efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) , Понеделник

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2019 16:57

Нека треньорите най-добре да знаят кой ще играе, ще има ли почивки и ротации, в какво темпо да подбутваме мача и т.н. Все пак Хубчев и компания най-добре са запознати с функционалното състояние на нашите, знаят кой как е тренирал, има ли травми и преумора и нека те да си редят състава.
Иначе аз очаквам победа, като няма да се разсърдя и на минимална такава. По-интересно ми е какъв стил ще ни предложи любимия Левски, щото онова в Ружомхужом беше по-скоро една успешна изненада за противника. Да видим довечера. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2019 17:39

riftwar написа:Абе хора, много се забавлявам като чуя някой да се оплаква, че се събирали на футболистите по два мача седмично. Вие по два дена седмично ли ходите на работа и си давате зор само тогава??? И между тези двата дена по 3-4 дена пауза ли имате??? По два часа ли работите през тези два дена??? Ако е така, браво на вас!
В крайна сметка тренировките, колкото и да са интензивни, би следвало да са съобразени с моментното физическо състояние на играчите. Заплатите няма да ги сравнявам с тези на обикновените фенове. За парите, които взимат, трябва да измислят, как да са в кондиция два пъти седмично по час и половина-два. Като са на сгъстен цикъл няколко месеца, тогава вече може да им се търси почивка и т.н.
А, за мача довечера Костов задължително титуляр, за да влезе в ритъм за четвъртък и прогнозирам успех с 0:2.

Не че трябва да ги жалим, щото вземат добри пари, ама не е като да работят два дни в седмицата. Тренира се всеки ден и не си ходят в 13ч. Отделно се спазват режими, каквито вероятно ти не спазваш. Лягане, ставане, храна и тн. Да не говорим за случаи, в които дефакто си под лекарско наблюдение, когато става дума за контузии, заболявания и тн.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 15 юли 2019 17:41

TristaNNN написа:Нека треньорите най-добре да знаят кой ще играе, ще има ли почивки и ротации, в какво темпо да подбутваме мача и т.н. Все пак Хубчев и компания най-добре са запознати с функционалното състояние на нашите, знаят кой как е тренирал, има ли травми и преумора и нека те да си редят състава.
Иначе аз очаквам победа, като няма да се разсърдя и на минимална такава. По-интересно ми е какъв стил ще ни предложи любимия Левски, щото онова в Ружомхужом беше по-скоро една успешна изненада за противника. Да видим довечера. :)

Ще трябва да се избира между бруст и кроул. ;) . След следобедния порой в Русе прогнозата е за "още от същото" след 19 часа. Да не стане,като Арда- Ботев,че ви замина календара за мача с Ружомберок. Признавам си ,че решението Левски да играе в понеделник вместо в неделя хич не беше добро.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юли 2019 19:15

[center]Състав:

Миятович
Миланов - Каргас - Рейш - Горанов
Райнов - Тиам
Иванов - Мариани - Паулиньо
Костов
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2019 20:18

Няма по-прости парчета от тия в студиото :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 15 юли 2019 20:32

Черния екип е много красив :) :oops: :oops:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2019 20:33

Екипа гърми.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 15 юли 2019 20:37

Тежък терен дано запазим здравето на футболистите

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2019 20:41

Кое му е тежкото на терена?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”