efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот Soulen » 01 окт 2019 10:30

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:В последните 5-6 години трудно можем да се сетим за момент, в който сме отговаряли на индивидуалната класа на Лудогорец.
Можеби единствено при Роси имахме нЕкои по добри играчи по постове.
Но пък за сметка на това е имало моменти, когато сме отговаряли отборно на тях, тоест, с колектив и тактика, сме постигали положителни резултати.
Можеби всички си мислим, че Бат' Петьо ще подходи дефанзивно, но нека се сетим за мачовете с шведи и холандци, когато беше национален селекционер ? :?
И тогава от ролята на тотален аутсайдер излязохме и се надигравахме успешно ...

Така че, аз очаквам агресивна игра - преса и опити да държим топката по продължително време.
Дали ще ни се получи, е съвсем друг въпрос.
Не бива да забравяме и това, с което започнах, индивидуалната класа отново е в наш ущърб.

Аз, лично, не смятам, че Миятович е по-слаб от Ренан,
че Паулиньо е по-слаб от Лукоки,
че Холмар и Каргас са по-слаби от Фрейзър и Григоре,
че Горанов е по-слаб от Недялков,
че Нашименто е по-слаб от Марселиньо...
Превъзходство виждам само при Кешеру-Робърта, Анисе-Райнов, Сисиньо- Миланов и Вандерсон-Ст.Иванов...

Марселиньо дори и в тази си форма е по-добър от Нашименто. Лукоки е класа над Паулиньо, колко европейски мача им реши само. Горанов е жалкар, Недялков е най-добрия ляв бек в момента в България. За другите съм съгласен, вратаря ни е класа за първенството ни, а централните защитници на Лудогорец ми се виждат слабички, тоест на нивото на нашите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 окт 2019 10:50

Недялков няма как да е по зле от или даже на едно ниво с Горанов. По добре е доста
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2019 10:57

В едно съм сигурен - нашите ще излязат да играят колкото могат, без скатаване или притеснения от противника.
Друго ми и интересно. От време на време гледам мачове на каузата, за да добия представа в каква форма са, какво могат новите им играчи, какви идеи има Генчев за играта и т.н. В никакъв случай не са слаби и могат да опраскат всеки отбор у нас, стига да го поискат. Дразнещото е, че умишлено влачат крак, само и само да има някаква интрига в дадения мач и по принцип в първенството. Ей го, оня ден ги гледах срещу Дунав и видях такива щедри подаръци, само и само опонентът да вкара, да има радост за публиката, тръпчица в мача, ама нанайси - русенци са толкова некадърни, че не могат да се възползват и от подарени възможности.
Та ми е интересно какво са замислили да предложат в неделя, като моето желание е да ни скочат така, както скочиха на Цска скоби Москва, за да се видим ние къде сме спрямо тях. Не ми пука, че можем да загубим в този мач, искам срещата да е реален и честен барометър за състоянието на двата отбора, циркове и подаръци не ща!
Последна промяна от TristaNNN на 01 окт 2019 12:19, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2019 10:58

Не знам на какво се базира вашето "преклонение" пред Недялков... Може би на фурора, който предизвика в Щатите и който аз съм се изхитрил да пропусна?
Или на страхотните мачове, които изнася с национала? И които аз, отново, не съм забелязал? Или "щом е в Лудогорец, не може да е слаб"???
Що се отнася до Марселиньо - КАТАСТРОФАЛНИЯ спад във формата му не се забелязва силно ЕДИНСТВЕНО поради факта, че около себе си има кадърни играчи, които му покриват вересиите. Ако разменим местата на Марселиньо и Нашименто "зеления" ще е класа...ама ДРУГ ПЪТ! ;)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 окт 2019 11:01

Или на факта, че гледаме Горанов всяка седмица и всеки може да го сравни с Недялков. Всеки си има мнение.
Живко и Горанов също ги "керят" съотборници яко.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 01 окт 2019 11:33

Като чета някои коментари имам чувството, че сякаш ще играем не срещу Лудогорец, а срещу Ман. Сити. Мача им с ЦСКА Москва явно е заблудил страшно много хора за реалното им състояние, което е плачевно.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 окт 2019 11:39

Ние сме взели най много точки от Луноходец откакто са в А група. Уж враговете им от ЦСКА ги хранят с точки всяка година
Непринуден:

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 01 окт 2019 12:29

От последните няколко страници става ясно че много хора нито гледат футбол нито са се събличали по физическо нито имат връзка с реалностите в момента

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 окт 2019 12:45

Преименуваните натрапници т.н. тире пред всеки мач се изхвърлят с прогнози за някакви изразителни победи и след мача е забавно да им четеш коментарите. Хубаво е човек да бъде оптимист, но е по - полезно да бъде реалист. Относно мача всичко различно от загуба ще бъде изненада и успех за Левски, поради много фактори. Единственото ни предимство е, че ще бъдем по - свежи, защото нямаме мач в ЕКТ и до някъде треньора, макар в най - важните мачове да взема неадекватни решения.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 окт 2019 15:18

realno написа:макар в най - важните мачове да взема неадекватни решения.

Ето подобен тип израз ми е любим, за който и да е треньор. Кои досега ни бяха НАЙ-ВАЖНИТЕ мачове и кои от мачовете ни досега не бяха важни?

Върни се в “Левски”