ШЛ: ПСЖ - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: ПСЖ - Реал Мадрид, Вторник от 22:00
Много, много слаби. Как може цял мач да нямат нито едно положение... Късмет, че паднаха само с 1:0.
- Furious_Monk
Брутално, за феновете на Перес и Анчелоти безкрайно унизително... иначе... при други условия, друг резултат.
П.П
Титлата е важна, другото е просто допълнение... В Европа сме слаби, но ако загубим и титлата...
П.П
Титлата е важна, другото е просто допълнение... В Европа сме слаби, но ако загубим и титлата...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Искам да видя някой позитивен след този мач, моля ви
Паце, кажи нещо хубаво да го еба
Последна промяна от LevskiZavinagi на 16 фев 2022 00:10, променено общо 1 път.

- paceto
- Контакти:
От декември месец разправям, че няма как да се преборим с ПСЖ в момента, но някои ме обвиниха, че съм се предал и не съм бил едва ли не фен. Просто съм реалист и виждам какво е положение без да се заблуждавам и да правя празни надежди.
Същото казах и за мача с Билбао за Купата и че ще е коренно различен от онзи финал за Супер купата. Да си гледат първенството пък да видим дали ще се справим там понеже за сега с тези мъки да вкарваме голове всичко може да стане.
Ей, ме е.
Същото казах и за мача с Билбао за Купата и че ще е коренно различен от онзи финал за Супер купата. Да си гледат първенството пък да видим дали ще се справим там понеже за сега с тези мъки да вкарваме голове всичко може да стане.
LevskiZavinagi написа:Искам да видя някой позитивен след този мач, моля виПаце, кажи нещо хубаво да го еба
Ей, ме е.
- Furious_Monk
Сърцето ми гори... което е положително... не вярвах, че все още имам такова.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
CSKA69 написа:До момента мастърклас от Татко Карло в Париж. Умишлено дава притежанието на топката на ПСЖ, които не знаят какво да правят с него, понеже те също са контраатакуващ отборТипично по италиански целта е да се "изклати" ПеЕсЖето с някоя контра, ако ли не, има и реванш
Копирам това мнение тук от другата тема, защото горе-долу съм съгласен с него. Малко остана и Татко Карло щеше да ги излъже. Едва ли някой си е представял, че може да вземем резултат там без тактическо надлъгване.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- paceto
- Контакти:
За малко да се получи да ги лъзнем поне с 0:0, ама класата на Мбапе си каза тежката дума.
Да ги излъже с какво - та този Реал си е жива трагедия .. на реванша ще ни бият поне с 2 гола разлика .
LevskiZavinagi написа:Искам да видя някой позитивен след този мач, моля виПаце, кажи нещо хубаво да го еба
Перес да се махне - това ще е най-позитивното.
- paceto
- Контакти:
И кой да дойде пак да попитам, че нещо се мълчи в тази посока.
На последните два опита нямаше кандидати, а на последният се появи някакъв младок, който не знам от къде се пръкна, ама се отказа после понеже му трябваха някакви пари, които не успя да намери.
Като гледам как се избиват да дойдат да управляват Реал, че направо всеки път е напрегнато на изборите.
Нали знаеш, че ако има сериозен кандидат Перес няма как да спечели сега на тези години, така че кандидати с топки както се вижда няма, а и за този пост се иска да имаш и връзки навънка и да знаеш как да процедираш при трансфери и прочие. Такъв на хоризонта аз не виждам в момента и ако дойде ще е пак някое старо куче близък до Перес понеже той вече е на възраст (през март прави 75) и ще дойде момент, в който да го замени някой съвсем скоро.
След Сантяго Бернабеу, то Перес е най успешният ни президент за добро или лошо.
На последните два опита нямаше кандидати, а на последният се появи някакъв младок, който не знам от къде се пръкна, ама се отказа после понеже му трябваха някакви пари, които не успя да намери.
Като гледам как се избиват да дойдат да управляват Реал, че направо всеки път е напрегнато на изборите.
Нали знаеш, че ако има сериозен кандидат Перес няма как да спечели сега на тези години, така че кандидати с топки както се вижда няма, а и за този пост се иска да имаш и връзки навънка и да знаеш как да процедираш при трансфери и прочие. Такъв на хоризонта аз не виждам в момента и ако дойде ще е пак някое старо куче близък до Перес понеже той вече е на възраст (през март прави 75) и ще дойде момент, в който да го замени някой съвсем скоро.
След Сантяго Бернабеу, то Перес е най успешният ни президент за добро или лошо.