Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч. FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Ефбет лига 7 кръг/ Дунав-ЦСКА / 25.08.2019 / 18:00 ч.

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2019 20:48

Честно казано създадохте много положения, това изобщо не ми приличаше на футбол от 97-ма както го наричат някои.
Верно, че Дунав за удавници, но в атака играхте добре. Друг е въпроса, че Соу е спънат в краката и от 7-8 метра бие удар като 14 годишен, който не е закусвал..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 25 авг 2019 20:53

Споко бе, не режете вени, баражи, втори осмици и т.н... Просто всичко се повтаря. Добрата новина е, че Левски ще спукат гумите пак октомври, ноември и ние ще сме си втори с двуцифрена разлика пред тях. Лошата новина е, че ще сме отново втори... Къде мога да заложа едни 1000 лв, че до май ще сменим поне още двама треньори?

А сега като го няма Чорбаджийски по кого плюем? Тиаго и Албентоса? Ок, да си доям чипса и ги почвам :roll:

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 25 авг 2019 21:16

Напълно е естествено да сме разочаровани от този равен, обаче трябва да се отбележат някой неща.
Срещу 10 човека в защита, създадохме повече голови възможности отколкото през последните си 3 мача взети заедно. Вкарахме само един гол, да, но все пак това е някакъв прогрес. Повечето неща, които пишете за Соу са верни, но това, което той прави (а специално в този мач - и Уот), е да ангажира защитниците, за да може Евандро, Малинов и Тиаго да излязат в добри позиции. Липсват му головете, но и те ще дойдат, сигурен съм.
Грешката при гола на Дунав беше кошмарна. И вината не е на Албентоса, който рядко бърка, откакто пристигна, а на Тиаго. Това много повече ме притеснява, отколкото малкото голове. Какво се случи със защитата ни от миналата година, при това сега сме със треньор Петрович? Адски много голове допуснахме от началото на сезона, това ни спъва много повече от по-слабата ни атака, защото вкарваме поне по гол на мач - с изключение на срещите с Лудогорец и Зоря.
Също така, титулярните ни бекове не са полезни в атака. След като влязоха и Отабор, и новия французин, се пораздвижихме напред. Така дойде и гола - Али и Уот завлякоха всички защитници по тях, Отабор ангажира двама и даде хубав пас на Малинката. Имаше някои подобни ситуации и с новия и Кери, но подаванията след това бяха безобразни.
Като цяло - не сме толкова зле, но трябва да подобрим доста неща - най-вече защитата и играта в атака на бековете, иначе ще сме кандидати единствено за бараж, не и за титла....

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2019 21:33

Обикновено коментирам на другият ден след мач но сега не мога да се въздържа,няма оправдание за тези 2 загубени точки.Уж държим топката,уж отправяме удари,а пък Дунав ни поведе.Нашите футболисти играят на забавен каданс,няма изненада в техните действия,никаква игра по крилата,Жеферсон и Турицов нищо позитивно в офанзивен план,едни безцелни връщания назад и центрирания.Евандро е човекът който е жокера за ЦСКА,но първото полувреме не беше в мача,а Соу въобще го нямаше на стадиона.Наблюдавайте под лупа играта на Тиаго и Малинов много въпросителни поставят отиграванията им.Сега за треньорът на Дунав,в първият кръг неговият отбор игра в Русе срещу Левски и тогава този специалист излезе със схема на игра 3-5-2 и още първото полувреме получиха 2 гола,после още 2,нямаше бетон,нямаше лежане всичко беше цветя и рози.Днес схемата на игра на Дунав беше 5-4-1,антифутбол и голямо лежане,но както се казва целта оправдава средствата.Малко и за съдията Никола Попов,за него е безмислено да се пише много,синът на шефа от БФС първото полувреме около 27мин. спря мача да пият футболистите вода,това отне поне 2-3мин. продължението беше 1мин.Второто полувреме също беше спряна играта за 2-3 мин. за вода,освен това поне 7-8 пъти футболисти на Дунав изпадаха в кома и им беше оказвана помощ и реферчето реши че 4 мин. е най-точното продължение,в това продължение отново 1 мин. футболист на Дунав получаваше мед.помощ но Попов свири края на мача в 4 мин. и5 сек..Снощи Сватбата също изби рибата с продължението на мача на Герена,така ли не гледат смешните български съдии английския шампионат където продължения от 5-6 мин. са нормални и то без да има умишлени спирания на играта.Докато пиша това Депутатчето показа червен картон на вратаря на Славия за игра с коляно ,нямам думи за педерасите в черно.
Последна промяна от peliforewer на 25 авг 2019 23:43, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2019 21:52

Нали имахте някакви бързи крила? Какво стана с тия хора? Нямате кой да върже 2 паса в атака, спуквате топката от кюскане по СоЛ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 авг 2019 21:54

Гледах само второто, но и то ми стига. Трябва да има масова чистка в отбора след края на сезона, а най-добре тя да почне още зимата или в движение, както вече стана с Чорбаджийски и Фабрини. Много хора трябва да си ходят, като сред тях са Соу, Тиаго и Керри. Нищо чудно и Отабор да е в това число, днес не показа нищо, Денис Давидов, Тони Уот също, както и Жеферсон. Според мен тябва да останат Бикел, Малинов, Занев, Черниаускас, Турицов и Евандро, разбира се. Бодуров и Пинто също имат място според мен в клуба.
Въпросът е кой гений направи тази селекция? Докъде я докарахме?! ЦСКА, който е все пак сред най-титулуваните клубове в Източна Европа пазарува от трето ниво на западните първенства, вместо да залага на свои кадри. Ето го резултатът! Тази година може и втори да не сме. Левски и те са гола вода, но поне залагат повече на свои юноши! И извинявайте но като гледам Люпко как дава интервюта. Тоя човек трябва да си живее живота някъде, а не да се мъчи тук. А ние се нуждаем от млад и амбициозен треньор. Да не уцелихме миналия сезон с Маестрото, но това е правилния път, а не с пенсионери като Люпко, независимо, че е легенда.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 авг 2019 22:09

Чорбата си има сериозен заместник в лицето на Тиаго.Соу е най-добре да остане на пристанището в Русе, там се котират много такива като него, които могат да носят по 4 и повече на гърба си.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 авг 2019 22:10

W84me написа:Нали имахте някакви бързи крила? Какво стана с тия хора? Нямате кой да върже 2 паса в атака, спуквате топката от кюскане по СоЛ.

Имахме, ама вече нямаме. :mrgreen:

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 25 авг 2019 22:26

И аз избягвам да коментирам същата вечер, ама този път ме хвана яд! На каръка, който граничи с неспособност, която идва от липсата на класа! Имахме сигурно повече от 20 удара....Евандро вкара, но и той целеше агитката няколко пъти, през първото също. Соу....този човек е бил голмайстор на албанското първенство.... :o Каквото и първенство да е то, все пак е вкарал 20+ гола....как, мамка му?!? И Уот нямаше място на фланговете!!!!!!!! Ясно е, че Дедо искаше да угоди на всички, но в момента Уот е в по-добра форма и трябва той да играе, а Соу да чака! Но не - всички на маслините, обаче Соу в центъра...Както и да е, не съм изненадан - още когато Бубка написа, че взимаме всички мачове до Коледа, ми стана ясно , че ще се издъним :) - мнооооооо съм суеверен! :oops: Хубаво също имаше - създадахме много, ама наистина МНОГО положения срещу отбор, който се защитаваше с 10 души! Вижте гола ни - Евандро и срещу него 9 защитника, плюс вратар! Дано този карък е бил за сметка на неделята, която ни чака! И Мита....как да играем срещу 10 човека, групирани около и зад 30-я метър?!? Правиш двойно - елиминираш 2-ма...и остават още 8! Просто е безумие! Спомни си Барселона - Интер, Барса не центрираха, ама пак нищо не направиха - няма 100% правилно решение срещу такава тактика! Но въпреки това, ако Тиаго не беше подал толкова слабичко, най-вероятно щяхме да ги бием с 1:0!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 авг 2019 22:34

Kiril2681 написа:И аз избягвам да коментирам същата вечер, ама този път ме хвана яд! На каръка, който граничи с неспособност, която идва от липсата на класа! Имахме сигурно повече от 20 удара....Евандро вкара, но и той целеше агитката няколко пъти, през първото също. Соу....този човек е бил голмайстор на албанското първенство.... :o Каквото и първенство да е то, все пак е вкарал 20+ гола....как, мамка му?!? И Уот нямаше място на фланговете!!!!!!!! Ясно е, че Дедо искаше да угоди на всички, но в момента Уот е в по-добра форма и трябва той да играе, а Соу да чака! Но не - всички на маслините, обаче Соу в центъра...Както и да е, не съм изненадан - още когато Бубка написа, че взимаме всички мачове до Коледа, ми стана ясно , че ще се издъним :) - мнооооооо съм суеверен! :oops: Хубаво също имаше - създадахме много, ама наистина МНОГО положения срещу отбор, който се защитаваше с 10 души! Вижте гола ни - Евандро и срещу него 9 защитника, плюс вратар! Дано този карък е бил за сметка на неделята, която ни чака! И Мита....как да играем срещу 10 човека, групирани около и зад 30-я метър?!? Правиш двойно - елиминираш 2-ма...и остават още 8! Просто е безумие! Спомни си Барселона - Интер, Барса не центрираха, ама пак нищо не направиха - няма 100% правилно решение срещу такава тактика! Но въпреки това, ако Тиаго не беше подал толкова слабичко, най-вероятно щяхме да ги бием с 1:0!

Нямало как, освен с центрирания, които не носеха абсолютно никаква заплаха?!?! А защо не пробваха двойни подавания, самостоятелни пробиви? Ако не друго, поне до дузпа можеше да се стигне.
Последна промяна от Mitata на 25 авг 2019 22:36, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”