Летен трансферен прозорец и контроли 2021/2022
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2021/2022
Според мен Любо търси крила или поне би трябвало, Синклер си тръгва, Енрике също, днес се чу и за Кейта всичките са крила. Срещу тях е привлечен само Бай Йоан,обаче от него не се знае какво ще излезе. Радвам се ,че поне Кери остана,за Йомов не знам какво да кажа,мисля, че Митков е най-добър от всички
. Та картинката по фланговете не е цветуща.

Последна промяна от sly на 03 юни 2021 22:28, променено общо 2 пъти.
Сега четох ,че някакъв бразилец качил самолета от Азия
.Иначе има богата визитка,често ги сменял отборите ми се струва,но нека да видим.

Бразилецът май няма да го бъде, поне според Топспорт. Аз чакам Макута да обявят, но той май е с националния на Конго в момента.
sly написа:шивача написа:За мен най-добрия трансфер ще е този на Антон Божков
Ако се случи ще е супер:) , дочул ли си нещо или просто така ти се иска?
Преди фалита бях чул, че иска да е в ЦСКА. Сега само ми се иска...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ей, умлЕла работа, преди години с по 3-4ма на ден подписвахме! 

шивача написа:sly написа:шивача написа:За мен най-добрия трансфер ще е този на Антон Божков
Ако се случи ще е супер:) , дочул ли си нещо или просто така ти се иска?
Преди фалита бях чул, че иска да е в ЦСКА. Сега само ми се иска...
Ясно

goshev написа:Ей, умлЕла работа, преди години с по 3-4ма на ден подписвахме!
Точно преди първия мач ще домъкнат 2-3 преотстъпени от някъде
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
ЦСКА-София се подсили с френския полузащитник Кристиян Жуниор Нзила-Гома. 20-годишният халф през изминалия сезон беше част от младежката формация на италианския Наполи, като през пролетта наставникът Дженаро Гатузо оцени потенциала му и го покани да тренира с представителния тим.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Това ни е играта. Около 20 годишни, с перспектива. Друг начин за завъртането на колелото няма!
Хайл Мусолини