efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Fbf

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот Fbf » 20 фев 2020 18:03

За купата е направо all in.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 фев 2020 18:52

mikata написа:Важен е мача за купата тоя е без значение :cry:

За купата трябва да напълним стадиона :!:

Fbf

Мнениеот Fbf » 20 фев 2020 18:54

Стадиона трябва да бъде пълен или почти пълен във всеки мач независимо турнира и финансовото състояние на клуба. Все пак сме от отбора на народа.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 фев 2020 19:03

Който не може да ходи на мачове да взима билети :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 фев 2020 21:16

mikata написа:Важен е мача за купата тоя е без значение :cry:

Напротив, всички мачове са важни... Особено играта и резултатите в тях. На Левскарите ни трябва малко, за да почнем да пълним стадиона. Със слаба игра и омаловажаване на мачовете, че нямали значение не се привличат хора на стадиона.
Поне моето мнение е, че щом искаме пълен стадион се налага и тези на терена да показват добри игри и резултати.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 фев 2020 21:51

Само че ,в по -голямата си част футболистите са в Левски за година-две,а ние си оставаме с отбора цял живот.
Така че трябва да подкрепяш без условия ,цял живот.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 фев 2020 00:12

vlong написа:Само че ,в по -голямата си част футболистите са в Левски за година-две,а ние си оставаме с отбора цял живот.

Само, че се намираме в България... А, тук за да е пълен стадиона е необходимо поне едно от следните условия: Отбора да играе добър футбол, да побеждава, да е замесен в битка за трофей, да е класиран на финал, да участва в Европа.
Ако не вярваш, то може да ми дадеш пример с поне един български отбор, който си пълни стадиона всеки мач без условия и само заради доживотната подкрепа на неговите верни фенове. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2020 00:22

vlong написа:Само че ,в по -голямата си част футболистите са в Левски за година-две,а ние си оставаме с отбора цял живот.

Без условия означава безкритично. Не сме малоумни все пак. Имаме някакви критерии. Не сме нито Дунав нито Монтана, с всичкото ми уважение към тези два отбора , които направиха немалко с малко средства. Ние с тези средства и с тази публика е срамно да се радваме ,че няколко човека са се разтичали по игрището. Трябва и игра.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 21 фев 2020 01:10

[offtopic]
vvessel написа:

Без условия означава безкритично. Не сме малоумни все пак. Имаме някакви критерии. Не сме нито Дунав нито Монтана, с всичкото ми уважение към тези два отбора , които направиха немалко с малко средства. Ние с тези средства и с тази публика е срамно да се радваме ,че няколко човека са се разтичали по игрището. Трябва и игра.

Леко бъркаш понятията. Безусловно не означава безкритично. Детето ми отнася критики от мен постоянно, но ще бъда до него независимо от всичко. Без значение дали ще успее или ще се провали, докато дишам ще има моята подкрепа. Това, мисля, че има предвид колегата.
Аз лично ще подкрепям отбора, както мога (с дарения, билети и т.н), докато вярвам, че това е моя Левски. Преживяването на победите и загубите са...хммм... част от чара на футбола. Никога не съм и няма да обвържа подкрепата ми за Левски с място в класирането или някакви успехи. Разбира се, ако ги има ще ми е някакси по-лесно :)[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2020 09:16

vvessel написа:

Когато обичаш детето си безусловно, означава ли, че си малоумник? Това се нарича любов. Но ако само критикуваме /особено сега/ със сигурност ще станем като Дунав и Монтана, че и по - лошо ще изчезнем и тогава няма да има какво да критикуваш. Има време време за всичко, но сега е време за подкрепа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”