ВЛ: Фулъм - Ливърпул 13.12.2020 |18:30| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 13.12.2020 |18:30| 1-1 FT

Мнениеот KOPScousers » 14 дек 2020 10:29

Не се навивайте сами, никого няма да купим и пак ще има разочаровани. Знаете какви са тия смешници янките, най-близките журналисти до клуба твърдят, че е малко вероятно да се купят нови играчи през януари, значи работата е ясна. Очаквам в близките седмици и Клоп да излезе и да каже, че няма да привличаме нови, че сме си супер с 1 здрав типичен ЦЗ, като и той няма да си вярва, все пак говорим за Матип, който вчера пак беше сменен с някакви проблеми. Сега дали ще го мисли действително, чак не ми се вярва, ама ще му се наложи пак, според мен. Каквото кажат тези над него. :roll: :evil:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 14 дек 2020 10:49

KOPScousers написа:Не се навивайте сами, никого няма да купим и пак ще има разочаровани. Знаете какви са тия смешници янките, най-близките журналисти до клуба твърдят, че е малко вероятно да се купят нови играчи през януари, значи работата е ясна. Очаквам в близките седмици и Клоп да излезе и да каже, че няма да привличаме нови, че сме си супер с 1 здрав типичен ЦЗ, като и той няма да си вярва, все пак говорим за Матип, който вчера пак беше сменен с някакви проблеми. Сега дали ще го мисли действително, чак не ми се вярва, ама ще му се наложи пак, според мен. Каквото кажат тези над него. :roll: :evil:

След фиаското с Ван Дайк изобщо не са надеждни въпросните най-близки журналисти. Каквото им спуснат, такова казват. Всичкото инфо идва от чужбина. Аз не очаквам нищо, нито пък мрънкам като не се купи някого или паднем. Коментирам, че е задължително след като двамата ни титулярни защитници са контузени за цял сезон, а тяхната алтернатива е защитник, който за съжаление е чуплив + много добрият в защита Фабиньо, но така се лишаваме от негово присъствие в центъра.

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 14 дек 2020 12:45

Liverpool_EC написа:
LFC06 написа:
Liverpool_EC написа:Като се обърне каруцата - пътища много и всеки става треньор. Състава отъня брутално, треньора няма много избор, каквото дойде-такова. Поделихме по едно полувреме и съответно точките. Жалко, че Къртис не можа да я направи при онзи рейд къде почна от нашата половина. Днес срещу този напръхан Фулъм от първите 30 мин много липсваше най-борбения ни халф-Фабиньо :!:
Ебати фала срещу Салах при гола на Фулъм, пред очите на съдията, обаче той гледаше нагоре топката, колко високо лети...
Не знам, ама Салах и Фирмино редовно са нареждани за добро утро и добър ден, обаче по някаква луда логика за Мане никога думичка не се казва. А той си е слаб от началото на сезона. Вече 8 мача без гол, ако това се случи на Салах, щеше да е продаден още след 3тия. Да вземе да се посъбуди малко вече Садио, че не знам дали знае, ама във форумът е много по-важен, по-ключов, по-клиничен и по-подаващ от Салах. Да вземе вече да вкара някой гол, че да оправдае реномето си, дет се вика.
Улвърхямптън не знам какво ги броите толкова, имат 1 победа в 10 мача без Хименез :!: Без него са друг отбор просто.

Има избор и то не лош както се видя в някои срещи.Добре, защо след като се вижда прекрасно,че Фабиньо липсва пред защитата и не играе добре като централен защитник,не си пуска младите централни?Само да питам,за чии дедов ги държи на скамейката срещу гранда Фулъм?И когато не са в състава за мача,защо след като сме без зщитници?

Има голяма разлика какво си видял ти (и някои други) в някои срещи и какво е видял треньора. За да ме разбереш по-добре трябва да прочетеш мненията след равния с Брайтън, в който игра Н.Филипс. Масовите коментари бяха "Филипс се справи добре" и "отбора изглеждаше зле". Да ама те нещата са свързани. Филипс игра долу-горе добре, обираше високите топки, но чистеше на посоки. И от тези чистения ние губим владението на топката. Брайтън си биеха тъчове в нашата половина и си организираха лесни атаки. И накрая вместо Ливърпул да направи 5,6 атаки, Брайтън ги направи... и после във форума "отбора игра зле". На Клоп не му трябва просто някакъв защитник, който да я чисти. Това са минималните разбирания за защитник на разбирачите във форума-щом я е изчистил, значи е добре. Затова ти си мислиш, че той има избор, ама това е като да ти се спука гумата на колата и ти да си мислиш, че имаш избор с резервната гума. Не ти нямаш избор-ти имаш една резервна и трябва да ползваш нея, обаче тя е с ограничени възможности-колата ти върви, ама с 90км/ч. Ти вече не можеш да вдигнеш 120, защото резервната поничка не ти го позволява. Разбираш ли? Днес проблема беше, че не можехме да разрушим играта и ритъма на Фулъм и те си владееха топката и си разиграваха и организираха атака след атака. Затова Клоп смени Матип с Хендерсън, а не с Филипс. Така запазихме топката и ги изтласкахме в тяхната половина и второто те направиха 3 контри на кръст. И така Клоп без да има избор игра с 2 халфа за ЦЗ, но успя да стигне до равния, а ти щеше да пуснеш Филипс да я чисти в тъч и Фулъм щяха да си кибичат в нашата половина и да ни довършат с 2:0.
Затова не е зле да си охладите малко ентусиазма, че с Н.Филипс ще защитим титлата. То, ако ставаше с такива играчи да се взимат титли Кристъл Палас щяха да я вдигат всяка година ;) Освен това някой написа,че бил откачил, като пуснал Минамино. Еми кой да пусне след поредната контузия на Кейта и липсващите Милнър и Тиаго? Видяли, кой ти е другият наличен халф на пейката-Джейк Кейн...или и него да почнем да обиграваме от няма и къде и да пишем, че Клоп има избор. Някои тука като ви чета, май нямате никакъв проблем да започвате мачовете с 5,6 юноши и да изкъртите ВЛ. Фантазиите са безплатни...а всъщност Н. Уилямс и Къртис Джоунс бяха единствените планирани юноши, които да получават шансове през сезона. И ако не бяха толкова контузии, щяха да се им много по-ограничени появите. Сега изведнъж всички други станаха големия избор. Ама на кой? На Клоп преди старта на сезона или на разбирачите, като сънуват победи с 19-годишни новобранки?[

Уважавам мнението на всеки,но аз не мисля,че е удачно да играем без нито един класен играч в центъра.Ако вчера беше някой съвсем малко по-стойностен отбор заминавахме на 3 гола минимум.Отделно съдията ни подпря във важните моменти.Ливърпул не заслужаваше да победи,а равенството си беше бонус.Това е,който го отрича значи е време да свали розовите очила.Разбирам,че е тежко в момента с толкова контузии,но затова е виновен целия щаб и най-вече Клоп,защото постоянно повтаряше че няма нужда от никой.Собствениците имат стриктна финансова политика,но отпускаха пари за всички,които пожела.Не забравяйте,че точно тази политика ни донесе последните успехи.Клоп продаде и Ловрен,който в момента щеше да върши перфектна работа.Разви много играчи,но всичко това е напът да замине в канала.Не виждам как ще издържим този сезон,освен да се надяваме на чудо.Даваме жертви всеки мач!Оплакваш се от графика,а в безмислен мач с Мидтиланд пускаш основни играчи.Резултата е,че най-важния играч в най-добра форма ще пропусне два месеца.Къде му е логиката?Дано си вземе поука и да планира по-добре следващите сезони.Имаме най-добрия мениджър в света,но този сезон определено нещо куца в подготовката и планирането.
Формата е временна,класата е вечна!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 14 дек 2020 23:41

LFC06 написа:Уважавам мнението на всеки,но аз не мисля,че е удачно да играем без нито един класен играч в центъра.Ако вчера беше някой съвсем малко по-стойностен отбор заминавахме на 3 гола минимум.Отделно съдията ни подпря във важните моменти.Ливърпул не заслужаваше да победи,а равенството си беше бонус.Това е,който го отрича значи е време да свали розовите очила.Разбирам,че е тежко в момента с толкова контузии,но затова е виновен целия щаб и най-вече Клоп,защото постоянно повтаряше че няма нужда от никой.Собствениците имат стриктна финансова политика,но отпускаха пари за всички,които пожела.Не забравяйте,че точно тази политика ни донесе последните успехи.Клоп продаде и Ловрен,който в момента щеше да върши перфектна работа.Разви много играчи,но всичко това е напът да замине в канала.Не виждам как ще издържим този сезон,освен да се надяваме на чудо.Даваме жертви всеки мач!Оплакваш се от графика,а в безмислен мач с Мидтиланд пускаш основни играчи.Резултата е,че най-важния играч в най-добра форма ще пропусне два месеца.Къде му е логиката?Дано си вземе поука и да планира по-добре следващите сезони.Имаме най-добрия мениджър в света,но този сезон определено нещо куца в подготовката и планирането.

И аз уважавам мнението на всеки, ама от всичко къде си изписал, само важи, че вчера не заслужавахме победата. Другото са слаби нерви, водещи до грешни обвинения. Между другото, колкото повече те чета, толкова повече почва да ти личи старият ник- нЕлбандиян ;) Ако искаш ме излъжи, че не знаеш, за кого говоря - няма проблем. Само не знам как ще излъжеш себе си :)

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 15 дек 2020 12:15

Liverpool_EC написа:
LFC06 написа:Уважавам мнението на всеки,но аз не мисля,че е удачно да играем без нито един класен играч в центъра.Ако вчера беше някой съвсем малко по-стойностен отбор заминавахме на 3 гола минимум.Отделно съдията ни подпря във важните моменти.Ливърпул не заслужаваше да победи,а равенството си беше бонус.Това е,който го отрича значи е време да свали розовите очила.Разбирам,че е тежко в момента с толкова контузии,но затова е виновен целия щаб и най-вече Клоп,защото постоянно повтаряше че няма нужда от никой.Собствениците имат стриктна финансова политика,но отпускаха пари за всички,които пожела.Не забравяйте,че точно тази политика ни донесе последните успехи.Клоп продаде и Ловрен,който в момента щеше да върши перфектна работа.Разви много играчи,но всичко това е напът да замине в канала.Не виждам как ще издържим този сезон,освен да се надяваме на чудо.Даваме жертви всеки мач!Оплакваш се от графика,а в безмислен мач с Мидтиланд пускаш основни играчи.Резултата е,че най-важния играч в най-добра форма ще пропусне два месеца.Къде му е логиката?Дано си вземе поука и да планира по-добре следващите сезони.Имаме най-добрия мениджър в света,но този сезон определено нещо куца в подготовката и планирането.

И аз уважавам мнението на всеки, ама от всичко къде си изписал, само важи, че вчера не заслужавахме победата. Другото са слаби нерви, водещи до грешни обвинения. Между другото, колкото повече те чета, толкова повече почва да ти личи старият ник- нЕлбандиян ;) Ако искаш ме излъжи, че не знаеш, за кого говоря - няма проблем. Само не знам как ще излъжеш себе си :)

Познаваш толкова,колкото си мислиш,че разбираш от футбол.Ок,прав си!
Формата е временна,класата е вечна!

Върни се в “Ливърпул”