Грешките са си грешки, но определено швейцарците са си по-добрият отбор.
Като цяло не сме толкова зле.
Защитата издъхна заради хората пред тях.
Санкарето ми идва леко тромав за позицията.
Синклер може да помага на Вион много повече, но Пеняранда най не се вписва в мача.
За мен започването с новото латино е огромна грешка. Тоя във фаза защита само маркира, а в атака е крайно неефективен - излишни стойки и докосвания. Само с опъване на гащетата не става!
Дано върнем поне гол-два.
Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Йънг Бойс-ЦСКА/5.11.2020/22:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Йънг Бойс-ЦСКА/5.11.2020/22:00ч
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Антов при третия гол, се изтегли назад да прави изкуствена засада, без да съобрази, че Матей покрива, този, който Антов се опита да остави в засада. Защитата ни е зле, в атака няма кой да вкарва, в средата на терена ни няма никакви. Логично, няма на какво да се надяваме, след като във всяка фаза на играта ни няма никакви. И между другото Йънг Бойс са по-добри от Етър и Царско село. Ако ни покрие късмета, може да не загубим с повече от 5 гола.
След мача в Италия си повярвахте и решихте да мачкате с отворена игра и висока преса . Ако продължите в тоя дух до 70-та минута ще сте сдали багажа и ще трябва да разчитате на милостта на "младите момчета" . Иначе се очаква голям срам.
Между другото един негър в средата много ги бърка топките и много се бави. Ако го сменят ще сте с една идея по-добре.
Между другото един негър в средата много ги бърка топките и много се бави. Ако го сменят ще сте с една идея по-добре.
Санкаре, трябва да го сменят веднага. Само грешни пасове и предпоставки за контри.
Skywalker написа:Антов при третия гол, се изтегли назад да прави изкуствена засада, без да съобрази, че Матей покрива, този, който Антов се опита да остави в засада. Защитата ни е зле, в атака няма кой да вкарва, в средата на терена ни няма никакви. Логично, няма на какво да се надяваме, след като във всяка фаза на играта ни няма никакви. И между другото Йънг Бойс са по-добри от Етър и Царско село. Ако ни покрие късмета, може да не загубим с повече от 5 гола.
И аз си помислих в началото, че иска да прави засада, но на повторенията се видя, че тръгва да пази друг човек.
На Вальо му трябва опитен партньор, който да го пере през врата и истински мачове срещу такива бързи и грамотни нападатели, за да се научи. И да не чете хвалебствията по медиите, понеже са заблуда.
Въпреки две-три грешки на Антов, за мен Матей е на ниво Б група. Другото е, че имаме двама-трима, които в дефанзивен план са кръгла 0. Оттам идва зора в защита.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
djd написа:Skywalker написа:Антов при третия гол, се изтегли назад да прави изкуствена засада, без да съобрази, че Матей покрива, този, който Антов се опита да остави в засада. Защитата ни е зле, в атака няма кой да вкарва, в средата на терена ни няма никакви. Логично, няма на какво да се надяваме, след като във всяка фаза на играта ни няма никакви. И между другото Йънг Бойс са по-добри от Етър и Царско село. Ако ни покрие късмета, може да не загубим с повече от 5 гола.
И аз си помислих в началото, че иска да прави засада, но на повторенията се видя, че тръгва да пази друг човек.
На Вальо му трябва опитен партньор, който да го пере през врата и истински мачове срещу такива бързи и грамотни нападатели, за да се научи. И да не чете хвалебствията по медиите, понеже са заблуда.
На Вальо мачовете му със Занев са си ОК. Просто не им се получава сработване с Матей и това си е.
Хайл Мусолини
Йомов, освен да тича до края на терена, друго не знае от този спорт. Ама никаква креативност.
Мдааа...
Нищо фатално не се случи.
Да си извлечем позитивите, понатрупаха още малко опит но трябва още много,много,много работа .

Нищо фатално не се случи.
Да си извлечем позитивите, понатрупаха още малко опит но трябва още много,много,много работа .

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Незнам Синчец, ама лично аз не съм го виждал толкова неадекватен.
А, случвало се е, просто не сте обърнали внимание или не е било фатално.
Доста ми прилича на историята с Найденов-10 години халф, там му е силата, но ще го преправяме на десен бек. Сега е големият грешник в Левски, но дали той е виновен?
Тези експерименти се правят , и дори са полезни, с децата на футбол 5, футбол 7...там всеки трябва да пробва постовете и да се види как се справя. На 19-20 години да те преквалифицират ми звучи малко несериозно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]