damyanov1963 написа:Martinez1948 написа:mikata написа:damyanov1963 написа:И кой ли треньор(добър имам предвид) ще се навие да дойде в Левски след една преждевременн оставка и на Хубчев?
Жадното чака

Ако жадното ви стане треньор, а Вили Вуцов спортен директор и Кокала "консултант" .... ще си взема абонаментна карта за Подуене..
Просто смеха ще е повече от гарантиран !
[offtopic]А би ли дал една прогноза, ако догодина в крайното класиране на първа лига сте пред ЦСКА-София, какво ще стане с публиката им - дали няма да припознаят и вас и да се кълнат, че са най-вярната публика?[/offtopic]
Приятел аз не съм от Цска 1948 явно с грешно впечатление си останал.... За мен лично, а и фактите доказват, че Цска след 24.05.2016г. спря да играе.... ако се почне с ново дружество без чужди лицензи, трябва да се придобият и активите на фалиралото дружество и се домакинства на Армията ЦСКА пак ще го има на футболната карта...
А относно мнението ми за моралните качества и мироглед на припознавачите...... няма сега да го споделя понеже това е доста дълга и философска тема.