Само на Англия групата ще е мъка за гледане.
Съгласен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RMCF написа:Добри групи се получиха като цяло. Само на Англия групата ще е мъка за гледане.
Udoji90 написа:На мен ми е интересно Мароко дали не могат да изненадат неприятно един измежду Белгия и Хърватия. Африканците имат доста приличен състав в момента, хърватите минаха връхната си точка, а при Белгия защитниците и Е. Азар са застаряващи вече. Испания и Япония са двата отбора, които най-много харесвам - за съжаление се паднаха в една група, и то с на хартия най-трудния съперник от втора урна.
insaneboy1 написа:Udoji90 написа:На мен ми е интересно Мароко дали не могат да изненадат неприятно един измежду Белгия и Хърватия. Африканците имат доста приличен състав в момента, хърватите минаха връхната си точка, а при Белгия защитниците и Е. Азар са застаряващи вече. Испания и Япония са двата отбора, които най-много харесвам - за съжаление се паднаха в една група, и то с на хартия най-трудния съперник от втора урна.
За Испания Германия е много по-удобен съперник от Португалия например, защото не играят затворен футбол, а ще пресират и ако им се излезе от пресата става лесно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта