Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Не се навивайте сами, никого няма да купим и пак ще има разочаровани. Знаете какви са тия смешници янките, най-близките журналисти до клуба твърдят, че е малко вероятно да се купят нови играчи през януари, значи работата е ясна. Очаквам в близките седмици и Клоп да излезе и да каже, че няма да привличаме нови, че сме си супер с 1 здрав типичен ЦЗ, като и той няма да си вярва, все пак говорим за Матип, който вчера пак беше сменен с някакви проблеми. Сега дали ще го мисли действително, чак не ми се вярва, ама ще му се наложи пак, според мен. Каквото кажат тези над него.![]()
Liverpool_EC написа:LFC06 написа:Liverpool_EC написа:Като се обърне каруцата - пътища много и всеки става треньор. Състава отъня брутално, треньора няма много избор, каквото дойде-такова. Поделихме по едно полувреме и съответно точките. Жалко, че Къртис не можа да я направи при онзи рейд къде почна от нашата половина. Днес срещу този напръхан Фулъм от първите 30 мин много липсваше най-борбения ни халф-Фабиньо![]()
Ебати фала срещу Салах при гола на Фулъм, пред очите на съдията, обаче той гледаше нагоре топката, колко високо лети...
Не знам, ама Салах и Фирмино редовно са нареждани за добро утро и добър ден, обаче по някаква луда логика за Мане никога думичка не се казва. А той си е слаб от началото на сезона. Вече 8 мача без гол, ако това се случи на Салах, щеше да е продаден още след 3тия. Да вземе да се посъбуди малко вече Садио, че не знам дали знае, ама във форумът е много по-важен, по-ключов, по-клиничен и по-подаващ от Салах. Да вземе вече да вкара някой гол, че да оправдае реномето си, дет се вика.
Улвърхямптън не знам какво ги броите толкова, имат 1 победа в 10 мача без ХименезБез него са друг отбор просто.
Има избор и то не лош както се видя в някои срещи.Добре, защо след като се вижда прекрасно,че Фабиньо липсва пред защитата и не играе добре като централен защитник,не си пуска младите централни?Само да питам,за чии дедов ги държи на скамейката срещу гранда Фулъм?И когато не са в състава за мача,защо след като сме без зщитници?
LFC06 написа:Уважавам мнението на всеки,но аз не мисля,че е удачно да играем без нито един класен играч в центъра.Ако вчера беше някой съвсем малко по-стойностен отбор заминавахме на 3 гола минимум.Отделно съдията ни подпря във важните моменти.Ливърпул не заслужаваше да победи,а равенството си беше бонус.Това е,който го отрича значи е време да свали розовите очила.Разбирам,че е тежко в момента с толкова контузии,но затова е виновен целия щаб и най-вече Клоп,защото постоянно повтаряше че няма нужда от никой.Собствениците имат стриктна финансова политика,но отпускаха пари за всички,които пожела.Не забравяйте,че точно тази политика ни донесе последните успехи.Клоп продаде и Ловрен,който в момента щеше да върши перфектна работа.Разви много играчи,но всичко това е напът да замине в канала.Не виждам как ще издържим този сезон,освен да се надяваме на чудо.Даваме жертви всеки мач!Оплакваш се от графика,а в безмислен мач с Мидтиланд пускаш основни играчи.Резултата е,че най-важния играч в най-добра форма ще пропусне два месеца.Къде му е логиката?Дано си вземе поука и да планира по-добре следващите сезони.Имаме най-добрия мениджър в света,но този сезон определено нещо куца в подготовката и планирането.
Liverpool_EC написа:LFC06 написа:Уважавам мнението на всеки,но аз не мисля,че е удачно да играем без нито един класен играч в центъра.Ако вчера беше някой съвсем малко по-стойностен отбор заминавахме на 3 гола минимум.Отделно съдията ни подпря във важните моменти.Ливърпул не заслужаваше да победи,а равенството си беше бонус.Това е,който го отрича значи е време да свали розовите очила.Разбирам,че е тежко в момента с толкова контузии,но затова е виновен целия щаб и най-вече Клоп,защото постоянно повтаряше че няма нужда от никой.Собствениците имат стриктна финансова политика,но отпускаха пари за всички,които пожела.Не забравяйте,че точно тази политика ни донесе последните успехи.Клоп продаде и Ловрен,който в момента щеше да върши перфектна работа.Разви много играчи,но всичко това е напът да замине в канала.Не виждам как ще издържим този сезон,освен да се надяваме на чудо.Даваме жертви всеки мач!Оплакваш се от графика,а в безмислен мач с Мидтиланд пускаш основни играчи.Резултата е,че най-важния играч в най-добра форма ще пропусне два месеца.Къде му е логиката?Дано си вземе поука и да планира по-добре следващите сезони.Имаме най-добрия мениджър в света,но този сезон определено нещо куца в подготовката и планирането.
И аз уважавам мнението на всеки, ама от всичко къде си изписал, само важи, че вчера не заслужавахме победата. Другото са слаби нерви, водещи до грешни обвинения. Между другото, колкото повече те чета, толкова повече почва да ти личи старият ник- нЕлбандиянАко искаш ме излъжи, че не знаеш, за кого говоря - няма проблем. Само не знам как ще излъжеш себе си
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта